Birisini öldürmeniz gerekiyor nasıl yaparsınız?

öldürecek sek ilk önce tanıdık sa değer verdiğim birisiyse öldürmem tanımıyorsam işinden tutun evinin eşyalarına kadar hepsini araştırır huylarını ve gün içi plan larını çözerdim.gün içi çok riskli olduğundan gece evine gizlice girer derin uymasını bir tür narkoz uygulardım ve sonra araka sokaklardan yada bir lağam kanalında işini bitirir yani öldürür:D.ya yakarım veya tanın mıyacak hale getirin ceye kadar döverim tanbikide bu işler eldiven le olur paramak izi finlan riske girmemek için bu dayak olayı evdede ola bilir.tabikide bunları gerçekde asla ve asla yapmam bu bir cinayet seneryosudur:D

beyler ben biraz sadistimdir adamı kimsenin görmediği bir anda dağa kaldırırım sonrada hergün bir uzvunu keser kendine yediririm.

not: Bende bu yazdıklarımı yapabilme yetisi vardır sakın bana bulaşmayın :)

Hiç öyle bir niyetim yok ne yazıkki olsaydı yazardım birşeyler :)

önce 2 ay bi takip eder açıklarını ararım.
yani işkence için fobilerini ararım.
açık bulamazsam amerikan yapımı süper susturuculu bi sınaypırla pıt diye yere sererim.
bu şekilde ne dna bırakırsın,ne şahit,nede parmak izi.işini sessiz bi yerde sessizce yaparsan adam uyuyor diye kimse bakmaz bile. kapiş

Evet arkadaşlar uygulamaya geçirmeyi düşündüğüm bir planım var sizlerle paylaşmak istiyorum.Sakın beni ihbar filan etmeyin darılırım.
İlk önce kurbanımı iyice araştırır hakkında herşeyi ama herşeyi en ince ayrıntısına kadar öğrenirim.Kurbanım muhtemelen gıcık aldığım birisidir.Araştırmalarım son bulunca kurbanıma daha da yaklaşır ve belli bir süre takip ederim.Ve bir süre onunla iyice samimiyetimi ilerletirim.Ürkütmeden O'nu evime davet ederim.Ve sonunda beklenen gün işte...
Tabi yemek di, içkiydi filan derken muhabbet koyulaşır.O an kurbanımın en zayıf noktasıdır.Ve üstüne ööle bir hışımla abanırım ki bir yere kıpırdayamaz.Eğer başarabilirsem ki bu kesindir,ellerini ve ayaklarını bağlarım.Yo yo..Hatta O'nu sandalyeye bağlarım.Daha sonra sinsice bilgisayarımı açarım...Ve işte izleyeceğim yollar:
Bilgisayarım/Belgelerim/Müziğim/Ajdar Çikita Muz...Ctrl+A yaparım...Enter'a basarım ve evet tahmin ettiğiniz gibi kurban zaten tüm track'lar bitmeden ölecektir.Ben de bu sırada gider içerde televizyon izlerim yaa işte bööle.Nası plan ama?:durdurun

ilk önce kurbanı takip ederim bir süre izlerim daha ama kendimi tanıtmadan hiç dialoğa girmeden ve çevresiyle bile olsa hiç iletişim kurmadan yaparım bunları en sonunda da olay günü şu olur eğer ki kalabalık biryere giderse şöyle sıkışık ana baba günü biryere mesela konser ve ya alışveriş merkezi ya da otobüs falan ki mutlaska bunlardan biri olacaktır işte o mekanlardan birindeyken sinsice yaklaşırım ve siyanürlü bir iğne ile işi hallederim nasıl olsa hemen oracıkta ölmeyeceği için siyanür yayılana kadar geçen zaman içinde ben gider bir cafe ye otururum ertesi gün manşetlerden okurum başarımı :)

bn özl biri seçmm cnm o anda kimi öldrmk isterse onu yok edrm.kadn çock adm yaşlı genç bebek hiç fark yapmz.yakalnmkta o kdr umrmda olmz kaybetck bişiim olmz ztn=D

Bazı arkdaşlar güven kazanırım kızda demiş ama ben genelde uzak duruum çünkü kız ölunce tanıyorsun die ilk sana gelcekler ve yakalanma şansın daha artacak en iyi kızla tanışmayacaksın sora alacaksın eline awp türü bir tüfek uzaktan çakacaksın ama vuracagın silah daha önce hiçbir suçta kullanılmamış olmalı...!

bana ne kadar bişey verseler (biraz saçma oldu) ben kimseyi oldurmem

ben ne mi yapardım(dikkat psikopat olabilirim).ilk önce öldüreceğim kişiyi boş bi anında yakalarım ve biraz yürüyelim mi derim..kabul ederse böyle hiç kimsenin dolaşmadığı bi yere götürürüm ve boynuna ipi bağlarm

YA BENİM BİLEN BİRİNİN TAVSİYESİNE İHTİYACIM VAR BU BAYILTICI SPREYİ ANKARADA NERDE BULABİLİRİM EĞER VERECEK BİR CEVABINIZ YOKSA BİR SORUM DAHA VAR ÇALIŞTIRMAK İÇİN KULLANILAN ETER ADAMI NASIL VE NE KADAR SÜREDE BAYILTIR CEVAPLARINIZA ACİLEN İHTİYACIM VAR [email protected] msn adresim bundan hotmail ile cevap yollarsanız çok sevinirim.

