İntihar Mektubunuzu Yazın!

By CaPTaiN' Alıntı:
Evet Kafanız İyiden İyiye Bozuldu Diyelim Ve İntiharı Düşündünüz.... Mektubunuzu Yazın bakalım Beyenilen mektuplarda teşekkür butonunuda Kullanalım kim daha güzel yazıcak onuda belirleyelim......

Mektup Harici Mesajlarınız, Dalga amaçlı mesajlarınız (korku bölümü burası çünkü), Hakret Vs tarzı mesajlarınız tarafımca silinecektir......

İlk Olarak Benim Mektubum Ve Sonrada Sizinkileri Bekliyorum....

Güzel oldu benim ki be ;) Pek şansınız kalmadı gibi hadi bekliyorum sizinkileride :D
tüylerim diken diken oldu mk helal

intihar ettiğimde ne yazarım diye düşünmüştüm... ölmeden önce çevremdeki insanlara onlarla ilgili gerçekleri anlatan birer mektup yazarım demiştim..(babama, anneme, kardeşime, dostuma, sevdiğime, arkdaşıma, arkadaşıma, arkadaşıma...)

birgün ntihar etmeye karar verirsemde böle bişe yaparım heralde :)

odam we gitarımı saklayın

:vurölümümün suçlusu kimse cezasını çekmeli bni apartmamımızın bahçesine gömün:melek

heyy

atın ölümü arpadan olsun
:vur

Elveda

Beni hiç sevmediğinizi biliyorum anne ve baba, ben ilk doğduğum günden beri size acı ve dertten başka hiç birşey vermedim birazdan gidiyorum bu şerefsiz, acımasız dünyadan...Anne ben seni çok sevdim ama sen anlamadın bana her işime başlamadan önce "sen beceriksizsin, bırak bişeyi beceremiyosun"gibi laflar ettin..Ben bunları senden hep duyuyorum..Bugün kahvaltıyı hazırlarken çay şekerini koyduğumuz kabın kapağı aspiratöre çarptı ve yere düştü.Sen " beceriksiz,it...." vs. bir sürü laf söledin.Ben sana tek bir karşılık bile vermedim ana hakkıdır diye ama artık yeter.Şimdi içimden sana bağrıyorum belki en ağır hakaretleri söylüyorum ama sessizce...Şuanda sen oturmussun babama bağırıp çağırıyorsun "ya bu kızın gidecek evden ya da ben" diyorsun. Ben şimdi napim? Bu dünyada güvendiğim iki kişi evlerinde beni istemiyor... Sokaklara çıksam kimbiilir hangi rezillik içinde kalıcam..Kimlerle olucam..Nereye düşücem..Belki ben bu evden gidince rahatlayacaksın..Ama sanmıyorum...
Anne ben sana ne yaptım?...Bu soruyu bana bağırırken de sordum ama sen hala "Kapa çeneni pislik"demekten başka bişey bulamadın.Hiçbir zaman sorunları karşılıklı halledemedik. Biz seninle anlaşamıyoruz..Seninde dediğin gibi ya ben gidicem ya da sen...Ama ben gidiyorum. Sadece bu evden değil bu dünyadan göçüp gidiyorum...Sen beni anlamasanda ben seni çok iyi anladım sen evlatlarını korumaya çalışıyorsun bu dünyanın şerrinden..Ama koruyayım derken bizi yanlış yerlerde zannedip sanki ordan çekip kurtarmaya çalışıyosun ama ben hiçbiryerdeyim..Sen böyle yapmaya devam edersende hiçbiryerde olamayacağım..Son olacağım yerde ahiret.. Ben burda sizi bekliyorum..Sen her ne kadar benden kurtulma düşüncesiyle evde otururken belki de.. Ben sizin yolunuzu gözlüyeceğim..Ama birine sinirlendiğinde n'olursun babamdan çıkarma bunun acısını sonra babam bizden nefret ediyor..
Aynı durum abimde de yaşanmıştı ve ben o zaman dedim ki ; "Allah'ım n'olursun annemi üzecek bir şey yapmıyayım annem üzülceğine böyle ben bu dünyadan gideyim.. Yeter ki annem üzülmesin..Bu durumuyla da babamı üzmesin".Anne benden nefret etme bil ki ben seni çok seviyorum...Seni kaybetmemek için herşeye varım sen bir elini uzatsan..Ben sana kaç kere elimi uzattım ama sen boş çıkardın eli öylece ortada kaldı.Yapma anne bu yaptığın bana koyuyo ve son söylediğin şu cümle;"Sen doğduğun günden beri sorunlusun zaten" demen bardağı taşıran son damla oldu benim için...Şimdi elimde bi kaç adını bilmediğim ilacı ağzıma atıyorum ve sana son kez odamın kapı aralığından bakıp sana veda ediyorum...

