şu Siteyi Hackleyin Diyenler Okuyun Lütfen !!!

bende arkadaşıma katılıyorum, zaten birçok Türk hacker var örnek olarak 19 mayısta birçok siteyi çökerten Türk hacker zaten onlar takip ediyorlardır,

teşekkürler

teşekkürler dostum keşke herkes senin gibi duyarlı olabilse..emeğine sağlık..

En iyisini demişsin tebrikler gercekten biz adres belirtmesek nerden bilinecekti sana katılıyom inşallah içabına diğer arkadaşlar bakarlar....

bunu burda kendi aramızda bırakmayıp yaymalıyız bence ve bu sayede herkez bilinçlensin bu ...........lara koltuk çıkmaktan kurtulalım...

Bizi aydınlattığınız için çook tşkler...

16.06.2006 tarihinde abim tarafından 28 tane pkk sitesi hacklenmiştir. türk milletini bilinçlendiğin için teşekkürler kardeşim

Şu siteyi hackleyin abiler

Arkadaşlar ben web hack hakkında fazla konu bilmem..Ama şunu iyi bilirim Türk Halkına hakaret yapanın bileğini kopartırım..Ama ben bu konu hakkında fazla bilgim yok..Sizden ricam (systemofadown)grubunu biliyosunuzdur..Hatta bir tane Klibinde Türk halkına ve ULU ÖNDER (Atatürké)hakaretini biliyosunuzdur..Berki de duymamışsınızdır... ...

Ermeni soykırımınla ilgili konular belirtilmiştir..Bur da bize hakaret ettiler..Eğer benim yazdığımı dikkate alırsanız..Bu siteye uyarı mesaj bırakalım derim...

Saygılar...

kararınınız doğru tebrik ederim

Arkadaşımız sayesinde Daha bilinçli olunacağına inanıyorum !!!!
Teşekkürler arkadaşım !!

cok güzel bi yazı dostum tamamen katılıyorum sana!

saolasın bu mesajın bizi ciddi anlamda bilgilendirdi şimdi anlıyorumki bu forum bane daha yeni şeyler öğretiyor ve amacından sapmamış

ben başka bir hack sitesine mensubum keşife çıktım bi uğradım gerçekten güzel ve zengin bir site. üstüne de böyle bilinçli kullanıcıları görmek çok güzel. bu yazıyı başka biryerde de görmüştüm ama atlamıştım. sitemiz online olsun yayınlıcam. kolay gelsin.

dostum ellerine sağlık çok güzel bi yazı..............

adresinin sahibi kendisine güvenlik konusunda çok güveniyor....Ayrımcılıkta yapıyor...Paylaşıma aykırı ayrımcılıklar....Bu siteyi Hacklerseniz müteşekkir kalacağım...

peki ne yapmamız gerekiyor bu işin varmı bi çözümü ben çalışan bi insanım ve günümün en fazla 1 - 2 saatini internette geçiriyorum ne yapabilirim????

Bizleri bu konuda bilgilendirdigin icin biz teşekkür ederiz.

allahım ne denyo adamlar var
adam gayet açık bi şekilde böyle yapmayın dior
bi kaç sivri çıkıp yine site ismi verior.. : = )

Geri