Başbakan döner o dayak yedi

:) birader sana bunu söyleyenin avatarına bir bakarmısın, lütfen :) :) :) buna çuvaldızı burak, şiş'i de burak mızrak ancak patlar, yapacağı yorum da anca bu kadar olur :) :)

BU RESMİ BAŞBAKANA GÖNDERİN DE BİRAZCIK İNSANLIK ÖĞRENSİN :)

22.jpg
[/QUOTE

Arkadaşım teşekkür ederim. Ders niteliğinde bir fotoğraf.

Fakat tayyip ile ulu önderi kıyaslamak çok haksızlık bence. tayyip Atamızın tırnağı olabilir mi?

HAYIR , amacım kıyaslamak değil, atamızın örnek alınması , sadece :)

nush ile uslanmayanı etmeli tektir tektirden anlamayanın sonu kötektir

nush ile uslanmayanı etmeli tektir tektirden anlamayanın sonu kötektir

bir gün o kötek sana da dönerse görürüm o zaman gül yüzünün solmuş halini :)
ozaman anlasın mazlumun halini :)

İnanamıyorum hala destek verenler var, bunlara :(

al bide alıntı fıkra :)

"Birisi bakmış ki, duvarda milyarlarca saat var. Bunlar ne saatidir? Diye sormuş. Dünyada herkesin bir saati var kardeşim, kim yalan söylerse onun saatinin yelkovanı oynuyor, diye cevap almış. Bakmış ki, duvardaki bir saatin akrep ve yelkovanı 12'nin üzerinde durmuş ve bu kimin saati? Demiş. Türkiye'de bir Mustafa Kemal var, hiç yalan söylemiyor, bu onun saati demişler. Sonra, Mao'nun, Lenin'in saati hangisi? falan diye sorarken, bizde bir de Tayyip Erdoğan vardı, onun saati hangisi' Demiş. Melek diyor ki; Vallahi onun saatini Azrail aldı. Biliyorsunuz, cehennem çok sıcak orada onu vantilatör olarak kullanıyormuş diyor."

Atatürk' ten ders alması gerekenlere gelmişken konu bak ne malzeme çıkıyor buradan. Meğer ders alması gereken ne çok kimseler varmış !!! Birilerinin gözüne sokulur. Pardon kaba oldu; birilerine ithaf olunur...

ÖRNEK TABLO 1
2r5xjth.jpg

ÖRNEK TABLO 2
2z7px6v.jpg

ÖRNEK TABLO 3
141k5ee.jpg

BU TABLODAN KİM DERS ALSIN? DURUN BEN TAHMİN EDEYİM; PSİKOLOJİSİ İLE BİRLİKTE ÖMRÜ DE KARARAN BU KIZLAR MI?

23suh05.jpg

Evet, itiraf ediyorum, ben de provokatörüm, bu resimler fotomontajdır, paintte yaptım, vurun bana da, öldürün beni de, konuşturmayın !!!

Atatürk' ten ders alması gerekenlere gelmişken konu bak ne malzeme çıkıyor buradan. Meğer ders alması gereken ne çok kimseler varmış !!! Birilerinin gözüne sokulur. Pardon kaba oldu; birilerine ithaf olunur...

ÖRNEK TABLO 1
2r5xjth.jpg

ÖRNEK TABLO 2
2z7px6v.jpg

ÖRNEK TABLO 3
141k5ee.jpg

BU TABLODAN KİM DERS ALSIN? DURUN BEN TAHMİN EDEYİM; PSİKOLOJİSİ İLE BİRLİKTE ÖMRÜ DE KARARAN BU KIZLAR MI?

23suh05.jpg

Evet, itiraf ediyorum, ben de provokatörüm, bu resimler fotomontajdır, paintte yaptım, vurun bana da, öldürün beni de, konuşturmayın !!!

ben örnekleme yaptım , sen taşlama :) vur kafalarına kafalarına :) eline sağlık :)

gitmez bunlar :) kazık çakacaklar dünyaya :) hahahahahaaa :)

berderke bazı resimler vermişsin ama. O resimlerde Atatürk'ün insan sevgisi anlatılıyor. Atatürk'ün o kişileri dar ağacında sallandırdığını da unutma.. İstiklal Mahkelerinin kuruluşunu, kararlarını burda yayınlamama gerek var mı?

berderke bazı resimler vermişsin ama. O resimlerde Atatürk'ün insan sevgisi anlatılıyor. Atatürk'ün o kişileri dar ağacında sallandırdığını da unutma.. İstiklal Mahkelerinin kuruluşunu, kararlarını burda yayınlamama gerek var mı?

vatan hainlerine az bile !

Sakın o Sallananlar genç cumhuriyeti baltalama sevdasında olanlar olmasın?
Hani bazılarının torunları şu ara hükümette görevli olanlar gibi.

İnsanlar rahatsız oldukları şeyleri başbakana söylemesinler mi?

Bakın Gül' ü protesto eden kişi iş sahibi oldu. Bu genç neden olmasın.

Hergün insanların hakları yenilsin o büyüktür susalım.

Yok arkadaş...

Sürünerek dışarda yatacaklarına paşalar gibi içerde yatsınlar..

bu zamana kadar yenirken eklınız nerdeydi tayyip erdoğana gelincemi gözünüz açıldı
oldum olası türkiye böyle zaten eskinin açısını tayyip erdoğandan çıkarmayın
demirel veya ecevit döneminde neden yapılmıyordu böyle şeyler..

Madness, biz ne diyoruz, sen nerelerdesin Allah aşkına...Tabi tabi ne demek? İstiklal mahkemelerinden girip oradan Kubilay olayına uğra. Peşinden Çerkez Ethem' den bağlayıp konuyu Fethullah Gülen' e düğümle. Daha da hızını alamazsan Deniz Feneri ile Cübbeli Ahmet Hoca' nın damacana ile seks konusundaki görüşünü de yazına dahil edersen emin ol ortaya mükemmel bir anti tez çıkarmış olursun. Rica ederim biz çaylakız, izin bile istemen hata.

bu zamana kadar yenirken eklınız nerdeydi tayyip erdoğana gelincemi gözünüz açıldı

al bir geri kafalı daha, yaw arkadaşım geçmişden ders çıkarması gerekenler kimler bir düşün hele ? :)

GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ, yanlışlar da yanlışlarla örtülmez , halk zamanı gelince onada cezasını verir unutma tarihte bir çok örnekleri olduğu gibi, ok :)

O zamanlar işsizlik oranın Cumhuriyet tarihini rekorunda değildi şimdiki gibi....

Başbakan protesto edilmeyecekte kim edilecek? Yaptıkları veya yapmadıklarıyla elbette eleştirilecekte protestoda edilecek. Ayrıca protestocu arkadaşlarımızı yanına çağırtıp konuşabilirdi. Dertleri sıkıntıları neymiş diye dinleyebilirdi.

Söyleyecek tabi derdini vatandaş başbakan diye ne yaparsa doğrudur yok ama söyleme şekli vardır

atmazsın oyunu olur biter yine kazanırsa sen başbakana değil millete saygı duyacan insan gibi konuşsa

kimse bişi yapmazdı bilmezsen haddini bildirirler öyle işte

onu millet seçti sen millete konuş ne konuşcaksan

Geri