Yine Yeni Yeniden Resim Upload Servisi HHResim.com !

Hayırlı olsun

Hayırlı uğurlu olsun..

ßende türkçe karakter sorunu verdi Nedense :S Hem ie'de hemde Firefox'da aynı sorun var..

HHResim.com ücretsiz bir resim hosting servisidir. Yüklediginiz resimler sitemizden kurallar dahilinde oldugu sürece asla silinmezler. Sitemize eklediginiz resimleri maillerinizda,web sayfalarinizda,forumlarda,bloglarda kisaca internette istediginiz her yerde paylasabilirsiniz.

türkçe karakter sorunu devam ediyormu bi inceleyebilirmisin karma hhresimi

okkedir herhangı bır yerde karsılasırsanız karakter sorunu ıle karsılastıgınız sayfa adresını yazarsanız sevınırım.

hayırlı ugurlu olsun bakalım ;)

Aynı anda 5 resim upLoad etmeyi 10'a çıkarsak daha iyi olmazmı =) şahsen 20 resimden aşagı up etmiyorum aynı anda =)

elinize sağlık İşte HH Farkı birkaç gündür biliyorum ama 1-2 sorun var sanırım

1.si çoktandır üye oldum ama girişlerimde şifreyi kaydetmeme rağmen her girişte şifre soruyor firefox kullanıyorum

2.si bazı resimlerde arkaplanı beyazken foruma fln eklediğimizde arkası siyah gözüküyor bu sadece bendemi oldu ??

1.si çoktandır üye oldum ama girişlerimde şifreyi kaydetmeme rağmen her girişte şifre soruyor firefox kullanıyorum

2.si bazı resimlerde arkaplanı beyazken foruma fln eklediğimizde arkası siyah gözüküyor bu sadece bendemi oldu ??

aynı anda resım ekleme lımıtı 10 olarak degıstırılmıstır. Sömürünüz :goz:

benim şikayetim adam yerine konmuyo şikayetçiyim :durdurun:durdurun

ekledıgınız resımler png formatındaysa yapması dogal transparan backroundlı resımlere default sıyah verıyor.

uyelık ıle ılgılı sorun olmaması lazım browser gecmısını cerezlerı bı temızleyıp tekrar denermısın lucky

ekledıgınız resımler png formatındaysa yapması dogal transparan backroundlı resımlere default sıyah verıyor.

uyelık ıle ılgılı sorun olmaması lazım browser gecmısını cerezlerı bı temızleyıp tekrar denermısın lucky

çerezleri sildim sorun çözüLdü :)

bide şu transparan resimlerde defaultu kaldırabilirsek resmi bozuyor örnek
f0cd5e35996b58d153dae8e12ddff004.png

Dark bide toplu img code alabilme özelliğini eklesen photobucket ve imagevenue'de var bunlar mesela.. tek tek alıp cp yapmak baya zaman alıyor..

çerezleri sildim sorun çözüLdü :)

bide şu transparan resimlerde defaultu kaldırabilirsek resmi bozuyor örnek

kaldırıldı.

transparan backroundlu resımler backroundu degıstırılmeden aynı sekılde sısteme kayıt edılıyor. Bu resımlerı forumlara eklerken dırek url adreslerını alıp ekleyın aksı halde resımlerın kucultulmus goruntulerı (thumb) png olmadıgı ıcın backroundı sıyah gozukuyor.

TuğяuL;4714879' Alıntı:
bir daha sorayım. Şu etiket kısmı da kaldırılsa olmaz mı

Arama ne ile gerçekleşecek o zaman?

Geri