Çalışmalarınız Buraya [Sadece Kendi Yaptıklarınız]

bir calismada benden..son yaptigim jeans katalogunun kapak tasarimi...
i105186_jeans.jpg

sagolasin elmo kardesim...bir mesekdasimin begenisini almak beni double sevindirir :) ...ayrica vektorel calismayi komple cizdiysen bravo diyecegim..bu tip cizimlere ben deli isi diyorum (yanlis anlama kardesim pozitif anlamdadir) .. :goz: buyuk sabir gerektiriyor cunku... :ter: :sigara:

photoshopc' Alıntı:
sagolasin elmo kardesim...bir mesekdasimin begenisini almak beni double sevindirir :) ...ayrica vektorel calismayi komple cizdiysen bravo diyecegim..bu tip cizimlere ben deli isi diyorum (yanlis anlama kardesim pozitif anlamdadir) .. :goz: buyuk sabir gerektiriyor cunku... :ter: :sigara:

walla cizdim ama ben seviom yaa :D

cizdikten sonra keyline yapıom baqıom haz alıom walla :D :D

ya arkadaşlar kurbağa şeklinde çıkıyor resimler başka bişeye upload edemezmisiniz

dalgalarin gokyuzunle karisan parcacikli bolgelerde feather ve mask+degrade kullansaydin gecis daha guzel olurdu..ama dusunce olarak iyi bir calisma eline saglik kardesim...surrealist takilmissin dali misin nesin :)

photoshopc' Alıntı:
dalgalarin gokyuzunle karisan parcacikli bolgelerde feather ve mask+degrade kullansaydin gecis daha guzel olurdu..ama dusunce olarak iyi bir calisma eline saglik kardesim...surrealist takilmissin dali misin nesin :)

walla aslında ugrastım ama bu kadar belqi biraz daha kurcalasam
daha iyi olurdu ama ne kadar çok kurcalarsan
o kdar çok bk. çıkıo işin :D

bide dalganın ucundaki renk farkını farkettin mi

unutmusum onu :D :D

evet ne kadar vakit ayirirsan bir calismaya o kadar guzel oluyor katiliyorumbu konuda kardesim sana gonulden...uclardaki renk farkliligini farkettim tabi neyseki baskiya falan gidecek bisi degil yoksa fena otururdu valla :p

i112643_stef.jpg

i112642_m305stafa.jpg

i112641_merfi351im.jpg

i112640_magneta.gif

bunu msn de biri istemişt ona yaptım.... kiera mıdır nedir tanımıom etmiom :)

i112639_kiera.jpg

i112638_frlama.jpg

i112637_albaqem.jpg

i112636_aaant.gif

walla furkan seni komayı unuttum :) :) :) yapmaya deam ediim ben biras :)

anot kardeş aş biraz kendini yaa :goz:

buda bizim ajans ın içine yaptığım resimmm :D

i117148_feruson.jpg

katalog kapak tasarimi...

i118420_sonkapak.jpg

elmo kardesim calisman guzel olmus emegine sagilik...

anot kardesimde sari arabanin altina koydugun yesil isigi yaparken multiplay veya color modunda yaparsan daha bi gercekcilik yakalayabirsin..emegine sagilik..

Geri