Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
%100 Mail Hacklemek Şifrenizi yazın saçmalıklar...
Evet bende kaç tane fake maille denedim şifre çalmayı ama hiç şifre gelmiyordu. Bende biraz araştırdım ve uğraştım fake mail'i yaptım ve şimdi şifre anında geliyor bilmeyen arkadaşlar için özel mesaj atabilirler nasıl fake mail'e giirenlerin şifresinin sana geliceğini resimli olarak anlatabilirim
yaw bu tarz şeylere düşen hala varmı anlamıyorum akıl var mantık var orda kendi şifrenizi yazın diyor asla bi şifre kırma programında kendi şifrenizi yazmanızı istemez bunu unutmayın!
valla çok teşekkürler gerçi bu gibi şeyleri yapacak adamların ilk aklına gelen şey hiç kullanmayacakları bir e-mail alıp kullanmaları oda bir işe yaramaz ama
verdiğin değerli bilgiler için teşekkürler.......
ilk önce eline saglık bilgiler için .benim kız arkadaşın msn si çalmişlar bana yardımcı olabilirmisiniz arkadaşlar geri nasıl alabilirim.please çok önemli
babacan çok sagol tşk ederim ama benimkini çaldılar ama böle degil bana bişey yolladı kendi hotmail sitenle gir diye ulan bende girsdim girmem için de şifremi istedi bende yazdım ama 2 dakika sonra başka bilgisayatdan oturıum açtınız diye bi ileti gel diii üzgünüm msn çalındı