Başbakan döner o dayak yedi

kardeşimne olursa olsun hangi başbakanın hataları olmadı ki şahsen ben milliyetçi görüşlü bir insanım ama bu adamın yaptıklarını kimse yapmadı bun dan önceki başkanlar hep yedi hiç bişi yapmadı hheee bu dayiyo ama adam hiç çoktan bişiler yapıo.bazı konularda hakkını vermek lazım.

Padişahlara bile "böbürlenme padişahım senden büyük Allah var" derlerdi.bu tayyip padişahları da geçti.değil bu lafı, normal küçük bir protesto harçları protestoyu bile kabullenemiyor.padişahın olduğu yerde padişahı eleştirme hakkı var.demokrasinin olduğu yerde başbakanı eleştirme hakkı yok.bu nasıl demokrasi.bu demokrasi değil.demokrasiyi kendi çıkarı için kullanmak bu.

kardeşim ülkenin başbakanına protesto ediyosun onu geçtim 1 kişi bile olsa izinsiz protestoyoya her zaman müdahale edilir.bunun katlanılacak bi durumu.yok.

Padişahlara bile "böbürlenme padişahım senden büyük Allah var" derlerdi.bu tayyip padişahları da geçti.değil bu lafı, normal küçük bir protesto harçları protestoyu bile kabullenemiyor.padişahın olduğu yerde padişahı eleştirme hakkı var.demokrasinin olduğu yerde başbakanı eleştirme hakkı yok.bu nasıl demokrasi.bu demokrasi değil.demokrasiyi kendi çıkarı için kullanmak bu.

ne böbürlen me ne böbürlen me

gece vakti halkın arasına girip döner yemek atık böbürlenme olmuş!!!

bende arkadaşlarıma hava atıp böbürlenmek için bugün bir dönerciye mi gitsem :)

onlar başbakanı eleştrimeye değil birileri tarfından olay çıkarmak için gönderilmiş maşalar

kardeşimne olursa olsun hangi başbakanın hataları olmadı ki şahsen ben milliyetçi görüşlü bir insanım ama bu adamın yaptıklarını kimse yapmadı bun dan önceki başkanlar hep yedi hiç bişi yapmadı hheee bu dayiyo ama adam hiç çoktan bişiler yapıo.bazı konularda hakkını vermek lazım.

evet mesela ülkenin neyi varsa babalar gibi satıyor.işletmelerinden tut.tarla ve arazilerine kadar.

kardeşim ülkenin başbakanına protesto ediyosun onu geçtim 1 kişi bile olsa izinsiz protestoyoya her zaman müdahale edilir.bunun katlanılacak bi durumu.yok.

o dediğin demokrasilerde olmaz.ingiltere de bir siyasetçinin yüzüne bir sıvı attılar.adam gıkını çıkarmadı.

ne böbürlen me ne böbürlen me

gece vakti halkın arasına girip döner yemek atık böbürlenme olmuş!!!

bende arkadaşlarıma hava atıp böbürlenmek için bugün bir dönerciye mi gitsem :)

onlar başbakanı eleştrimeye değil birileri tarfından olay çıkarmak için gönderilmiş maşalar

ne dersem diyeyim boş.lafı değiştiriyorsunuz.cımbızla istediğinizi alıyorsunuz.istemediğiniz görmek istemediğiniz yerleri almıyorsunuz.

İYİCE SAÇMALDIN ŞİMDİ ! Başbakan olması nedeniyle protesto edilemeyeceğimi anlamına geliyor ! nerde kaldı özgür düşünce, demokrasi peki ? düşünüyorum da haksızda değilsin hani, diktartörler ancak eleştirilemez ve benzeri dıurumlara maruz kalamazlar dimi !

Dayağın haklısı olmaz kardeşim, halk yaptığı yanlışı yüzüne vurma gayretinde, oturda bir düşün bunca insan neden aynı tepkileri veriyor diye.... illaki benzer bir olayın başınıza gelmesiylemi, o insanları anlayacaksınız ! kendinzi madalyonun diğer tarafına burakın atalarımız nedemiş iğneyi başkasına çuvaldızı kendinize batırın, belkide sende şiş istersin ha :) eee ancak kendine gelirsin :)

birileri örnek almalı;

22.jpg

onda o akıl nerde :D

Ne kadar acı

Öğrenciler Aç

Herkes Aç

O Dilediği Gibi Yemeğini Yiyor

Sonra İnsanlara KJonuşma hakkı verilmio

Protesto Etme Hakkı verilmio.

Böyle insanları seçen zihniyete..

AcıLarın ÇocukLarı BunLar, Başka Birşey DeğiL. :)

Ne kadar acı

Öğrenciler Aç

Herkes Aç

O Dilediği Gibi Yemeğini Yiyor

Sonra İnsanlara KJonuşma hakkı verilmio

Protesto Etme Hakkı verilmio.

