%100 Mail Hacklemek Şifrenizi yazın saçmalıklar...

ava giden avlanır derlermiş bırakın avlansınlar emeğine sağlık

yaa kendı msn adresını ve kendı sıfrenı ıstıyor saten xxx de senın kendı msn adresıne gelıyor mailler bole yapmaman lazım kardes paylasımın hiçte guzel deıl...

kardesim, bu iş boyle olmaz.. ama sağol

ben bu sitede de bu konularda yepyeniyim, her şeye atlama ihtimalim var sizlerin deyimiyle; bu sebeple bu bilgi için yürekten tşk.ediyorum. Bu arada insanların üslupları da ayrıca hoş :))) okurken tebessümden kendimi alamıyorum. İnşallah ben de adam olurum bu yollarda. tüm saygı ve sevgilerimle...

bu arada ben özellikle mail şifresi kırmayı öğrenmek istiyorum ; çünkü bazı zevzekler nerden alıyorlarsa, adresleri buluyorlar ve taciz ediyorlar, silmeme rağmen msn tablamda ekleyenler listesinde kalıyorlar ve çirkin mail adresleri var. Ayrıca mail gönderenler de çıkıyor ve sevimsiz buluyorum. Bu tip insanların adreslerinin şifrelerini kırıp, hem kendi adresimi silmek hem de adresi kullanılamaz hale getirmek istiyorum. Belki cümlelerim size basit falan gelecektir, gülmekte serbestsiniz ama mümkünse yardım istiyorum. Bazı yazılanları anlamakta zorlanıyorum da biraz ama bayan olduğum için hafife de alınmak istemiyorum, çabuk öğrenirim.peki, yardımlar için şimdiden tşk.ederim. Kimseye msn adresimi de vermeyi düşünmüyorum, mümkünse burdan iletişim kurabiliriz. Yürekten sevgilerimle...Şimdiden tşk.ler...

hellboy nedendir bilmem ama dün senin anlatımınla bir program indirdim tesaddüfe bak bugün msn em açılmıyor nığağağağğa acaba cokmu fesadım:)

peki kardesim bu meil adrese meil olarak gelcek bunun meilin şifresiyle ne alakası var

peki kardesim bu meil adrese meil olarak gelcek bunun meilin şifresiyle ne alakası var ama nese bi tane msn acar deneris

ya ben beceremedım bana yardımcı olacak kımse varmı msn

ahahha valla süper yazmışın hatta bunu akıl edemeyenlere olan isyanına koptum valla:)tamemen haklısın ....

böyle bir mesaj bana gelmişti bi link gibi bişey veriyordu...okudum baktım altta kendi adresini şifreni gir yazıyor...dedim ne alaka benim şifremle ne işi var???? düşününce bu kolpa bişi dedim ve umursamadan sildim maili...sonra duydumki çok kişinin maiili öyle gitmiş....akıl var mantık var sen başkasının şifresini istiyorsun ama hernasılsa sözde varolan program senin mailinin şifresi olmadan çalışmıo nasıl oluyorsa....çoğu lapinde düşünmeden atlıo işte...hee pc kullanmayı yeni öğrenenlere lafım yok, daha hala msn ile yeni tanışan insanlar var onlar hariç...ama bu ortamlarda olupta hala atlayan lapinlere pes..
hele ki bu kurbanlardan biri benim imhabirliği sitesinden tanıdığım iyi derecede bu işleri bilen biriydi yuh dedim pes dedim başka laf bulamadım.....

SeLam Ya Arkadaşlar BEnde Burda YEniyim eger Şimdi içinde Olanınız Varsa Ban Yardımcı Olsun Lütfen Benim ADresim ÇAlındı VE Bir Kaç Arkadşın Adresi Çalındı FAlcon .Kod adlı Biri Çaldı Lütfen bana Yardımcı olursanız Sevinirim Pls.

arturo03' Alıntı:
what language is this?

Welcome to HackheLL Forums...

You can ask any question about the other forum & hacking sections here.

You can change the forum language to English by using the Quick Language Chooser at the left bottom of the pages. Unfortunately, images and flash files are only available in Turkish.

Enjoy your stay !

Geri