Birisini öldürmeniz gerekiyor nasıl yaparsınız?

black meta' Alıntı:
ck alaka hayvanlikla aci ceken kisinin yerine kendini koy bakim nasil oluyomus ki ck hakkettiysede eline ne gecicek aci cektircen o olcek sende hayvanliginla kalicaksin
Cokta tın arkadasm hayvan demişler bana dememişler!!!Bende bitarafımın keyfine öldurmuom o kişiyi dimi?Bana zararı dokunmus ki dayanmısım sabretmişim sonnda patlamısım ve hakkettiğini göstermişim ona!onun ben patlayana kadar yaptkları hayvanlk olmucakta bnm ona simdi bu birazcık acı cektirip öc almam mı HAYVANLIK OLCAK?

Hİjjenİk CaliŞirim

Bİrİnİ ÖldÜrmek İstesem Gayet Hİjjenİk Olrum Öyle KanmiŞ SeymİŞ UgraŞmam...az Bİraz Saglikci Sayilirim Nede Olsa...
Damardan Arİtmİk İlaÇlar Enjekte Ederİm...kİŞİ İÇİn Mmanyak Bİ ÖlÜm Olur Kalb Krİzİnden Gİder...hehe

eğer birini öldürmem gerekiyorsa en müsait zaman mesala komşu kızı ise gece evine girerim uykuda işini bitiririm

öncelikle kurbanımı seçerim tabi bu geçmişten tanıdığımve içimde ona karşı kin beslediğim biri olabilir ama ilişkimin yıllar önce bitmiş ve beni unutmuş olması lazım. çevresinde de beni fazla tanıyan yada benden şüphe edecek birilerinin olmaması gerekli.
planım şöle:
onu bir çok kişinin beni görebileceği bir şekilde kaçırırım olaya mafya yada sokak çetelerinin yapacağı türde bir süs veririm.(gasp yada adam kaçırma, fidye vs..) onu daha önceden planladığım bir yere götürürüm çeşitli işkence aletleri ile vücudunda denemeler yaparım. tabi bu uzun günler süreceğinden beslenmesine yada onun ölmemesi için ilk yardım gereçlerinide yanımda bulundururum.. O' nu öldüreceğimi son ana kadar belli etmemeye çalışırım. sadece işkence yapıp şantaj yada bir ders vereceğimi falan sanmalı. benim o'nu öldürmeyeceğim konmusunda güvenini sağlarım, bir taraftan iyi davranır ama yapacağımıda yaparım...
bulunduğu yerde yalnız bırakırım düşünememesi ve konsatre olamaması için bulunduğu oda da hoşlanmayacağı türden müzik çalar yada belli bir dizede ritmli sesler çıkaran şeyler yaparım (ufak bir zil, su damlası, vs..)
bu yalnız günleri belli periyodlarla gerçekleştiririm o an gelmeden işkence yapmayı bir kaç günlüğüne bırakırım ve istediğimi aldığımı sanıp o'nu bırakacağımı düşünmesini sağlarım tekrar hayata ve normal yaşantısına döneceğini söyler artık kurtulacağını ama vücundunda ki izlerin hayatına nasıl yansıyacağını düşündüğü (tabi bu sırada onunla sohbet ederim nedenlerimi anlatır ve beni anlamasını isterim öle olmasada bunu kurtulmak için yapacağından eminim) bir sırada....
yanına gider ani bir hamleyle ölümcül olmayan ama canını çok yakacak bir yara açarım (mesela kasığının üstüne keskin ve ince bir bıçakla). kafasını saçlarından tutar çektiği acıyı gözlemlerim bir kaç ukaf yaradan sonra O' nu sıcak suyla dolu bir küvete koyar kan kaybını yavaşlatırım. iyice yorulduğu bir zamanda pense ile göğüs uçlarını kopartırım kör bir bıçakla el ve ayak parfmaklarını keserim. bunları yaparken gayet yavaş ve mümkün olduğunca O' nu ayık tutmaaya çalışırım ki yaptıklarımı görebilsin...
herşeyin bittiğini düşündüğü anda O'ndan hayatını yanlışlarını ve sevdiği kişileri düşünmesini isterim..
son hamle tam kalbine yavaş yavaş giren bir bıçakla olmalı kendini savunmasını ve eğer kurtulursa gidebileceğini de söylerim.. ama asla kurtulamayacaktır...
bıçak kalbine girerken son nefes alış verişlerini duymalı kalbinde ki son titreşimi ellerimle hissetmeliyim acı içinde bağırırken son sözlerini duymalı ve tanrısına yakarışını yada lanet sözlerini aklıma kazırım... bu görüntüleri videoya veya banda kaydederim. çünkü....;
bir sonraki kurbanım bunları izlemeli :)))
onun cesedinde kendime has bir imza bıraktıktan sonra(bu tür durumlarda kurbanın ölüm şekli zaten katilin imzasını taşır ama geriye ben olduğumu anlatan bir ipucu bırakırım) cesedini bulunabilecek bir şekilde yaya olarak gidebileceğim bir yerde kimsenin beni görmediği bir anda bırakırım .....:durdurun

