ChaMuR
Altın Üye
- Reaction score
- 0
işte tırcıların hoşuna gidecek olan 18 wos haulin oyunun türkiye yaması...
yamayla ilgili pek fazla açıklamaya gerek duymuyorum...oyunun içindeki herşey türkçe oluyor we ayrıca sehir isimleride türkiyedeki sehir adlarını alıyor..
oyundan 2-3 resm..
yamayla ilgili pek fazla açıklamaya gerek duymuyorum...oyunun içindeki herşey türkçe oluyor we ayrıca sehir isimleride türkiyedeki sehir adlarını alıyor..
oyundan 2-3 resm..

gelelim dosyayı nasıl kuracagınıza...
ilk önce daha önce kurduğunuz eklentileri falan silin ki bi çakışma falan olmasın..
şimdi belgelerim klasörünü açıyoruz..daha sonra orda bulunan 18 wos haulin klasörünün içine kuruyoruz bu eklentiyi..daha sonra oyuna girip diller kısmından türkceyi sectikmi rahat rahat oynuyorus artıkın..:
bu kadar basit sorun yasadıgınız bi yer olursa yardımcı olmayada calısırım..
Yamayı İndir
ilk önce daha önce kurduğunuz eklentileri falan silin ki bi çakışma falan olmasın..
şimdi belgelerim klasörünü açıyoruz..daha sonra orda bulunan 18 wos haulin klasörünün içine kuruyoruz bu eklentiyi..daha sonra oyuna girip diller kısmından türkceyi sectikmi rahat rahat oynuyorus artıkın..:
Yamayı İndir
rar pass: hackhell.com
türkçe yama alıntıdır yapan arkadasın ellerine sağlık diyorum..
oyunla ilgili baska istediğiniz yama weya eklenti weya sorunuz olursa elimden geldiğince cewaplamaya calısırım...:çaliş