Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben yeni bashlayanlar icin hack programlarini download ede bilecegim bir site ariyorum. Bu konuda ban yardimci olmanizi istiyorum. Simdiden tesekkurler.
öncelikle teşekkür ederim.. yalnız şunu unutmayalım : bölüçülük yapmaya çalışanlar içimizden birileri buvatanın ekmegini yiyen sonrada yedigi kaba pisleyen sözde vatan sever ama paradan vaz geçmeyen esrar eroin hatta kokain le genç beyinleri uyuşturup gelecegimizi karartmaktan başka bişey yapmayan zavallılar daha sı dün kol kanat geren ABD üyesi ülkeler bugün gerçek yüzlerini gördüklewri için degil kendi geleceklerine de aynı muameleyi yaptıkları için sırtına aldıgı kamburdan kurtulmak için çalışıyorlar. arkadaşlar muhakkakki bu vatanın ekmegi kanla yugrulmuş bastıgımız topraklar kanla sulanmıştır dahası bugün bölmeye çalışanların neslini araştırın bakın çogu kırma dır dahası cahil ve umudu tükenmiştir ben dagda gezenlerin yüzde yüzünden eminim korku ve panik içinde dahası uyuşturucu kullanmak zorunda bırakıldıkları için ölmek tek kurtuluş demekteler siz merak etmeyin kimse birşeylerin arkasına sıgınıp para kazanamaz sadece cahil leri kullanır onlarıda bizler uyarırız gerçek te site olsa ne olacak ki ilgilenmeye gerek yok herkes layıkını bulur allaha emanet olun... ( kelime hatam olduysa kusura bakmayın dogrusunu anlayın yeter)
dinimize vede bölünmez bütünlüğümüze dil uzatan vede webten bazı protesto hareketlerine giren çapulculara asla bu tür girişimlerde bulunmalarına izin vermemeliyiz
gerçekten doğru bir yazı yeni bir mail aldım. tepkinizi ortaya koyun diye adres verilmiş girmedim hatta 30 bilgisayarlı ir işyerinde sistem yöneticisiyim. firewallda bu steyi yasakladım
Belki siteye girip tepkilerini ortaya koyarlar diye..