öncelikle kurbanımı seçerim tabi bu geçmişten tanıdığımve içimde ona karşı kin beslediğim biri olabilir ama ilişkimin yıllar önce bitmiş ve beni unutmuş olması lazım. çevresinde de beni fazla tanıyan yada benden şüphe edecek birilerinin olmaması gerekli.
planım şöle:
onu bir çok kişinin beni görebileceği bir şekilde kaçırırım olaya mafya yada sokak çetelerinin yapacağı türde bir süs veririm.(gasp yada adam kaçırma, fidye vs..) onu daha önceden planladığım bir yere götürürüm çeşitli işkence aletleri ile vücudunda denemeler yaparım. tabi bu uzun günler süreceğinden beslenmesine yada onun ölmemesi için ilk yardım gereçlerinide yanımda bulundururum.. O' nu öldüreceğimi son ana kadar belli etmemeye çalışırım. sadece işkence yapıp şantaj yada bir ders vereceğimi falan sanmalı. benim o'nu öldürmeyeceğim konmusunda güvenini sağlarım, bir taraftan iyi davranır ama yapacağımıda yaparım...
bulunduğu yerde yalnız bırakırım düşünememesi ve konsatre olamaması için bulunduğu oda da hoşlanmayacağı türden müzik çalar yada belli bir dizede ritmli sesler çıkaran şeyler yaparım (ufak bir zil, su damlası, vs..)
bu yalnız günleri belli periyodlarla gerçekleştiririm o an gelmeden işkence yapmayı bir kaç günlüğüne bırakırım ve istediğimi aldığımı sanıp o'nu bırakacağımı düşünmesini sağlarım tekrar hayata ve normal yaşantısına döneceğini söyler artık kurtulacağını ama vücundunda ki izlerin hayatına nasıl yansıyacağını düşündüğü (tabi bu sırada onunla sohbet ederim nedenlerimi anlatır ve beni anlamasını isterim öle olmasada bunu kurtulmak için yapacağından eminim) bir sırada....
yanına gider ani bir hamleyle ölümcül olmayan ama canını çok yakacak bir yara açarım (mesela kasığının üstüne keskin ve ince bir bıçakla). kafasını saçlarından tutar çektiği acıyı gözlemlerim bir kaç ukaf yaradan sonra O' nu sıcak suyla dolu bir küvete koyar kan kaybını yavaşlatırım. iyice yorulduğu bir zamanda pense ile göğüs uçlarını kopartırım kör bir bıçakla el ve ayak parfmaklarını keserim. bunları yaparken gayet yavaş ve mümkün olduğunca O' nu ayık tutmaaya çalışırım ki yaptıklarımı görebilsin...
herşeyin bittiğini düşündüğü anda O'ndan hayatını yanlışlarını ve sevdiği kişileri düşünmesini isterim..
son hamle tam kalbine yavaş yavaş giren bir bıçakla olmalı kendini savunmasını ve eğer kurtulursa gidebileceğini de söylerim.. ama asla kurtulamayacaktır...
bıçak kalbine girerken son nefes alış verişlerini duymalı kalbinde ki son titreşimi ellerimle hissetmeliyim acı içinde bağırırken son sözlerini duymalı ve tanrısına yakarışını yada lanet sözlerini aklıma kazırım... bu görüntüleri videoya veya banda kaydederim. çünkü....;
bir sonraki kurbanım bunları izlemeli

))
onun cesedinde kendime has bir imza bıraktıktan sonra(bu tür durumlarda kurbanın ölüm şekli zaten katilin imzasını taşır ama geriye ben olduğumu anlatan bir ipucu bırakırım) cesedini bulunabilecek bir şekilde yaya olarak gidebileceğim bir yerde kimsenin beni görmediği bir anda bırakırım .....:durdurun