Başbakan döner o dayak yedi

1001Design

330i ///M3 Design
Altın Üye
Reaction score
0
Erdoğan Sakarya'ya çıktı, döner yedi. Başbakan'ı gören bir genç protesto edince karga tulumba gözaltına alındı

doner-dayak.jpg

Yemek sırasında Erdoğan, korumaları aracılığıyla caddeden geçen vatandaşları da yemeğe çağırdı. Davet üzerine lokantaya giren kimi vatandaşlar, Erdoğan'a sorunlarını aktardı. Bir kadın, Sakarya Caddesi'nde müzisyen olarak çalıştığını ve sigara yasağından dolayı işlerinde azalma olduğunu öne sürerek, yasanın yeniden düzenlenmesini istedi.

Adının Selenay Korkmaz olduğunu belirten bir çocuk da Erdoğan ile bir süre sohbet etti. Erdoğan, Selenay Korkmaz ve kardeşine oyuncak hediye etti.

Kaynak

demek ki yanında "adam gibi" durursan bir şey yapmazlarmıs.
diğer insanlar nasıl olup da dertlerini anlatmıslar erdogan'a?
ayrıca baslık cok maksatlı, cocugu göz altına almıslar fakat sanki haksız yere dayak atmıslar gibi gösterilmiş.

Nedir burdaki olay ? Gelsin derdini anlatsın anlatan nasıl anlatmış ? Adam gibi otursaydıda dayak değil döner yeseydi o adamda !

Ayrıca Başbakan Bu Kriz Ortamında Dönerin Yanında Ayranda İçti :mad:
Hadi Hep Beraber KusaLım Nefretimizi.

Erdoğan Sakarya'ya çıktı, döner yedi. Başbakan'ı gören bir genç protesto edince karga tulumba gözaltına alındı

Yemek sırasında Erdoğan, korumaları aracılığıyla caddeden geçen vatandaşları da yemeğe çağırdı. Davet üzerine lokantaya giren kimi vatandaşlar, Erdoğan'a sorunlarını aktardı. Bir kadın, Sakarya Caddesi'nde müzisyen olarak çalıştığını ve sigara yasağından dolayı işlerinde azalma olduğunu öne sürerek, yasanın yeniden düzenlenmesini istedi.

Adının Selenay Korkmaz olduğunu belirten bir çocuk da Erdoğan ile bir süre sohbet etti. Erdoğan, Selenay Korkmaz ve kardeşine oyuncak hediye etti.

herkes hakettiğini almış başbakanda protesto edilir ama şarlatanlık olsun diye protesto edilmez bak diğerleri gitmişler adam gibi dertlerini anlatmışlar herkes hakettiği gibi yaşar dostum

Bir gecelik yemek için paris e gidilirken

başbakan vatandaşlarla bir dönercide döner yemiş aboooooooooooo ne büyük suç etmiş

allahtan iskender yememiş yoksa hakaretlerin en büyüğünü yaparmış :)

yani koca bir devletin başkanı
herkes her şekilde konuşamaz
iyi niyetlisi var kötü niyetlisi var
bilemezsiniz

Bir gecelik yemek için paris e gidilirken

başbakan vatandaşlarla bir dönercide döner yemiş aboooooooooooo ne büyük suç etmiş

allahtan iskender yememiş yoksa hakaretlerin en büyüğünü yaparmış :)

LAFI NASIL DA DEĞİŞTİRİYORSUNUZ.BURADA ASIL PROTESTO EDİLEN HARÇ ZAMLARI VE MİLLETİN PARASININ OLMAMASIDIR.

onlar oaray zaten dayak yemek için gönderilmiş provakatörlük yapmak için

gecenin bir yarısı başbakanı mı takip ediyorlarmış

hiç bir kişi ben açım diye bağırmaz

açsan gider söylersin adam gibi yersin dönerini

başbakanı eleştrmek için bula bula döner ymesini bulmuşlar

Obama halkın arasına katılıp yemek yerken anlata anlata bitiremezler

amam bizim başbakan olunca içtiği suda bile fırtına koparırlar bu erkenekon bozuntuları

1000 TL li harç 5000 TL'ye çıkartıldı.bunu protesto ediyorlar.bazı harçlar %8 bazıları %500 zamlandı.bunu protesto ediyorlar.herkes başbakan kadar zengin değil.vatandaş çocuklarını yurt dışında okutamaz.ama artık başbakan sayesinde yurt içinde de okutamayacak.

1000 TL li harç 5000 TL'ye çıkartıldı.bunu protesto ediyorlar.bazı harçlar %8 bazıları %500 zamlandı.bunu protesto ediyorlar.herkes başbakan kadar zengin değil.vatandaş çocuklarını yurt dışında okutamaz.ama artık başbakan sayesinde yurt içinde de okutamayacak.

