%100 Mail Hacklemek Şifrenizi yazın saçmalıklar...

selam banada yazarsanız sevinrim.yeni üye oldum.

saol krdsm ilk başlarda ben de düşmüştüm bu tuzağa ama kullanmadııım msn adresimi vermiştm çok saol

güzel düşünnmüşsün emeğine sağlık

Ya anlamdım gitti.21 sayfa herkes bir yazı yazmış sohbet odasına dönmüş yaw..Tamam anladık..Arkadaşım bilgiyi vermiş.Gerektiği yerde teşekkür butonunu kullanın..Her defasında söyleniyor ama anlayan kim???Lütfen biraz itina gösterelim...

hellboy haklı bence sadece fake mail degil trj keylogger vs.. Gibi Tucaklara düşenlerde war
Hiç bi yönten hellboyun dedigi gibi %100 degil misal ;
keylogger,trj de ===> kuraban caktırmadan yedirmen lazım
xss de ====> yolladıgın linke tıklaması lazım
fake de ===> rtık tamamen saf olası lazım ki şifreyi kendi eliyle yazması lazım

kesin vardır böyle kendini uyanık sanıp birilerinin adresini elde etmek isteyenler.

Garip sazanlar bu numarayı yuttularsa vay hallerine.

Ben en çook yüzlerindeki o dehşete düşmüşlüğün ifadesini merak ediyorum.İçindende ben nası düştüm bu tongaya diyodur....Artık diyecek başka bişe kalmıyo..

"Geçmiş Olsun"

dostum sana teşekkürler acemileri uyardıgın için

bunu biliyodum ama kimse yemez die hiç denemedim şifre çalmayı. Bunun fake olduğunu anlamak için düşünebilmeliyiz:D

ark hacker olmak demek ila kotü neiyetliolmak deildir
ama sen ole gorüyorsan ole olsun ben turk hackerleri ile guruu duyuyorum tabi iyi olanları senin gibi ama HACKER OLAMK KOTU OLMAK ANLAMINA GELMEZ PAYLAŞTIĞIN İÇİ TEŞEKÜRLER emeğe saygı mam gineden yenileri uyardığın içi teşekürler

ben yedım arkadaslar bunu sımdı yapanı mahwedcem ama

Tamam abi sağ ol uyardığın için bana hiç gelmedi yemedim de:D

Lan palavra bunlar böyle bu tür maillerle şifremi çalınır boş işlerle uraşmayın mail çalmak isteyen varsa gelsin program vereyim boş zaman harcamayın benim yaptım programlar internet ortamında yok ne bunlar boş işler html kodu ile mail mi çalınır a.q

kardes biz salakmıyız öle şeymi olur şifreni yaz karşı tarafın şifreleri bize gelsin öle şeymi olur yaffff yalandır bunlar boş şeyler...!!

kardes biz salakmıyız öle şeymi olur şifreni yaz karşı tarafın şifreleri bize gelsin öle şeymi olur yaffff yalandır bunlar boş şeyler...!!

Geri