Böyle insanları seçen zihniyete..

Abi Tok Açın Halinden Ne anlar " ANANI DA AL GİT " Diyen Bi Başbakan Düşünemiyorum :S hernekadar Türk halkı Seçtiysede haketmiyor bu yeri insanları 2 çamaşır makinesi 1 kilo kömürle kandırıyor....

..:: ALINTIDIR ::..

Bir kısım insanlar Haccac’a adaleti hatırlatmak için görebileceği bir yeri kazmaya başlamışlar. Haccac yanlarına gelip ne yaptıklarını sorduğunda, Hz. Ömer’in adaletini arıyoruz demişler. Haccac da bir kazma alıp kazmaya başlamış. Sen ne yapıyorsun denildiğinde, Hz. Ömer zamanında yaşayan insanları aradığını söylemiş. Buradan hareketle, adalet arayan insanların ya da toplumların adalet duygusunu şahıslarında ne ölçüde yansıttıklarını kontrol etmeleri gerektiği sonucu çıkarılabilir belki.

Bu yukarda kavgasını yaptığınız mesele, kuyuya atılmış taş gibi. Boşverin, fazla uğraşmayın. Hepimizde var hatalar, sadece zalim hatalı değildir.

Vatan Gazetesi

Harç protestosunda 6 öğrenciye gözaltı
“Biz açız, harçlarımızı ödeyemiyoruz. Siz döner yiyorsunuz”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AKP Ankara Milletvekili Faruk Koca’nın sahibi olduğu dönercide yemek yerken, Ankara Üniversitesi öğrencisi 6 gencin “Biz açız, harçlarımızı ödeyemiyoruz. Siz döner yiyorsunuz” tepkisiyle karşılaştı

Çevredeki bazı vatandaşlar, polis tarafından gözaltına alınan gençlere alkışlarla destek verdi.

Erdoğan dün akşam, aynı zamanda evsahibi de olan Koca’nın Kızılay İnkılap Sokak’taki döner restoranına gitti. Erdoğan, korumaları aracılığıyla caddeden geçen vatandaşlar ve dışarıda bekleyen gazetecileri de yemeğe çağırdı. İçeri giren bazı vatandaşlar, Erdoğan’a sorunlarını aktardı.
Bir süre sonra Öğrenci Kolektifleri’ne üye olduğu öğrenilen Ankara Üniversitesi öğrencisi 6 genç, “Biz açız, harçlarımızı ödeyemiyoruz. Siz döner yiyorsunuz” diye bağırınca yaka paça gözaltına alındı. Bu sırada öğrencilere yakındaki bar veya cafelerdeki vatandaşlardan alkışlı ve ıslıklı destek geldi. Çevik Kuvvet, bunun üzerine çevrede güvenlik önlemi aldı.
Başbakan Erdoğan'a döner yedikten sonra diğer dükkânları da gezdi. Öğrencilere destek veren vatandaşların protestosunun devam etmesi üzerine Erdoğan, dükkânlara girmekten vazgeçti. Erdoğan, bir gazetecinin protestoları nasıl değerlendirdiğini sorması üzerine, “Hiç gerek yok” yanıtını verdi.

Sizler Atatürk' ün ülkeyi emeanet ettiği Türk gençliğisiniz. Olayları iyi takip edip iyi yorumlayın arkadaşlar. Şu an ortalığın nasıl toz duman olduğunu görmüyormusunuz? Millet işsiz, millet aç! Tamam krize A.K.P. neden olmadı ama çözüm bulmak zorunda olan hükümettir. Fakat bizi teğet geçti gibi gerçekdışı yorumlarla olayın ciddiyetine yakışmayan bir tutum içerisinde olan da maalesef hükümetimiz. Öğrenciler zaten çıktıklarında iş bulamıyorlardı şimdi bir de okumak dert oldu. Herkes babasının torpili ve sağladığı bursla Amerikalarda okuyup daha sonra gemicikler alamıyor maalesef. Tartışmaya sebep olan mevzuyu acaba gazetelerin internet sayfalarından araştırdınız mı? Okumadıysanız diye Vatan gazetesinin sitesindeki haberi yukarıya alıntı yapıyorum. Meseleyi "Allah' tan döner yemiş iskender yese ne olacaktı kimbilir" diye basit bir düzeye indirgeyen arkadaşlar var. Kimsenin derdi döner ya da adana yemesi değil, millet açlıkla sefaletle pençeleşirken gösterilen ilgisizlik, ciddiyetsizlik. Türkiye eğer demokratik bir ülke olduğunu iddia edecekse önce herkesin tepkisini dile getirme hakkına saygı duymak zorunda. Öğrencilerde burada tepkilerini dile getirmişlerdir ve orada yaka paça göz altına alınmaları değil karşısına oturtup dinlemesi gerekir sayın Başbakanımızın. Sadece belli bir kesimin değil bütün halkın Başbakınıdır çünkü.

