Yine Yeni Yeniden Resim Upload Servisi HHResim.com !

cf1208c211fb63a64eda34b5c3489127 diye aratıp bulursunuz artık şansınıza ne çıkarsa :001_rolleyes:

::))) güzeldi... herkesin etiketleri nerdeyse bu şekilde.. KaRma nın derdiyle de ilgilen Dark; bak kaçıncı postu aynı konuda..bende aynı durumu soracaktım.

emeğine eline sağlık.. tşkrler. güzel bir şey olmuş sonuçta. ihtiyaçtı...tşkrler..

ßenim istekle ilgileniyosun dimi dark araya kaynamasın :smile:

özcan benı cok yıpratıyorsun :glare: nasılda buluyosan ugrastırcak seyler buluyon hep, yrn ılk ısım önerini değerlendirmek olucak kolay bırsey olsa bılıyorsun bekletmem hemen yaparım da ıstedıgın sey biraz ugrastırcak beni :glare:

Dark bir öneride benden olsun.

Up için reg zorunlu olsun.

vayyyy..site çok güzel olmuş sade, kullanışlı, hemen üye oldum, upload da yaptım sorun yok. elinize sağlık..inceliyorum halen fakat mesajı hemen yazayım dedim..:thumbup1:

özcan benı cok yıpratıyorsun :glare: nasılda buluyosan ugrastırcak seyler buluyon hep, yrn ılk ısım önerini değerlendirmek olucak kolay bırsey olsa bılıyorsun bekletmem hemen yaparım da ıstedıgın sey biraz ugrastırcak beni :glare:

Yahu sende iLk yapman gerekeni en sona koymuşsun :smile:

Dark bir öneride benden olsun.

Up için reg zorunlu olsun.

zaten misafirler için sadece yükleme opsıyonu bulunuyor, kayıtlı kullanıcılar ıcın ıse sayısız ozellık devreye gırıyor. Ben secımı kullanıcıların yapmasından yanayım, dılerlerse sadece resım yuklerler dilerlerse uye olur extra ozellıklerdende faydalanırlar.

1 resım upload etmek ıcın sacma nıckler ıle kayıt olan bınlerce uye benım ıcın verıtabanını sısırmekten ve hızmetı aksatmaktan baska bırsey degıl. Ben bılınclı kullanıcıların sısteme dahıl olmasını ıstıyorum :goz:

HayırLı oLsun..UğraşLarın İçin SaoL Bora Abi ;)

hayırlı olsun ;)

Ben kullanmaya başladım servisi, uğraş verenlerin ellerine sağlık

Tamam çözdüm olayı :)

Geri