Fatih Hoca
Banned
- Reaction score
- 0
Misafir umduğunu değil bulduğunu yer.
birader sana bunu söyleyenin avatarına bir bakarmısın, lütfen
![]()
![]()
buna çuvaldızı burak, şiş'i de burak mızrak ancak patlar, yapacağı yorum da anca bu kadar olur
![]()
![]()
BU RESMİ BAŞBAKANA GÖNDERİN DE BİRAZCIK İNSANLIK ÖĞRENSİN
[/QUOTE![]()
Arkadaşım teşekkür ederim. Ders niteliğinde bir fotoğraf.
Fakat tayyip ile ulu önderi kıyaslamak çok haksızlık bence. tayyip Atamızın tırnağı olabilir mi?
HAYIR , amacım kıyaslamak değil, atamızın örnek alınması , sadece![]()
nush ile uslanmayanı etmeli tektir tektirden anlamayanın sonu kötektir
Atatürk' ten ders alması gerekenlere gelmişken konu bak ne malzeme çıkıyor buradan. Meğer ders alması gereken ne çok kimseler varmış !!! Birilerinin gözüne sokulur. Pardon kaba oldu; birilerine ithaf olunur...
ÖRNEK TABLO 1
![]()
ÖRNEK TABLO 2
![]()
ÖRNEK TABLO 3
![]()
BU TABLODAN KİM DERS ALSIN? DURUN BEN TAHMİN EDEYİM; PSİKOLOJİSİ İLE BİRLİKTE ÖMRÜ DE KARARAN BU KIZLAR MI?
![]()
Evet, itiraf ediyorum, ben de provokatörüm, bu resimler fotomontajdır, paintte yaptım, vurun bana da, öldürün beni de, konuşturmayın !!!
Kendisi ADAM Gibi Duruyor Mu ?[/QUOT
az kaldı inşallah anasınıda alıp giedecekk
Misafir umduğunu değil bulduğunu yer.
berderke bazı resimler vermişsin ama. O resimlerde Atatürk'ün insan sevgisi anlatılıyor. Atatürk'ün o kişileri dar ağacında sallandırdığını da unutma.. İstiklal Mahkelerinin kuruluşunu, kararlarını burda yayınlamama gerek var mı?
Sakın o Sallananlar genç cumhuriyeti baltalama sevdasında olanlar olmasın?berderke bazı resimler vermişsin ama. O resimlerde Atatürk'ün insan sevgisi anlatılıyor. Atatürk'ün o kişileri dar ağacında sallandırdığını da unutma.. İstiklal Mahkelerinin kuruluşunu, kararlarını burda yayınlamama gerek var mı?
İnsanlar rahatsız oldukları şeyleri başbakana söylemesinler mi?
Bakın Gül' ü protesto eden kişi iş sahibi oldu. Bu genç neden olmasın.
Hergün insanların hakları yenilsin o büyüktür susalım.
Yok arkadaş...
Sürünerek dışarda yatacaklarına paşalar gibi içerde yatsınlar..
berderke bazı resimler vermişsin ama. O resimlerde Atatürk'ün insan sevgisi anlatılıyor. Atatürk'ün o kişileri dar ağacında sallandırdığını da unutma.. İstiklal Mahkelerinin kuruluşunu, kararlarını burda yayınlamama gerek var mı?
bu zamana kadar yenirken eklınız nerdeydi tayyip erdoğana gelincemi gözünüz açıldı
oldum olası türkiye böyle zaten eskinin açısını tayyip erdoğandan çıkarmayın
demirel veya ecevit döneminde neden yapılmıyordu böyle şeyler..
bu zamana kadar yenirken eklınız nerdeydi tayyip erdoğana gelincemi gözünüz açıldı
oldum olası türkiye böyle zaten eskinin açısını tayyip erdoğandan çıkarmayın
demirel veya ecevit döneminde neden yapılmıyordu böyle şeyler..