Yonja.Com Arkadaşlık Sitesi Full [PHP & MYSQL]

onu bilmeyen adamın işine yaramaz zaten bu script rahat ol ;)

ProwL eline sağlık ..........

white_sun' Alıntı:
prowl kardeş bende bi sorun çıkıyor
kurmada felan bi hata mı yapım kine?
üye girişi kısmında veya yeni üye kaydı yapma çalıştığımda
sayfada hiç bi değişiklik olmuyo
girişi yapmıyo üye kaydını yapmıyor
ve üye girişi veya kayıt sayfasına geri dönüyo
giriş yapılamadı yanlış kullanıcı adı felan böle hatalarda vermiyo
nedir sorun bi yardımcı olursanız çok sevinirim.. :D
birde bu script sadece incelemek amaçlımı?
yoksa sayfa yapısını değiştirerek (resimler,banner vs..) kendi sitemizde kullanabilir miyiz?
yani yasal olurmu başıma bela almam demi? :D
şimdiden sağol yardımların için!!!

bu arada localde çalışıyorum
ayarlar kısmından kendi local dbuname,şifrem ve dbname bilgilerini düzenledim
bunlardan bi hata olamaz heralde?

mysql version un 2.5 altı olduğundan kaynaklanıyor veya easy php gibi bir sağlayıcı kullanıyorsan fonksiyonları algılamıyor olabilir..

sibersun' Alıntı:
prowl sistem güzel kardeş yanlız bazı dosyaları eksik vip üyelik kısmı gibi bunları da atarsan minnettar kalırız :)

paypal kısmını kendin yapabilirsin, piyasada sürüyle paypal scripti dolaşıyor, herşeyi benden beklemeyin =)

badboyciha' Alıntı:
Prowl Cok Tesekkurler Yanliz Uyelik Kismina Girdigimizde Sanirim Guvenlik Kodu resmi Cikmiyor Sorun Nedir Ben Cozemedim Tesekkürler Kolay Gelsin...

Hosting firmandan bir yetkili ile görüş bir eklenti kurması lazım onu halledince tamamdır..

prowl hocam son bir rica... resim yükleme kısmını çalıştıramadım kullanıcı resimleri yüklenmiyor yardım pls..

resim miydi uyeler mmiydi neydi o klasore permit vericen. bide upload yada picture.php nın permıtını değiştiricen upload yaparken sorun oldu hatası ile karsılasmazsın o zaman

aldıgım duyumlara gore bazı serverler bızden alırsanız sıze yonja scrıptı verırız dıyorlarmıs kımsede yok :) paylasım ıcın tesekkurler..

cok acik var arkadaslar tavsiye etmem üye toplayin sahislar yürütsün reklam yapin yani ve eksik cok

acık varsa hangı acık var bi söyler misin ayrıca madem acık var ben bu sıstemı vıdeo lu kurucam sende vhackle bakalım madem acıklarını bılıosun. ok mı fıkrıx

çok güzel bir paylaşım Prowl açık yok diyorsa yoktur xxxx forumlardan azz çok tanıyorum kendisini

yaww bişey dicem ben scripti kurdum herşey güsel ama tek bi sorun war.yeni üye kaydında image.php deki kodu yazmam gerekiyoya orada resim çıkmıo bunun nedeni ne olanilir nası çözebiliriz.

hostunda bulunmayan bi ekletiden dolayı olmuyo. eklentinin adı tam aklımda degil image shack mi ne öle bişiydi. eger hostcun yuklemezse sende image verification i kaldır herhangi bi sorun yasamazsın

bazı dosyaları eksik cümlesine katılıyorum premium.php yok mesela VipAddRequest.php dosyası yok
FeaturedAdd.php buda yok

bunlarıda bulabilen olursa süper olur ayrıca paylaşım için teşekkürler

Bybadman' Alıntı:
bazı dosyaları eksik cümlesine katılıyorum premium.php yok mesela VipAddRequest.php dosyası yok
FeaturedAdd.php buda yok

bunlarıda bulabilen olursa süper olur ayrıca paylaşım için teşekkürler

Arkadasim onu paypal scriptinle yapacaksın gayet basit.. Sadece kredi kartına bağlayıp iframe bile koyabilirsin include etmeden.. Kredi kartınızıda ben alacak değilim herhalde google'a paypal script yazarsan bulabilirsin

kolay gelsin..

Emeğine sağLık

Geri