Alkole hayır

Sakıın kimse yılbaşında ölen gençlerin alkol yüzünden öldüklerini söylemesin..Karbon monoksit zehirlenmesini bir çok kez okumuşsunuzdur kokusuz bir gazdır zehirlendiğinizi anlamazsınız..

Bunun dışında tıp ve biyoloji okuyanlar aradabir kullanmalı..Çok fazla ezber üstüne kafayı biraz da boşaltmak gerekiyor.. :D

o ölenlerin alkol yüzünden olduğunu söyleyen kim ki:saskin

anlatamıyorum yaa, o zıkkımın olduğu yeri musibetler terk etmez, bugün başına birşey gelmese de yarın gelir. kimsenin canı bunun yüzünden yansın istemiyorum çünkü -yaradılanı severim yaradan dan ötürü-

Alkol Kötülüklerin Anasıdır..
Ana Gibi Yar Olmaz :D (die bi söz var) bunu bile bile hayr mı diem:D

:eek:hakafa iyi çalışıyor valla da keşke düşüncemin zıddında değil de aynı fikirde olsaydık

Alkole Evet
Bu başlık ve konu için de seni protesto ediyorum.

Sana hayır deme özgürlüğü varsa bana da evet deme özgürlüğü olmalı mı olmamalı mı?

Sana hayır deme özgürlüğü varsa bana da evet deme özgürlüğü olmalı mı olmamalı mı?

saygım sonsuz sana hakkın yoktur demedim kimsede diyemez. ben protesto etmiyorum, alkolsüz gelecek ve millet istiyorum sebeplerini önceki sayfalarda defalarca da açıkladım.

Ben de alkolün yasaklanmasını isteyen zihniyete karşıyım çünkü özgürlükler ucundan verile verile tamamen kaybedilir. şu aralar Türkiyede olmakta olduğu gibi.

Ben de alkolün yasaklanmasını isteyen zihniyete karşıyım çünkü özgürlükler ucundan verile verile tamamen kaybedilir. şu aralar Türkiyede olmakta olduğu gibi.

hocam ben alkol yasaklansın dediğimi hatırlamıyorum. ALkolsüzlük, gönülden olmalı öyle zorbalıkla hiç bir şey olmaz. en güzel örneği iran, bırakan kendisi istekle bıraksın ya da hiç başlamasın

nice yuvalar yikiliyor nice beyin hücreleri ölüyor

ama eden kendine ediyor.. allah islah etsin cümlemizi

ağzımla içerim kendimden geçerim alkol konusunda yeni rakı seçerim :D

Alkol gibi bir şeyin olmamasını sigaradan çok dilemişimdir her zaman. Ben içmesemde ateş gibi damladı alkol hayatıma.

Alkole hayır...

Alkol gibi bir şeyin olmamasını sigaradan çok dilemişimdir her zaman. Ben içmesemde ateş gibi damladı alkol hayatıma.

Alkole hayır...

allah korusun kardeş ne deyim artık. Alkole Hayıııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrr!!!!

Arada 1 kafan güzel olucak ki hayattan zevk alasın ;)
Kafam güzel dünya güzel herşey güzel hobaa xD

Güzel Gören Güzel Düşünür,
Güzel Düşünen Hayattan lezzet alır.

bence felsefen bu olsun​

sonuna kadar ALKOL denen İLLETE HAYIIIRRRR!!!!

Arada 1 kafan güzel olucak ki hayattan zevk alasın ;)
Kafam güzel dünya güzel herşey güzel hobaa xD
turkish%20raki.jpg

Şerefe

İçmesini bilmeyene zehir olur.
Ağzı ile içene keyif olur.
Azı karar çoğu zarardersen iyi olur.
Baskı kurmaya kalkarsan da tepki olur.
bozcaada-uzum-sarap-ve-kale.jpg

Sağlığına.

cok haklısın kardes bu yasa geldım(18) içmişligim yoktur

24 yaşındayım içki ortamı dahil çok ortama girdim ben senin gibi ağzıma sürmedim elhamdülillah. rezillikten başka bir şey seğil allah düşürmesin. desteğin için saol

ALKOLE HAYIR gümbür gümbür:biggrin:biggrin:biggrin​

İçmesini bilmeyene zehir olur.
Ağzı ile içene keyif olur.
Azı karar çoğu zarardersen iyi olur.
Baskı kurmaya kalkarsan da tepki olur.
bozcaada-uzum-sarap-ve-kale.jpg

Sağlığına.

yazık olur kardeşim yazık

Geri