YA BENİM BİLEN BİRİNİN TAVSİYESİNE İHTİYACIM VAR BU BAYILTICI SPREYİ ANKARADA NERDE BULABİLİRİM EĞER VERECEK BİR CEVABINIZ YOKSA BİR SORUM DAHA VAR ÇALIŞTIRMAK İÇİN KULLANILAN ETER ADAMI NASIL VE NE KADAR SÜREDE BAYILTIR CEVAPLARINIZA ACİLEN İHTİYACIM VAR [email protected] msn adresim bundan hotmail ile cevap yollarsanız çok sevinirim.

Şu Albert Fish denen adam var ya. onu idam etmeden benim elime verselerdi ne yapardım:
Önce adamı alır bir hücreye kapatırdım. Tabi hücrenin içinde ayrı bir yerde bir helası da var. Sonra onun kendi satırıyla narkozsuz bir şekilde el ayak parmaklarını keserdim. Parmakları alırdım ve kanamasını durdururdum. (adamın ölmemesi lazım). Bir kaç hafta aç bırakırdım. Hiçbir şey vermezdim. Açlıktan öleceği zaman ona kestiğim parmaklarını yedirtirdim. (mecburen yiyecek yemezse ölecek) Doyup kendine geldikten sonra iki gün içinde sol kolunu yine kendi satırıyla keserdim ve kanamayı durdururdum. Yine iki hafta sonra açlıktan ölecekken ona kolunu pişirip yedirttirirdim. Bu işlemi ta ki ayaklarını, kulaklarını ve burnunu da kesene kadar yapardım. Adam hala yaşıyor. Özellikle sağ kolunu bırakırdım ki yemek yiyebilsin. Bu arada adam sürünerek de olsa helaya da gidecektir. Hela dolduktan sonra kapısını açardım ve adamı bir iki gün (dayanabilirse) bu pis kokuyla bırakırdım. En sonunda ise gövdesini alıp (hala yaşıyor, yani canlı canlı) daha önce aç bıraktığım pitbul köpeklerine atardım.

"BU ALBERT FİSH DENEN ADAMIN HİKAYESİNİ OKUDUKTAN SONRA YAPTIKLARIMIN AZ BİLE OLDUĞUNU ANLAYACAKSINIZ"

önce bi yakalanır kurban daha sonra duvaraa çivilenir daha sonra yavas yavas bıcakla hertarafı cizilip acı haykırıslar dinlenir ardından parmagının birini kesersin ve o haykırısı duyarsın daha sonra bıcakla bagırsaklarını cıkarıp boynuna dolarsın bi kürk edasıyla karsında duruyodur son rütüş olarak tabi kide kurbanın kalbi durmadan bıcagı büyük bi öfke ve şiddetle batırıp kalbini söker eline alırsın elındeyken hala atan kalbe son bi darbe daha ve kalp durur sende o zevkle kalbi elinde sıkarak paramparca edersin kurban kımmıs neymıs önemlı mı NASILIM

bakın size en temiz yolu söyliyim gidin arabayla çarpın (denemdeim hiç ama biliyorum :D) soorada hastaneye götürün (zaten orda nalları diker) şansınız varsa birkaç ay yatar kurtulursunuz :D kendimi bi an çok piskopat hissettim

ben bırını öldurmek ıstesem onu yataga baglar ve orda yavasca ölmesini beklerim aclık ve susuzluktan bunu bır fılmde gormustum adam ölmemek için kendı dılını bıle yemıstı.Çok iğrenc bı durum olsa gerek.ama normalde bır böcek bıle ölduremem:)

benim birini öldermem gerekseydi...öncelikle hiç tanımadığım biri olmalı daha önceden bi şekilde bağlantın varsa yakalanırsın.ama hiç tanımadığın birini öldürürsen yakalanma riski düşük.Onu araziye götüp kendi mezarını kazdırırdım sonrada kafasınıda sıkardım 1 tane üstünü kapatıp fidan dikerdim.

Öldürmenin en temiz yolu...elinde eldiven (dikkat çekmek istemyorsan çok şeffaf eldivenler var)...(parmak izini bırakmamak için)
şahsı takip ediceksin ..muhtemelen öldüreceğiniz kişi insandır ve tuvalet ihtiyacı vardır...uzun süre takip edit en az 1 hafta...en az en dikka t çekmycek bir yer tespit ettiğinizde sol el kafasının sağ arkasında sağ el çenesinin sol altındea..Bir hamle sağa doğru aşırı hızla...tamam dır...baktınız kalabalıktan çıkmyor...git yanına sen benim sevgilime nasıl laf atarsın !LAN diye bi tane dizine sonra boyun operasyonu....
NASIL AMA...

Bunlar Tamamem Hayal Ürünü Değildir...

Denenmişitir ama Aşırı hız kısmında Stop yapmışımdır...

Geri