%100 Mail Hacklemek Şifrenizi yazın saçmalıklar...

arkadaşlar ben yeniyim ama üye olmadan öncede o sayfa googleden gelmişti inanılacak bişede deil yani yinede arkadasıma tesekkürler.

Yolladim ama benim kendi sifrem geliyor bana. Benim 2kinci msnnimden denedim ama kindi sifrem geliyor. AMA YINEDE SAGOL KARDES

ellerine sağlık hellboy.. keşke xss programını anlatabilseydin ama ne yazık ki illa iyi niyeti suistimal edecekler dolu...

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
dua mı lem bu hem oku hem okut falan :]

Bu mesajı 20 kişiye ıkutursan msn in asla hacklenmiyomuş...:D

hackin moderatör:D senden bi ricam olcak bnm bi hack dawam war ölüm kalım meselesi sana versem sen hackleyip bana sifresini wersen!!! olurmu:D hayati bi mesele ondan cvpbını beklicem e mail adresim [email protected] ok irtibata geçersen çok sevinirim

walla ne diyem..ALLAH DÜŞÜRMESİN BÖLE DALGALARA

TEŞEKKÜRLER.. :)

Bana mail.ru sayfasinda ki kisinin sifresi lazim yani nazil aca bilirim.
Hayirli günler

Çok haklısn ama bu yönteme düşene içimden bir yuh demek geliyor paylaşım için teşekkürler.

ya benım acılşen hacker olmam lazım en azın dan msn sıfresı kırmam lazım dırek sonuca ulasmam lazım bunun ıcın yardımlarınızı ıstıyorum

herkeznette nelerin olacağını bilmiyorki untmayın fack çıktığındada bilinmiyodu çerez gibi yeniliyodu adamda kek ya sana yazıcaz programı verecek sende alacan oldu biraz uğraşsana emeğine sağlık hellboy726

hellboy sen hecker olmayı nerden ögrendınn cvb yazarsan sevınırım

Geri