Yonja.Com Arkadaşlık Sitesi Full [PHP & MYSQL]

Prowl eline saglık dostum gercekten cok kaliteli bir paylaşım

başarılarının devamını dilerim .

hostunda bulunmayan bi ekletiden dolayı olmuyo. eklentinin adı tam aklımda degil image shack mi ne öle bişiydi. eger hostcun yuklemezse sende image verification i kaldır herhangi bi sorun yasamazsın

Bu Resim Olayını Daha Acık bir şekilde anlatırmısınız ben Pek İyi Değilim bu konudada bunu nasıl kaldırıcaz Birde Sormak istediğim Arkadaşlar Bu Haftanın uyelerini felan nasıl secicez + Haberleri nasıl silicez Sql denmi ?

Şimdiden Teşekkür Ederim Artı Prowl Eline Sağlık çok güzel bir çalışma

Arkadaşlar su guvenlık numarasını desteklemior benim sitem bunu nasıl kaldırırız..

gb library re install edildi ancak sizin yazılımda bir problem var sanırım hala güvenlik kodu çıkmadı

Gerekli Dosyayı Hosta Kurdurdum ama yine Çıkmadı Bu konu Hakkında Hala yardım Bekliyorum ProwL

evet Arkadaşlar hersey sorunsuz calıstırdım Kurdum Elinize Saglık Bir kişi bile cvp yazmadı :))

ama Bir dosya eksik VipAddRequest.php

Haftanın uyesi ve vip uyeler de haftanın uyesı olmak ıstıyorum dosyası eksik ve bu dosya olsada bunu haftanın uyesini ve vip uyeyı nasıl seçicez...

Adalente' Alıntı:
gb library re install edildi ancak sizin yazılımda bir problem var sanırım hala güvenlik kodu çıkmadı

Gerekli Dosyayı Hosta Kurdurdum ama yine Çıkmadı Bu konu Hakkında Hala yardım Bekliyorum ProwL

evet Arkadaşlar hersey sorunsuz calıstırdım Kurdum Elinize Saglık Bir kişi bile cvp yazmadı :))

ama Bir dosya eksik VipAddRequest.php

Haftanın uyesi ve vip uyeler de haftanın uyesı olmak ıstıyorum dosyası eksik ve bu dosya olsada bunu haftanın uyesini ve vip uyeyı nasıl seçicez...

Onu kafadan seçip bir flash ile resimleri gösterebilirsin aslında sonuçta devamlı olan bir döngü değil =)

Onu kafadan seçip bir flash ile resimleri gösterebilirsin aslında sonuçta devamlı olan bir döngü değil =)

Prowl Hocam NAsil Yani vip ve haftanin uyelerini kafadanmi secim nasil secicem peki bunun bir adminde veya baska yerde yokmudur dosyasi felan yolu yada net bir sekilde anlatirsan sevinirim//

Birde emailverification.php dogru calısmıyor onay kodunu gonder vs. secenegi ise yaramıyor

Bende Onay kodu Sorunu yok Yanlis bir seyler yapmissindir kesin....

arkadaşlar onay kodunu o üyelikten kaldırıyım diyorum ama beceremedim nası kaldırcaz onay kodunu???????????????? çooook acil lütfeennn

bu arada prowl ii çalışma tşk ;)

aslinda bosuna yoruluyorsunus arkadaslar en iyisi lisans li alim siz kurun baskalari uyeleri götürsün istersenis bi ayar.php ye gözatin

scriptin ucretli versiyonunu nerden alabiliriz? bana guzel bi script ayarlayan veya istedigim siteyi clone yapabilecek bi usta varsa bana ulassin.

MSN

[email protected]

tskler

You have original version this script, pls?

hocam herşeyi yaptımda bu üye olurken doğrulama simgeleri çıkmıyor?
birde biz bunda kendimizi nasıl admin yapacaz? admin olabileceğimiz yada editleyebileceğimiz bölüm ve kısımlarıda belirtirmisin?

nakazu Admin olmak için uye ol ve durum bolumunu sql den 9 yap admin seviyesine gelirsin..

Artı o Bolumu Kaldır Yani Guvenlık kodu yazan yeri kaldırırsan uye olurken sorun yasamazsın...

iyide hocam üye olayım dedim bu seferde onaylama kodu cıkmıyor sitede yazamıyorum?
orayı nasıl kaldırıcam?

nakazu' Alıntı:
iyide hocam üye olayım dedim bu seferde onaylama kodu cıkmıyor sitede yazamıyorum?
orayı nasıl kaldırıcam?

ii sende sql dan uye ol siteden olman sart degıl.

EmailVerification.php acin ve

Burayi blun

PHP:
<a href="[email protected]&mail=gonder" class="contentlink2">Eğer teyid kodunuzu bilmiyorsanız lütfen buraya tıklayarak kendinize tekrar göndertiniz.</a><br>

Bunun la degisin

PHP:
<a href="EmailVerification.php?e=sisin [email protected]&mail=gonder" class="contentlink2">Eğer teyid kodunuzu bilmiyorsanız lütfen buraya tıklayarak kendinize tekrar göndertiniz.</a><br>

prowl bu benimkimi ?
onu ne zaman dağıtacaksın :)

Geri