şu Siteyi Hackleyin Diyenler Okuyun Lütfen !!!

Gerçekten bigilendirici ve gerçekleri gösteren yazın için tşk. Bu forumda bu işi yapan kişilerden birini msn ekledim. Sadece birilerinin çıkıpta şurayı hackleyin burayı heckleyin demesinden ziyade gördüğüm bazı siteleri bu arkadaşlara özelden bildirmeyi daha uygun buluyorum. en azından belki bizim göremediğimiz bazı başka şeyler vardır belki. Hem eminim bu arkadaşlar bizden çok daha fazla site görmüşlerdir. :)

doru sölüyorsun

gercekler işte.. bosu bosuna girip hit arttırmayın.. bırakın gereken kisiler gereken cvbı versinler!

öfff bana da geliyo öyle mailler sinir oluyorum

ya adam bizden böle gereksiz isteklerde bulunmayın bizim hackerlarımız gerekeni ztn yapıyolar diyo siz hala onu hackleyin bunu hackleyin diyosunuz!ya forumu takip etmeyi bilmiyosunuz ya da okumayı!!eğer bi siteyi bu kadar cok hacklemek istiyosanız oturup calısıp bu işin tekniklerini oğrenin ve milli benliğimize ve kimliğimize hakaret eden nu insanların sitelerini siz kapatın!!!!

Partizan' Alıntı:
Gercek manada tesekkur butonunun ise yaradigi bir yazi.. Konuyu sabitLiyorum..

Aynen Katılıyorum

elinesalık kardes saol güzel açıklma getirmisin saol

bu güzel bilgi için teşekkür ederim arkadaşım

süpersin daggyy

walla ne desek boş ellerine sağlık...

bu tur baslıkların hem forumda kırlılık yaratmaması acısından hemde derlı toplu bır arada olması bakımından fıkrımce 1 tane sabıt baslık acılsa gene yazan oraya yazsın adres/adreslerı hem modlar kılıt manyagı olmaktan kurtulurlar hemde mıllet saga sola bılmeden baslık acmamıs olur.

bu konu ancak bu kadar sade bir biçimde anlatılabilirdi. fikirlerine aynen katılıyorum.

Geri