By CaPTaiN' Alıntı:
KOmşu kardeş arkadaş bakkal kız birisini öldürmeniz ve yakalanmamız gerekior anlatın bakalım en planlı arkadaşımız kim? :eek:

sanırım komşun olan bakkal kızı öldürmeni gerektirecek bir sebep var ama kesinlikle ilişkin olan bir insanı öldürme . mutlaka kanıt bulunur

Arkadaşlar ilk önce öldürceğim kişiyle beraber bir arabayla uçurumun kenarına giderim...
Sonra ellerini direksiyona bantlarım...
Bağırmaması içinde ağzını...
Sona el parmaklarını teker teker keser...
Üstüne araba çakmağıyla bastırırım...
En sonda arabayı çalıştırır...
Gaz pedalının üstüne taş koyar uçurumdan uçururum...;)
Sonuç; ölmüş olur...:D

bana affedemıcem bısı yaptıysa we sonucta oldurmem gerekıosa
ona herhangı bır bısı belle etmem uzun sure arkadaslımı dwm ettırırım
zamanını beklerım sonra bır gun suraya wya burraya gıdıp eğlenelım derım onu tenha bır yere cekıp acımadan oldururum sonrada cıkarım dağlaraaa
sonrası farketmez,,ama bu yaptığı sey e bağlıı hocaa

herhalde aramızda polıs warkı bole bı anket yapmısslar
heh?

cıkar karşısına soylerim eşit şartlar teke tek kaçmamda girer aslanlar gibi yatarım

Ölüm Sıcaktır

Öldürme iç güdüsü bütün canlılarda yaşama iç güdüsüyle beraber vardır kendine zarar veren her canlıyı öldürmek ister insan tabi bu zararın boyutuna bağlı. en basit örnek en sevdiğin kişi annen baban sevgilin bile olsa gün içinde senin eşyalarına veya senle ilgili birşeyi atsa veya atmaya kalksa ne bileyim başka bir örnek de verilebilir "ÖLDÜRÜRÜM SENİ" tehdidini yaparız gayet doğal bir durum gibi...

Dünya üzerinde seri katiller içerisinde tek yakalanmayan adamın 1800 lü yıllarda londrada yaşayan "jack the ripper" (karın deşen jack) olduğunu düşünürsek birini öldürüp de yakalanmama konusunu unutabiliriz. ne yaparsan yap öldürdüğün kişiyi eritip içsen bile mutlaka arkanda bir iz bir kanıt bırakırsın ne kadar akıllı olursan ol bu mümkün değil.

İlla birini öldürceksek hiçkimsesi olmayan varlığı yokluğu belli olmayan, kimseyi ilgilendirmeyen birini seçmeliyiz ve hayatımızda daha önce hiç gitmediğimiz hiç alakamızın olmadığı ıssız bir yere götürüp orda istediğimiz fantazileri yapabiliriz maktül üzerinde...:vur :durdurun herhalde o zaman yakalanma olayı biraz sürer.

katillerin yakalanmalarının en büyük sebebi cinayeti yaşadıkları yerler civarında işlemeleri...

