%100 Mail Hacklemek Şifrenizi yazın saçmalıklar...

vallaha kardeş iyi anlattın helal olsun ben bu tuzağa düşmedim ama düşenlerede aynen senin gibi şaşıyorum ty (illaki bu tuzağa düşen biri vardır)

hack yapıcam diye hackleniyorsunuz öle iki kodla bunu hacklerim şunu yaparım gibi konulara bakıp aldanmayın mantıgını anlamaya çalışın size mantıklı geliyorsa deneyin.

Usta bir hacker zaten size mail hacklemesini
öğretmezki öğretmek için bir sebebi neden olsun ki...
632842726557688395.gif

crazycrazy' Alıntı:
kardes nereye tıklayıp ındırıoz

yazının tamamını okuyunca nereye tıklayıp indireceğini daha iyi anlıyacaksınız

saol kardeş. BEn bi sitede gördüm. ayneen dediğin gibi diyordu. ama denemedim. Be4li oluyor zaten o şifrenizi yazın diye. saol

sn çocuk mu kandırıyon inanmayın buna olm snn gittiin yollardan bz geri dönüyoduk

çok doğru, adamlar yemiyo içmiyo başkasının msn sini çalmaya çalışıyor

Bu Tuzaklara DÜŞecek Kadar Saftİrİk Adamlar Kaldimi Hala DÜnyada!!!!!!!!!!!!

GerCeKteN oNemLı bır noktaya degınmıssın can!...
TBR....
ama ıste hacklemenın werdıgı sehvetLe dıkkat edıLmıyor :)

ElıNe SaGLıK!....

Yaa dostlar bu araştırmaya benim başıma geldiği için girdim eğer bilgisi olan varsa beni aydınlatsın.Konuyu açan arkadaşın dediği gibi bir saçmalık yapmadan.Çok güçlü olan msn şifremi kırıyorlar.Trojan kullanmadan!!Nasıl yapıyor bilmiyorum ama acilen çözüm bulmalıyım

yaw boyle yontem artik kullanmiyorlar adam editlemis sana bi e posta atio e postayi actigin an gidio sifre

eyw.saol ama böyle şeylere düşenler için bişe diyemeyeceğim!!

uyardığınız için çok teşekkür ederim.:vur :durdurun

hellboy726 sana özel mjs gönderemediğim için buraya yazıyorum. başka moderatör bulamadım. umarım okursun. iş yerinde; tek izin verilen oyun sitesi kraloyun.com a girdim ve rasgele oyun seç den aşağıda yazdığım oyuna girdim. hacklemek mümkün mü bilmiyorum ama bu kadar iğrenç bir oyunu bence kimsenin görmemesi gerekiyor. oyun şöyle; sen canlı bombasın ve en kalabalık yerde ipi çekiyorsun. etrafta kafalar uçuyor ve her taraf kan oluyor sen de öldürdüğün insan başına puan alıyorsun. her ne kadar grafik de olsa bence kesinlikle yasaklanmalı.
//////

Bu Kodların Hiç Biri Birbiriyle Tutarı Yok.

Ava Giderken Avlanmak Buna Denir

sahinozd' Alıntı:
hellboy726 sana özel mjs gönderemediğim için buraya yazıyorum. başka moderatör bulamadım. umarım okursun. iş yerinde; tek izin verilen oyun sitesi kraloyun.com a girdim ve rasgele oyun seç den aşağıda yazdığım oyuna girdim. hacklemek mümkün mü bilmiyorum ama bu kadar iğrenç bir oyunu bence kimsenin görmemesi gerekiyor. oyun şöyle; sen canlı bombasın ve en kalabalık yerde ipi çekiyorsun. etrafta kafalar uçuyor ve her taraf kan oluyor sen de öldürdüğün insan başına puan alıyorsun. her ne kadar grafik de olsa bence kesinlikle yasaklanmalı.
url /////////////

üzgünüm istek üzerine oyun hack yapmıyoruz =)

valla kardeş benim bi kereliğine işim düştü msn hacklemeye ama artık uğraşmayacam zatende yapamadım ama olsun bilgilendirdiğin için çok saol ;)

Geri