Elveda anneciğim

Beni hiç sevmediğinizi biliyorum anne ve baba, ben ilk doğduğum günden beri size acı ve dertten başka hiç birşey vermedim birazdan gidiyorum bu şerefsiz, acımasız dünyadan...Anne ben seni çok sevdim ama sen anlamadın bana her işime başlamadan önce "sen beceriksizsin, bırak bişeyi beceremiyosun"gibi laflar ettin..Ben bunları senden hep duyuyorum..Bugün kahvaltıyı hazırlarken çay şekerini koyduğumuz kabın kapağı aspiratöre çarptı ve yere düştü.Sen " beceriksiz,it...." vs. bir sürü laf söledin.Ben sana tek bir karşılık bile vermedim ana hakkıdır diye ama artık yeter.Şimdi içimden sana bağrıyorum belki en ağır hakaretleri söylüyorum ama sessizce...Şuanda sen oturmussun babama bağırıp çağırıyorsun "ya bu kızın gidecek evden ya da ben" diyorsun. Ben şimdi napim? Bu dünyada güvendiğim iki kişi evlerinde beni istemiyor... Sokaklara çıksam kimbiilir hangi rezillik içinde kalıcam..Kimlerle olucam..Nereye düşücem..Belki ben bu evden gidince rahatlayacaksın..Ama sanmıyorum...
Anne ben sana ne yaptım?...Bu soruyu bana bağırırken de sordum ama sen hala "Kapa çeneni pislik"demekten başka bişey bulamadın.Hiçbir zaman sorunları karşılıklı halledemedik. Biz seninle anlaşamıyoruz..Seninde dediğin gibi ya ben gidicem ya da sen...Ama ben gidiyorum. Sadece bu evden değil bu dünyadan göçüp gidiyorum...Sen beni anlamasanda ben seni çok iyi anladım sen evlatlarını korumaya çalışıyorsun bu dünyanın şerrinden..Ama koruyayım derken bizi yanlış yerlerde zannedip sanki ordan çekip kurtarmaya çalışıyosun ama ben hiçbiryerdeyim..Sen böyle yapmaya devam edersende hiçbiryerde olamayacağım..Son olacağım yerde ahiret.. Ben burda sizi bekliyorum..Sen her ne kadar benden kurtulma düşüncesiyle evde otururken belki de.. Ben sizin yolunuzu gözlüyeceğim..Ama birine sinirlendiğinde n'olursun babamdan çıkarma bunun acısını sonra babam bizden nefret ediyor..
Aynı durum abimde de yaşanmıştı ve ben o zaman dedim ki ; "Allah'ım n'olursun annemi üzecek bir şey yapmıyayım annem üzülceğine böyle ben bu dünyadan gideyim.. Yeter ki annem üzülmesin..Bu durumuyla da babamı üzmesin".Anne benden nefret etme bil ki ben seni çok seviyorum...Seni kaybetmemek için herşeye varım sen bir elini uzatsan..Ben sana kaç kere elimi uzattım ama sen boş çıkardın eli öylece ortada kaldı.Yapma anne bu yaptığın bana koyuyo ve son söylediğin şu cümle;"Sen doğduğun günden beri sorunlusun zaten" demen bardağı taşıran son damla oldu benim için...Şimdi elimde bi kaç adını bilmediğim ilacı ağzıma atıyorum ve sana son kez odamın kapı aralığından bakıp sana veda ediyorum...
Elveda anneciğim

Ölüyorum ve çok mutluyum.Arkamdan 40 gün 40 gece parti yapın.Ağlayanın öbür tarafta yakasına yapışırım ona göre.Hayatta hepinize başarılar diliyorum , benimki burda bitti....

bu hayattan gidiorum blkide çok şei yarım bırakıcam ama onlar bensizde tamamlayabilirler kendilerini. . . .amamcın olmadıı bi işte başarıyada ulaşılmaz hayatta bnm için amaçsız bi iş gibiydi we başarısız sonuçlanıyor . . .öğretmenlerm bu amaçsız işe hep 1 werdiler we bende şimdi bu okuldan tasdiknamemi alıorum . . . . hoşçakalllllll hayatt

Hayatımı kısa bir sürede olsa değiştiren, hayatın bütün renklerini gösterip gökkuşağı kadar masum olan ve dünyada tek sevdiğim bayan olan, şu an benden ayrılmak için ( veya beni denemek için ) 1001 plan kuran sen! Senle baş edemedim... Çekip gidiyorum pes edercesine, haklıydın yenilmedin ... Seni hala çok seviyorum. Geriye kalan insan toplulukları ! Arkadaşlarım ve ailem çok üzülecekler... Arkadaşlarım iyi okuyun bu satırlarımı ! Bi daha beni kullanamayacağınız için çok üzgünsünüz biliyorum . Ailem ev işi tamir ve gurur kaynağınız olamadığım için üzgünsünüz ... Sen ! Bir tek sen ben beni ben olduğum için sevdin! Neden böyle demeyeceğim . Pes ediyorum, geçende " Üşüme canım " diyerek verdiğin atkı ise odamdaki komidinin üstünde ... Elveda hayat !..

Hayatta yaşamış ve yaşamakta olduğum acılarla hergün ölmektense , birkez ölürüm daha iyi. sizlere karşı eğer bir hata yaptıysam affola... Falan filan sizde gerisini getirin

unutmayın arkadaşlar aşk için ölünmez aşk için yaşanır...!!

Allah Kimseyi Intihara Teşebbüs Ettirmesin Herkese Hayırlı ölümler Nasip Eylesi

ben seni sevdimde öldüm...

Geri