Geçtiğimiz günlerde başka bir olay yaşandı hatırlarsanız Cumhurbaşkanının konvoyu geçerken bir grup gencin metalci selamı yapması üzerine göz altına alınarak (devlet büyüğüne saygısızlık gerekçesiyle) 21 saat gibi bir süre gözaltında tutulmaları. Onaylarsınız veya onaylamazsınız ama herkesin arzu ettiği şekilde yaşamaya hakkı vardır. O arkadaşlar da kendilerine yaşam tarzı olarak bunu seçmiş ve kendilerince kendi anlayışları doğrultusunda Cumhurbaşkanını selamlamışlar bunun hakaret neresinde? Ben Cumhurbaşkanının olaydan haberi olduğunu bile sanmıyorum. Kıraldan çok kıralcıların işi eminim bu olay ama toplumsal hoşgörüsüzlüğe güzel bir örnek.

Hepinizden rica ediyorum arkadaşlar. Biz gençlere ağır bir sorumluluk düşüyor. Bu ülkenin geleceği biziz. Bu yüzden olaylara karşı gözlerimizi dört açarken kulaklarımızı ise tıkamalı ve doğru ile yanlışı çok iyi ayırmalıyız.

Herkese saygılar...

korumalar/görevliler'de kasimpasali galiba

demek ki yanında "adam gibi" durursan bir şey yapmazlarmıs.
diğer insanlar nasıl olup da dertlerini anlatmıslar erdogan'a?
ayrıca baslık cok maksatlı, cocugu göz altına almıslar fakat sanki haksız yere dayak atmıslar gibi gösterilmiş.

yok suçu var illa pekakalı olması gerek demokratik şekilde hakkını aramak için :S

artık demokrasi pekaka için çalışıyor.

vah vah ne hayatlar mavhomuş be o çocuk şimdi somaliye sürülür çiftçilerde malezyaya sürülmüştü öğretmenlerde antartikaya zaten dostum avatarında ki o yüce insandan bari birşeyler öğren

Sizin gibi bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılardan değiliz biiz.
Vah vah vah tabi
Şehitlere kelle demek bütün milletin içini kanatır anlamayan bilmez.
Çiftçiyi sürekli def etmek, toplum sorunları ile ilgilenmemek yine milleti ilgilendirir.
Zamlar, şimdiye kadar bu kadar zam meraklısını görmemiştim. Ne hevesliymişsiniz.
Kazıklayan yaranıyor size...

Avatarıma gelince o benim yolumdur. Önüme çıkan engelleri ezip geçerim.
Ben neyi kimden öğrendiğimin farkındayım.

Yorum yapmak için yorum yapanlar atıyor kendilerini ortalara..

tayyip erdoganin oldugu yerde bunlar artik cok dogal :) biliyorsunuz ki tayyip erdogan kendisine karsi cikan protesto eden kisileri hep bu hale sokturuyor :D eskiden padisahlar yapardi gunumuzde ise erdogan yapiyor :)

yaw arkadaşlar durup duruken göz altına neden alsınlarki
o bir başbakan saygısızlık etmiştir ondandır her halde..

yaw arkadaşlar durup duruken göz altına neden alsınlarki
o bir başbakan saygısızlık etmiştir ondandır her halde..

İnsanlar rahatsız oldukları şeyleri başbakana söylemesinler mi?

Bakın Gül' ü protesto eden kişi iş sahibi oldu. Bu genç neden olmasın.

Hergün insanların hakları yenilsin o büyüktür susalım.

Yok arkadaş...

Sürünerek dışarda yatacaklarına paşalar gibi içerde yatsınlar..

xD ya gecen pm atmışsın afferim sana ya Çok Güldürüyorsun Beni =)

ßen Hiç Kimseyi Umursamam isteyen İstediğini Desin =)

:) birader sana bunu söyleyenin avatarına bir bakarmısın, lütfen :) :) :) buna çuvaldızı burak, şiş'i de burak mızrak ancak patlar, yapacağı yorum da anca bu kadar olur :) :)

BU RESMİ BAŞBAKANA GÖNDERİN DE BİRAZCIK İNSANLIK ÖĞRENSİN :)

22.jpg

:) birader sana bunu söyleyenin avatarına bir bakarmısın, lütfen :) :) :) buna çuvaldızı burak, şiş'i de burak mızrak ancak patlar, yapacağı yorum da anca bu kadar olur :) :)

BU RESMİ BAŞBAKANA GÖNDERİN DE BİRAZCIK İNSANLIK ÖĞRENSİN :)

22.jpg
[/QUOTE

Arkadaşım teşekkür ederim. Ders niteliğinde bir fotoğraf.

Fakat tayyip ile ulu önderi kıyaslamak çok haksızlık bence. tayyip Atamızın tırnağı olabilir mi?

Geri