Ama kimse kimseyi öldürmesin kardeş kardeş yaşayalım bu dünyada....
herkese saygılar....

ben kimseye durumu çaktırmam öldürceğim kişi kim olursa olsun farketmez
önce onu seveceği bir mekana çağırırım sonra gezmek için çıktığımızda tenha sokaklara ilerletirim.sonra onu bayıltır yakında deniz varsa ellerini ayaklarını bağlar denize atarım yoksa bir iple boğazını sıkar öldürürüm
(yanlış anlamayınız bu sadece bir teoridir)

ben kimseye durumu çaktırmam öldürceğim kişi kim olursa olsun farketmez
önce onu seveceği bir mekana çağırırım sonra gezmek için çıktığımızda tenha sokaklara ilerletirim.sonra onu bayıltır yakında deniz varsa ellerini ayaklarını bağlar denize atarım yoksa bir iple boğazını sıkar öldürürüm
(yanlış anlamayınız bu sadece bir teoridir):vur :hhuzgun

ılk once adamın pesıne duserım arabayla kacırıp bulamıyacakları bı yere gotururum orada hemen oldurmem once bıyere baglarım ıskence cektırırım en sonunda oldururum oldukten sonra ormanda derın bır cukur acıp oraya gomerım weya suya atarım kopekler kokusunu bıle alamaz hıcbır ız bırakmadan araba tekerıne kadar dıkkat ederım gayet temız calısırım ısımı yaparım sonra dıger cınayetlere gecerım ben zaten serı katılım

Beyaz Bİr Bere Gİyerİm..... Gazeteden Çikip Bankaya Gİtmesİnİ Beklerİm, Sonra Bankadan Çikinca Arkasindan YaklaŞip Bammm.....sonra Samsunda Yaklanirim..... İŞte Nolucak Canim Beremİ Bİle Çikarmam

Bu Konuyu AÇan ArkadaŞ Bİrİnİ Mİ Öldİrecek Acaba ......bİr SÜrÜ Taktİk Verdİk Vebal Altinda Kalmayalim ArkadaŞlar...

:vur ben olsam ilk önce öldürceğim kişi yi iice tanırım.Daha sonra onu evime davet ederim.Tabi bu arada evde elektirikli sandalye hazır olur..adam evime geldiğinde direk olarak yemek masasına davet ederim ve daha sonra elektrikli sandalyeye oturtup...220 V u veririm... yani ben işkence çektirmeden direk olarak işi bitiririm....

şimdi nasıl olsa yakalanacağımız için nasıl öldüreceğimiz değil nerede öldüreceğimiz önemli çünkü kimse engel olmasın önce takip edersin sonra ilk fırsatta indirirsin adamı sonrada ya vijdan azabından gider teslim olursunuz yada biri çıkar sizi gambazlar // bir cana kıymak kolay değil arkadaşlar bir sinir anında göze bişey görünmez ama soınra düşündüğünüz zaman onun bidaha sizin gibi gezemiyeceğini yiyemiyeceğini sevemiyeceğini yani dünyayla ilişkisinin kesilmesi sizi rahatsız etmeye başlar çünkü düşünmeden edemessiniz//

işte o vicdan azabı yoq mu? beni öldürüyo....:vur :vur :vur

ben onun haftalık planınını öğrenirdim evini öğrenirdim evinin tam karsisindaki binanin çatısına çıkardı ruhsatsız kaçak bir dürbünlü suikast silahi ile işi orda bitirir kaçardım.
not:Evinin içi görünüyorsa evindeyken vururdum ama evinin içi görünmezse camlardan apartmana girerken öldürürdüm..
Hiç yakalanma ihtimali yok ve bu işte eldiven kullanir sonrada o silahi şeklini yamultup denize atardim ;)

Arkadasim cok basit arkadasini öldürceksen veya kız arkadasini öldürceksen yada komsunu falan filan farketmez.bir bisiklet gezisine cikin ve insaatin önünde indir kafasina tahta'ya cakilmis civi ile vur bisikletin önüne kocaman tas koy hemen öldüğünü anladiğin zaman ambülans cair.acele suraya gelin 1 gece seni polisler tutar ama bişey olmaz kanitlanamaz. :D psikopat miyim neyim yaw.

Geri