Başbakan döner o dayak yedi

Atatürk' ten ders alması gerekenlere gelmişken konu bak ne malzeme çıkıyor buradan. Meğer ders alması gereken ne çok kimseler varmış !!! Birilerinin gözüne sokulur. Pardon kaba oldu; birilerine ithaf olunur...

ÖRNEK TABLO 1
2r5xjth.jpg

ÖRNEK TABLO 2
2z7px6v.jpg

ÖRNEK TABLO 3
141k5ee.jpg

BU TABLODAN KİM DERS ALSIN? DURUN BEN TAHMİN EDEYİM; PSİKOLOJİSİ İLE BİRLİKTE ÖMRÜ DE KARARAN BU KIZLAR MI?

23suh05.jpg

Evet, itiraf ediyorum, ben de provokatörüm, bu resimler fotomontajdır, paintte yaptım, vurun bana da, öldürün beni de, konuşturmayın !!!

ilk foto gayet güzel bir tablo
haji hoca dedigin hem ISLAMI sevdirecek insanLara hemde VATANINI
ne demek istedigimi umarim anlamissindir

simdiki taninmis hocaLar ATAMIN arkasindan küfür ediyorLar
bugün TR de taninmis hocaLarin büyük bir kismi VATAN HAINIDIR

bugün sanal alemde taninmis reklamlari tv'lere cikmis bir cok ISLAMI site
DINI kitapLar satarak köse olmaya caLisiyorLar

ATATÜRK OLMASAYDI BUGÜN EZAN YERINE CAN SESLERI ILE
UYANACAKDIK

kara carsafi anLatmaya gerek yok
cünkü zatan non-stop ayni cevapLar geLiyor

ISLAM DA ÖRTÜNME VARDIR EVET KARSI DA DEGILIM FAKAT
KARA CARSAF VE BENZERI SEKILER YOKTUR

hadi eyvallah

sizleri tenzi ediyorum

VATAN HAINLERINE, KAHPELERE, SATILMISLARA DAR EDECEGIZ BU VATANI

Tayyip erdoğan bir villa dan digerine gecerken sinirda ASKERIMIZ SEHIT düsüyor
haberin varmi ? ve daha sonra CENNETLIK OLAN ÖLÜMSÜZ OLAN SEHIDIMIZE
KELLE DAMGASI VURULUYOR

ÖLENE KADAR UNUTMAYACAGIZ

evet mesela ülkenin neyi varsa babalar gibi satıyor.işletmelerinden tut.tarla ve arazilerine kadar.

o dediğin demokrasilerde olmaz.ingiltere de bir siyasetçinin yüzüne bir sıvı attılar.adam gıkını çıkarmadı.

ne dersem diyeyim boş.lafı değiştiriyorsunuz.cımbızla istediğinizi alıyorsunuz.istemediğiniz görmek istemediğiniz yerleri almıyorsunuz.
siyasetçi derke bu siyasetçi başbakan değil dimi biz burda başbakandan bahsediyoruz.yoksa bende giderim deniz baykalın suratına s...arım gıkını çıkarmasın ozmn .

ilk foto gayet güzel bir tablo
haji hoca dedigin hem ISLAMI sevdirecek insanLara hemde VATANINI
ne demek istedigimi umarim anlamissindir

simdiki taninmis hocaLar ATAMIN arkasindan küfür ediyorLar
bugün TR de taninmis hocaLarin büyük bir kismi VATAN HAINIDIR

bugün sanal alemde taninmis reklamlari tv'lere cikmis bir cok ISLAMI site
DINI kitapLar satarak köse olmaya caLisiyorLar

ATATÜRK OLMASAYDI BUGÜN EZAN YERINE CAN SESLERI ILE
UYANACAKDIK

kara carsafi anLatmaya gerek yok
cünkü zatan non-stop ayni cevapLar geLiyor

ISLAM DA ÖRTÜNME VARDIR EVET KARSI DA DEGILIM FAKAT
KARA CARSAF VE BENZERI SEKILER YOKTUR

hadi eyvallah

sizleri tenzi ediyorum

VATAN HAINLERINE, KAHPELERE, SATILMISLARA DAR EDECEGIZ BU VATANI

Tayyip erdoğan bir villa dan digerine gecerken sinirda ASKERIMIZ SEHIT düsüyor
haberin varmi ? ve daha sonra CENNETLIK OLAN ÖLÜMSÜZ OLAN SEHIDIMIZE
KELLE DAMGASI VURULUYOR

ÖLENE KADAR UNUTMAYACAGIZ

Abi ohoooooooo, biz ne anlatıyoruz, karşı taraf ne çıkartıyor bundan.
Ya arkadaşlar, bu kadar zor muydu 3 tane fotoğrafın anlattığı mesajı alıp 4. ile sentez yapmak.

Fotoğraflar diyor ki;
Foto 1 - 2 - 3: "Ben Atatürk' üm. Halkın en alt tabakası ile de, dindar kesimi ile de, çarşaflısı ile de, sarıklı cübbelisi ile de """ BENİM HİÇ BİR SORUNUM YOKTUR """ Bakın, onlardan bazılarını karşıma alıp, dertlerini, isteklerini dinliyorum. Tam ortalarındayım, merkezlerindeyim. Yani; hiçbir örtülü - çarşaflı - cübbeli insanı huzuruma almamazlık yapmam, bilakis gözlerinin içine gülümserken onların, öylece dinlerim kendilerini. Örtülüden, çarşaflıdan tiksinmem. Bu fotoğrafları da çektiriyorum ki, ilerde ben öldükten sonra bazı örümcek kafalı modern gericiler, beni savunmak adına benim hakkımda yok efendim Atatürk bu çarşaflıları kovmuştur, yok aslında kargalar çarşaflıyı simgeler, yok efendim örtünmek eskiden yoktu şimdi şimdi türemeye başladı bunlar, yok Atatürk bunların kökünü kazıyacaktı da ömrü yetmedi, yok şöyle yapmıştır - yok böyle yapmıştır diyemesinler diye hatıra bırakıyorum. Benden sonra kimse, benim düşmanlık beslemediğim bir fikre ve nesneye düşmanlık etmesin, bu bıraktığım hatıra fotoğraflar bunun delilidir". Bu kadar dı, 3 fotoğrafın verdiği mesaj...

Evet, bam teli, fotoğraf 4;
Ne görüyorsunuz burada. Bu kareyi anlamak için süper bir beyine ihtiyaç yok. İki tane örtülü kız ve zorla başlarını açmaya çalışanlar, hatta açanlar. İşte, Atatürk' ten ders almalılar diye kastedilen kişiler bunlar, bunların üstleri, bunların kalemleri, bunların fikir adamları, bunların alkışlayanları ve böyle sürüklenen kızlar gördüğünde içinde tuhaf hayvani zevkler üreyen vicdan özürlülerdir .

Bu kadar basit ve net bir yazıyı alıp yukarıdaki yorumlarınıza taşıdınız ya, helâl olsun size...Yani ben bile istesem kendi yazdığım bir yazıyı, başkaları anlayamasın diye bu kadar karıştıramazdım...

Geri