ödeyemiyorsanız harç kredisi diye bir şey var gidip müracaat edin

bende bu sayede ödemedim okurken

ama amaç başka

CHP nin provakatörlüğü

bunlar zamanında YÖK ü protesto ederlerdi

ama YÖK ergenekoncuların eline geçince busefer YÖK cü kesildiler başımıza

bunlar gündüz eyleme giderler

gece eğlenceye giderler

iyi tanırım çünkü yakından şahid oldum

bunladan biriiside kendini solcu zanneden teyzemin oğluydu

bu yüzden külahıma anlatın

ama amaç başka

CHP nin provakatörlüğü

gece eğlenceye giderler

senin zamanında harçlar yüksek değildi.bir de bunun geri ödemesi var.mezun olduğunda herkes iş bulamıyor.bulamayınca da borç alanın evine haciz geliyor.5000 lira yıllık bazı bölümler 6 senelik.o da 6 senede üniversite biterse 30.000 TL yapar.buna faizlerde biniyor.burda nerde chp geçiyor.burda provakatörlük yapan varsa o da sensin.chp'nin c si geçmiyor.ama tutturmuşsunuz bir chp.başka bir şey demiyorsunuz.insaf. 6 senelik bölüm en az 30.000 TL diyorum diğer masraflar hariç.yurtlar hariç.yiyecekleri giyecekleri hariç.yol ücretleri hariç.50.000 Tl'yi geçer bu.öğrenciler siyasi hiç bir şey söylemiyor.sadece paralarının olmadığını belirtiyorlar.

ne yani teşekkür mü etseymiş protesto etti diye..

ama amaç başka

CHP nin provakatörlüğü

gece eğlenceye giderler

bunladan biriiside kendini solcu zanneden teyzemin oğluydu

Helal olsun aktürk

bunlerın gerçek yüzü güzel ortaya çıkarıyorsun

devam et

yalnız adamları fazla sıkıştırma cevap veremeyince sana hakaret etmesinler sonra :)

Helal olsun aktürk

bunlerın gerçek yüzü güzel ortaya çıkarıyorsun

devam et

yalnız adamları fazla sıkıştırma cevap veremeyince sana hakaret etmesinler sonra :)

senin zamanında harçlar yüksek değildi.bir de bunun geri ödemesi var.mezun olduğunda herkes iş bulamıyor.bulamayınca da borç alanın evine haciz geliyor.5000 lira yıllık bazı bölümler 6 senelik.o da 6 senede üniversite biterse 30.000 TL yapar.buna faizlerde biniyor.burda nerde chp geçiyor.burda provakatörlük yapan varsa o da sensin.chp'nin c si geçmiyor.ama tutturmuşsunuz bir chp.başka bir şey demiyorsunuz.insaf. 6 senelik bölüm en az 30.000 TL diyorum diğer masraflar hariç.yurtlar hariç.yiyecekleri giyecekleri hariç.yol ücretleri hariç.50.000 Tl'yi geçer bu.öğrenciler siyasi hiç bir şey söylemiyor.sadece paralarının olmadığını belirtiyorlar. DİYE CEVAP VERDİK AMA.NEDENSE GÖRMEZDEN GELMİŞSİN.

demek ki yanında "adam gibi" durursan bir şey yapmazlarmıs.
diğer insanlar nasıl olup da dertlerini anlatmıslar erdogan'a?
ayrıca baslık cok maksatlı, cocugu göz altına almıslar fakat sanki haksız yere dayak atmıslar gibi gösterilmiş.

İYİCE SAÇMALDIN ŞİMDİ ! Başbakan olması nedeniyle protesto edilemeyeceğimi anlamına geliyor ! nerde kaldı özgür düşünce, demokrasi peki ? düşünüyorum da haksızda değilsin hani, diktartörler ancak eleştirilemez ve benzeri dıurumlara maruz kalamazlar dimi !

Dayağın haklısı olmaz kardeşim, halk yaptığı yanlışı yüzüne vurma gayretinde, oturda bir düşün bunca insan neden aynı tepkileri veriyor diye.... illaki benzer bir olayın başınıza gelmesiylemi, o insanları anlayacaksınız ! kendinzi madalyonun diğer tarafına burakın atalarımız nedemiş iğneyi başkasına çuvaldızı kendinize batırın, belkide sende şiş istersin ha :) eee ancak kendine gelirsin :)

birileri örnek almalı;

22.jpg

Padişahlara bile "böbürlenme padişahım senden büyük Allah var" derlerdi.bu tayyip padişahları da geçti.değil bu lafı, normal küçük bir protesto harçları protestoyu bile kabullenemiyor.padişahın olduğu yerde padişahı eleştirme hakkı var.demokrasinin olduğu yerde başbakanı eleştirme hakkı yok.bu nasıl demokrasi.bu demokrasi değil.demokrasiyi kendi çıkarı için kullanmak bu.

Geri