%100 Mail Hacklemek Şifrenizi yazın saçmalıklar...

Hellboy Ben Bu Konuda Msn Dekı Butun arkadaslarıma Inan kı warya Gunlerde Nasıhat edıom..

Bu Resmen Salaklıktanbaska bısey degıl..We Bazı arkadaslarımda Dusuolar bu Salaklıga..

Ama Artık ole Bısey Mumkun Degıl..

Ole BıoGRettımkı oNlara Artık Fake Yollayan Kısıye Fake ıcınde dekı maıl adresını felan Degısıp Tekrar o Kısıye Gerı Yolluolar :)

Karsı Kısıde Alla Alla Acaba BenımFakede Bı Sorunmu war Dıe O anda Bı Salaklık eDıp Deneme Amaclı olarak KendıSıfresını Maılını Yazınca Sıfre Bu Sefer Bıze Gelmıs Oluo:)

Yanı BuNa Bır Newı Kurnazlık EDENI Hawada Awlama Dıoruz Bız:)

eWeT arkadaslar Sız Msn Acmak Dısında Hıc Bır Yere Sıfrenızı Yazmaya ıHTıyacınız YoK ...

eGeR Maıllerınızı Okumak ıstıyorsanız..

www.hotmail.com dan gırıs yapın yada msn denPosta Kutusuna Gidin .

Umarim Bu Tur Yanlıslar Bıdaha Olmaz ..Ben Nefret edıom Tuzaga Dusenlerın Hala Olmasından Dolayii..

Sunuda unutmayın kı Bosuna Sıtelerde Msn hack Dıe KONular YaDa Programlar AraMayınız ..

Hotmail Artık Tam Surum oldu ArtıK iddaa edıyorum kı Msn Kırmak dıe Bısey Yoq..

Bunları Bıldıgınız Surece IsTerse Bilgısayar uzmanı Gelsın Gene Kıramazlar..

-Fake Mail (aciklamasini uzun bir sekilde yaptik yukarda)
-Gızlı Soru Cewap..(BURAYA basit seyler yazmadinizSürece Sorun yoq.Yanı gızlı soru tuttugun takım cewapta herhangı bır takımsa o sızın sorununuz :)..
-Msn Sıfre Deneyıcı war..Word Lıstesı Genıs olanlar wordlıstler oldumu Belkı bı Bulunma Sansı war Ama uzun bır ugras..Sirenizde ozel karakterler koyarsanız o Sorunda Cozulur..(-_/*)(/&%+^'!)--Bunlara benzer seyler kullanın sıfrenızde..
-Golden Keyloger, Bu program cafelerde Genelde Kullanılır..Bı cafeye Gıttıgınız Zaman Once baslat Menusunden Buna Benzer Bısey warmıDIeKontrol Edınız ...
Bu program Klawyedekı butun gun boyunca yazılan bılgılerı bellegıne kaydeder..Sızde msn acarken sıfrenız obılgıler ıcınde olacaktır..
-Trojan SOkma ..Artık Bunuda Dertt etmenıze Gerek Yoq..Herhangı Bıur wırus programınız warsa olay Cozumlenmıstır..Yanı trojanın pc nıze gırmenızı engeller..
Wırus programımımyok dıosanız gene sorun yok..
Msn dedıgım gıbı artık ıcınde trojan vb seyler bulunan dosyları otomatıkolarak ıptal edıo zaten..

Ewet arkadaslar gundemde olan maıl kırma yontemlerı Bunlar ..

Bunlara itiraziolan warsa Buyursun Bu Maılımı Kırsın..

.........................................

Kıran Kisiyede 250 ytl öDül wereceĞim..

Namus Sözü.

Amacım Sızı Bılgılendırmektii...

Paraya ıhtıyacı Olanlar Maılımı Kırsınlar :)

Gorusmek uZeRe..

LaZKRaL

bilgileriniz için teşkkür ederim ama forumda mail adresi yayınlamak yasaktır.

not: bilgilerde Xss açığı eksiği vardır. hakkında bilgiyi forumda yayınlamıştık ama bir süreliğine kaldırdık mailimi çalana para vericem gibi sözleri bir kenara koyup gelişen açıkları takip etmenizi öneririm.

HellBoy Kardesım Ben Onu Kendını Bısey Sananlar ıcın yazmıstım ..

Sen Yanlıs Algıladın Sanırım..

Ama Haklısında Bı Bakııma ..

saol hellboy726 çok DoĞru BiR konuYA dEyiNmişSİN TşklEr...

Konuda Emegi Gecen Herkez SAgolsun Ya Tekrar :D

anlamadıgım bısı war kendı sıfremısı nıe yazıoz

eminkizak' Alıntı:
anlamadıgım bısı war kendı sıfremısı nıe yazıoz

işte bende bunlara yakalanmayın diye bu konuyu verdim ama birde mesajın sonlarını okuyabilseniz..

Ya adama diyorsun ki "kardeş ben seni hackleyemedim sen beni hackle?"
Fıkra gibi olmuş :D

Allah razı olsun dostum
boyle guzel bır sekılde bılmeyenlerı uyardıgın ınsanlıga faydalı oldugun ıcın
sonsuz tesekkurler ıyı forumlar dılerim..

bizde bebktırr yutardıkk bu numarayıı arkadaslarr sakınn ınanmayınn bunaa
sızın gıbı gencleri pistlerrde göremk ısterizzz

bilmiyorum hiç denemedim ama merak etmiyorumda değil. uyarın için çok saol.ben bu gibi tuzaga düşmem mutlaka düşen vardırr...

yigidimsi' Alıntı:
bizde bebktırr yutardıkk bu numarayıı arkadaslarr sakınn ınanmayınn bunaa
sızın gıbı gencleri pistlerrde göremk ısterizzz

Bizde SizLeri görmek İsteriz
smy-2.gif

Geri