Bu konuyu açanın da, açmasına destek verenin de, mesaj yazarak fiziki destekte bulunanın da,

hepsindenden de allah razı olsun diyorum

, hizmet sadece belli yerlerede değil her yerde yapılabilir, aynen bunun gibi, mesela bu kainatın sahibi yüce allah'ımız yarattığı o muhteşem varlığın bu lanet (vücudun zehir muamelesi yaptığı madde) madde yüzünden alçaklığı tanımlanamayan bir düzeye inen varlıklar durumuna gelmemek için elimizden geleni yapalım sevgili kardeşlerim lütfen, hiçbir şey yapamıyorsak bari bu konuyu açan ve konuda emeği geçen tüm müslüman kardeşlerimiz gibi niyetimizi belli etmeye çalışalım lütfen. modernlik dedikleri şey bu mu? özgürlük bu mudur lütfen? şöyle bir bakın bu sözleri kullanan arkadaşlarımıza... Allah rızası için bunlar özgür mü hakikaten? "Ögürlük köleliktir." Özgür olacağız diye şeytanın kölesi durumuna düşmeyelim Allah'ın rızası için lütfen. İnsanlar bu şeytanın oyunları yüzünden düşülemeycek rezilliklere düşüyorlar. Mesela bir örnek vereyim; sınıfa şabanın (kemal sunal) giydiği çizgili pijama gibi(çizgisi yok sadece) bir alt elbise giyip okula gelen genç kız modern olamaz yahu? Bu ne rezilliktir, onunla aynı ortamda bulunduğumdan gerçekten utanıyorum. Neyse, fazla geç olmadan uyanırlar inşallah, biraz zor ama, neyse. Allah yeniden böyle düşüncelerde olan ve daha da ötesi bir şeyler yapmaya çalışan kardeşlerimizden razı olsun diyerekten, iyi günler diliyorum.....