Yine Yeni Yeniden Resim Upload Servisi HHResim.com !

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
f0cd5e35996b58d153dae8e12ddff004.png

Yine yeni bir projeyi sizlere tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz.

Eski kullanıcılarımız hatırlar, 3-4 sene önce imagehell projemizi hayata geçirmiş ve yaklaşık 1 sene kadar bu servisimizin yayına devam etmiş, hergün 100 bın kişinin ziyaret ettiği, kullanıcıların toplamda 1 milyona yakın resimini bünyesinde barındırmış bir servis haline getirmiştik imagehell'i.

Ancak ozamanlar hayata geçirdiğimiz projelerimizde süreklilik için gerekli olan gereksinimleri, projenin ileriye dönük oluşturabileceğı yasal engelleri en önemlisi projenin
yayında olduğu süreçte yaşanabilecek donanımsal eksiklikleri görememiş ve elimizde olmayan nedenlerden, donanımsal bazlı yaşadığımız talihsizliklerden dolayı projeyi durdurma kararı almıştık.

Bugün için hayata geçirmeyi düşündüğümüz tüm projelerimizde eski hatalarımız ve eksikliklerimizden kendimize dersler çıkarıp aynı olumsuzlukları yaşamamak adına projelerimizin donanımsal ve yazılımsal altyapılarını buna göre düzenliyor, ve kullanıcılarımıza güvenebilecekleri, kullanımı kolay, görsel olarak tatmin edici ve sürekliliği olan servisler sunmaya çalışıyoruz.

Bu bağlamda sizleri HHresim.com ile tanıştırmaktan mutluluk duyuyorum.

Nedir bu HHresim.com ?

HHResim.com, tüm kullanıcılara ücretsiz resimlerini yükleme imkanı sunan, aynı anda birden fazla resim yükleyebilicekleri, yükledikleri bu resimleri kendi sayfalarında,forumlarda, bloglarda, sosyal paylaşım ağlarında, maillerinda paylaşabilicekleri, Yükledikleri resimlerin kurallar çerçevesinde olduğu sürece asla silinmeyeceği, başka kullanıcılarında yükledikleri resimleri görebilecekleri ve bu resimlerden bağendiklerini favori listelerine ekleyebilecekleri, beğendikleri resimleri arkadaşları ile paylaşabilecekleri, Kendilerine özel albümler oluşturabilecekleri, oluşturdukları albümleri isterlerse şifreleyerek sadece görmesini istediği kişilerle paylaşabilecekleri, Yüklenen resimlere yorumlarda bulunabilecekleri ücretsiz bir resim yükleme servisidir.

Niçin HHresim.com ?

Çünkü HHresim.com bir Hackhell projesidir. Kullandığı altyapısı ve sırtını Türkiyede kendini,yerini ispatlamış artık bir marka olan Hackhell ismine yaslamış olması onun anlık,aylık yada yıllık bir proje olmadığının ve sürekliliğinin Hackhell markasının sürekliliği ile eşdeğer devam ediceği uzun soluklu bir projedir.

Türkiyede resim yükleme servisi eksikliği aşikardır. Mevcut sistemlerden kimileri görsel olarak kullanıcıya hitap edememekte, kimiside kalıcılığı ile kullanıcılara güven eksikliği vermektedır. Bizler HHResim'de hem kullanıcılarımıza görsel yeterliliği sağlamayı hemde kullanılabilirliği ve özellikleri ile başka alternatiflere gerek duymamalarını hedefledik. Umarız başarılı olmuşuzdur.

Bundan sonra artık top sizde, bu konuda ne derece başarılı olduğumuzu HHResim.com'u sizler kullanarak eksilerini bizlerle paylaşarak gösterebilirsiniz.

HHresim.com - Sınırsız Resim Yükle

Düzeltilenler, Yeni Eklenenler

20.10.2009 - Türkçe karakter sorunları düzeltildi.
20.10.2009 - Aynı anda resim yükleme limiti 10'na yükseltildi.

ALLah ße :)

EyvaLLah dai HayırLI OLSun ;)

ADD To SIK KuLLanınLar Tarzanca :D

Hayırlı Olsun Abi Tinypic Out HHResim İn ! :smile:

ellerin dert görmesin ortak çok ugraştın bunada değdini düşünüyorum hackhell'in hhresim servisi beta olarak açıldıgı günden beri üyelerimizin gösterdigi ilgi ortada böyle devam edecek olursa türkiyede en iyi resim sitelerinden biri olucagı şüpesiz. hepimize hayırlı olsun..

Hayirli olsun elinize saglik =)

HayırLı ugurLu oLsun eLine sagLık, etıket Ekleme boLumunu kaldırmakta yarar var . Onun dısında 4-4 Luk .

Süper ya :W

herşey iyi güzelde ben sitedeki bu büyük düşüşün nedenlerini bulup eskisinden daha iyi daha ileri seviyeye nasıl gelir diye düşünülmesi gerektiği taraftarıyım bu resim serviside bu yolda atılan bi adım olur umarım hayırlı olsun

Resim UpLoadını Çok Yapan Biri OLarak Sanırım, Bu İşin En Çok Bana Faydası OLacaktır. Emeği GeçenLere TeşekkürLer. HayırLı Olsun.

sisteme yüklenen resimlerin ileride isim karısıklıklarına sebeb vermemesı için md5 ile isimleri dönüşütürelerek sisteme dahil ediliyor. HHresim.com sadece bir resim yükleme servisi değil aynı zamanda bir galeridir. Kullanıcılar HHresim içerisinde yüklenen resimleri görebilir ve bunları paylasabılır. Yüklenen resimlere aramalarda ulasılabılmesı ıcın etiket ne yazıkkı gerekiyor.

Son paylaşımlarımdaki uploadları buradan yapıyorum, güzel olmuş Dark, eline sağlık.

Elleriniz dert görmez inşallah gerekli olan bir alışkanlığı bize daha kolay yoldan sunduğunuz için teşekkür ederim.Yeni servislerinizin devamını bekleriz
.........>BİRİ BİZİ DURDURSUN<.............

Ben birkaç gündür kullanıyordum zaten....Çok da beğendim açıkçası..

Emeği geçenlere teşekkürler..

Hayırlı olsun sitemize ve kullanıcılarımıza...

Hepimize hayırlı uğurlu olsun,kullanırız artık

Geri