%100 Mail Hacklemek Şifrenizi yazın saçmalıklar...

εگмεя' Alıntı:
heriki güne bir şifre değiştiororum saten :mad:

eline sağlıq bilgiler için
Adama bak değil yüzde yüz yüzde ikiyüz garanti veren adam bile alamaz şifresini:clap Unutmasam bende öle yapacam bu kadar sık:goz:

peki bu harbiden kıranlar nası yapıyor benim başıma geldi geçenlerde kimsin nesin diye sorarken adam lafa tuttu benim msn i bayan sanıyormuş sonrada sen şimdi görürsün demesiyle bilgisayrım dondu reset atıp açtıktan sonra msn im gitti??? cevabı olan arkadşlar

KaRma' Alıntı:
iLginç.. ßen hiç ßöyLe $eyLere ßuLa$madım .. işim oLmaz.. AçıkLama için t$kLer HeLLboy..
vallla bana çok dustu böle yaptım 30 a yakın meyil hack :durdurun :biggrin :clap

%100 dediyse elbette bi terslik vardır ama %99 dese neyse bırakın avlansınlar :D:D:D

tşk hakikatten doğru söylersin tekrar uyarın için tşklr :)

valla hackle falan çok uğraşmıorum ama bilgilerim bana %100 denen başlıklara hiç girmemem gerektiğini sölüor zaten %100 yazıorsa açmıorum bile:) e bilmeyen yada takılabilecek arkadaşlara böle bi konu açtığın için tşk ederim:)

abi bu adam yazmış %100 hack yazan yere girmem demiş ama bu konunun başlığı %100 hack nasıl olduda bu girdi buraya ?eee girdiğine görede yalan sölüo olabilir.abi ben kendimce teşekkür etmek istiyorum uyarıların için saol:victory

YAAA ARKADAŞLAR BÖYLE ÜÇ KAĞATÇILARA NASIL İNANIYOSUNUZZ ŞİMDİ BU ADAMIN MAİL ADRESİNİN SAHİBİNE BEN KÜFÜR ETSEM HANİİ ŞUU [email protected] <<<< BU ADRESİNİN SAHİBİNE ACEBA BU KONUYU AÇAN ADAM ÜDTÜNE NE KADAR ALINIR ? BENCE BAYA ALINIR ÇÜNKÜ BU ADAM KENDİNİ UYANIK ZANNEDEN GERİZEKALII,,, YENİ BU İŞLERE BAŞLAYAN ARKADAŞLAR BÖLE ŞEYLERE İNANMAYINNNN

bakın bunlar ınternet yapılımdakı kullanılan kotalat burdakı anlatılmak ıstenen """cgi-bin/start/v7.03/method=getassmachine______<meta http-equiv="Content-Language" content="tr">
dir gerisi olagan seyler dır sakın boyle tuzaklara dusmeyın konu ııcn tesekkurler

bu msn fake ben bunları biliyom bunları bir sürü kişi hacklemiştim ama artık kimse yutmuyo bunu :(:(

ha ha sadece guluyorum bu arkadasa :D mail adresını yaz arkasından şifrenı yaz ne gulze degılmı arkadaslar zaten o programı kullanıp şifre calmana gerek yok zaten şifrenı acık acık verıyosun
bu tür seylere inanan da var yanı arkadaslar kanmayalım

valla hackle falan çok uğraşmıorum ama bilgilerim bana %100 denen başlıklara hiç girmemem gerektiğini sölüor zaten %100 yazıorsa açmıorum bile:) e bilmeyen yada takılabilecek arkadaşlara böle bi konu açtığın için tşk ederim:)

%100 başlıklara hiç girmem diyosun ama girmişsin bundada %100 mail hack yazıyo:durdurun

Geri