Benimle Çıkarmısın yerine ne denebilir?

fatu' Alıntı:
Bende bişi söylemeye gerek olmadığını düşünenlerdenim..! Bişi varsa yaşanır saten..!
Ama kız illaki bişi bekler tavırlardaysa, tam yerinde "Teklif beklemiyorsun herhalde liselier gibi..?" dersin zaten apışıp kalır hemde hoşuna gider..! Denenmiş garantisi var..! :clap: :cool: :clap:

abim harbiden filozofluğunu,ekollüğünü konuşturmuş gine.
bana teklif beklediğim biri böle bi konuşma yapsa harbiden ikinciye aşık olurdum(gerçi ben liseye gidiom ama olsun):D :D :D

dostum benimle çıkar mısın demek yerine Dr. Nesh'in dediği gibi kaba olsa bile gerçek duygularını ifade etmeli aklına ilk gelen söylenmelidir. Ben denedim 3'te 2 sonuç elde ettim.

slmmmmmm

mrb hepınıze ıı gecelr konusalım....ya aggzın deıl lennnnn ....ha söle elın calıssın tututm senıı:D:D gülelım eglenelım ...hadı ne duruyosunuz :durdurun :durdurun :durdurun :melek

hiç öle saçma bisoru sormadım bugüne kdr
belli bi yaşa gelince kendiliğinden gelişio ztn olay

o bölüm es geçilir direk devam edersin...

artık ne cıkarsa agzından o anda tabı agzından bısı cıkaramayanlarda oluyoo ama konus aredes yaw ne korkcan onmu dert etme senı sevıyom cık bnmle de ısı bıtır ya

çok param var ama harcayamıyorum yardımcı olurmusun?:p

yaa sey dıceksın ıste syyy ya nese aklıona gelen nese söle
sevıyom senı cıkalımmı ya olmazsa arkadas olalım yok olmdaı sevgılı olalım ya olmadıysa hadı nnumara yapalımmmmmmmmmmm

yani kızın niyeti varsa vardır yoksa yoktur
söyleyeceğin kelime % 1 etkiler belki
senin diğer özelliklerine bakar daha cok :))

bencede cok sacma bır soru nedne ılle benımle cıkarmısın normal arkadaslık yapılamıyormu

gel yarim ol sevdalım ol zuhahaaa

aşkımla erir misin:D:D ?

son aşkım olur musun?;?

bende kaltılıyorum verme işine bu cumleyi kurmada :D

aslında ben söle bişe derdim

eger sende istersen ilişkimizi bir üst seviyeye tasıyalım ...........

derdim ama acaba o ne derdi kine

biz çocuk deiliz sen bnm çıktığım deil sevdiğimsin

Geri