Birisini öldürmeniz gerekiyor nasıl yaparsınız?

ben birini öldürceksem o kişiye sinir olmalyım sinir oluyosam gerçektençok acı verici olur önce bacakalarından başlıyarak kafasına kadar kurşun sıkarım tabi bu en az acı verici olanı tabi en çok kurşunu iki bacağının ortasına sıkarım baam baam baam eğer sinir olmuyosam zaten öldürmem onun yerine kendimi öldürürüm :)

yaa arkadaşlar;;;;,,,

en kolayı

en zahmetsizi

en akıllıcası

en ucuzu

en hızlısı

en temizi,,,,,

gece 1de al arabana götür maltepe sahile çıkar taşlara sık bi el kafasına it denize silahıda denize fırlat bin arabana git evine.....

ne uğraşıcan yok dağ eviymiş yok içkisine ilaçmışşş hee sen fantasyy istiyosan o ayrı en alasını yap tabiiii

hakeden hakkettiği verilir

BENİM ÖLDÜRECEĞİM KİŞİ ÖNCE ÖLÜMÜ HAK ETMELİDİR ÇÜNKÜ ÖLÜM ASİL BİR OLAYDIR HERKES ÖLÜMÜ HAK ETMEZ ONUN İÇİN İLK ETAPTA ACI ÇEKER YATAKLARDA ÖLÜR AMA NEYSE
BEN OLSAM MAKTÜLÜ KAÇIRIRDIM ONU KUVETE DOLDURDUĞUM ASİTİN İÇİNE ELİNİ AYAĞINI AĞZINI BAĞLAYIP ATARDIM CESETİ SAKLAMAK ZORUNDA KALMAZDIM YADA ONU BİR KİREÇ KUYUSUNA ATARDIM ASLA ÖLÜSÜNÜ BULAMAZLARDI ARKADAŞLAR BİR ADAMIN CESEDİ BULUNMADAN ÖLÜ OLDUĞU SÖYLENEMEZ YANİ :mad: :mad: :mad:

ben öldürüceğim birisini bi eve hapsederim ama testere gibi deil destere de direk iğrençlik var ben bunu önce bayıltır o evin en güzel odasına koyarım o uyanınca güzel bi odada olucak ama öbur kapıları açtığı zaman inanılmaz şeyler görücek dahada ilerledigi zamn ise çılgınca tuzaklar olucak ve bu durumdan kurtulması için kendini isteyerek öldurucek !!!! (bu bir hayal urunudur yanlış anlamayın) :cool:

Vurmak Istedigim Kişiyi Bulurum Söyleyeceğim Bi Kaç Bişey Varsa Söylerim Ve Sonra Silahimi Ateşlerim Ve Polislerin Gelmesini Beklerim...

sahsı alır arabayla çıkar etherle bayılttıktan sonra direksiyona otturtup arabayla birlikte görünmeden denize salar gider evime uyurdum ertesi sabah arabam çalındı die polise haber verirdim.

Yukarıda Yazılanları Okudum İlginç Öldürme Teknikleri Var.

Öncelikle öldüreceğimiz kişiyi ele alalım... Madem öldüreceğim.. arkamda kesinlikle kanıt bırakırım... Benden bir iz gibi.. Öldürme olayına gelince bunu sessizce yapmam... Çünkü öldüreceğim insanın çığlıklarını duymak değişik bir fantazi olacaktır. Ayrıca hızlı öldürmek bence hiçbir mahareti olmayan bir iş ağır ağır ve yavaş yavaş olmalı kurbanınızın gözlerine baktığınızda o korkuyu görmelisiniz.. Size yalvarışlarını duymalısınız ki onu öldürmenin tadı olsun... Ayrıca ölüme asla asillik katmam bu ona ödül olur. Yavaşça... Şimdi nasıl yapacağımıza gelelim...

Öldüreceğim kişi (Bundan sonra kurban diye anacağım)

İlk önce onun hayatını incelerim.. Eğer bir kaç kişiyi öldüreceksem muhakkak ortak bir noktaları olmalı, Nelerden hoşlandığını neler yaptığını vb. gibi bunları kurbanla birebir temasa geçmek için istemiyorum.. Sadece kurbanların yaşamlarının son günlerini nasıl yaşadıklarını görmek olaya biraz daha fantazi katar diye düşünüyorum... Düşünün son gününüzü yaşıyorsunuz ve bunun farkında değilsiniz berbat bir duygu sanırım...

Şimdi ölüm zamanı.... Fakat biraz masraflı olacak

Yukarıda bir arkadaş benim yöntemime benzer bir yöntemi düşünmüş neşter ile küçük çizikler. Kurbanın kan kaybından ölmesine sebep olabilir (istenmeyen durum) Bunun yerine şu fikiri söyleyeyim... Kurbanı özenle kaçırırız... Ama kurbanı uyutmamız gerekiyor (En sevdiğim şeydir bu) Amaç kurbanın uyandığında ne halde olduğunu görmesi kurbanı soğuk bir mekana götürürüm.. Sıcak balmumunu tüm vücuduna sürerim sonra neşter kesiklerini atarım.. Mekanın soğuk olması balmumunun kuru durmasını sağlayacaktır.. ve kurbandan kan akmayacaktır. kurban kendine geldiğinde tüm neşter ve balmumu işinin bitmiş olması gerekiyor.. Evet en güzel bölüm kurban uyandı ve ne durumda olduğunu gördü.. Size yalvarmaya başlayacaktır.. Ama emin olun bu saatten sonra geri dönüş imkansızdır.. Balmumları eridiği anda kurbanın vucudundaki tüm kan boşalacaktır. Bu yüzden ölümü haketmiş olan bu kişi kaçma olayınada giremeyecek ve sizi gereksiz strese sokmayacaktır.. Şimdi diyeceksiniz bu adam nasıl ölecek çok basit... Sadece güneş doğana kadar ona vakit vereceksiniz... Güneş doğduğunda ve etrafı ısıttığında kurbanınız yavaş yavaş ölecektir.. Ayrıca çığlıklar atacaktır...

Bunlar hayal ürünü değildir....

Eğer öyle bir insan karşıma çıkarsa kesinlikle uygularım...

18+ 18 yaşından küçükler için sakıncalı ve ahlak dışı unsurlar içerecegi için 18 yaşından küçüklerin okuması sakıncalıdır...

birisini öldürmemiz gerekiyosa bence;

onu hemen öldürmekten ziyade kendi ölümünü mümkün oldugunca yavaş ve çok fazla acı cekerek izlemesini saglarım

mesela;

1- Kurbanın poposundan içeri ılık suyla limitsiz şekilde doldurarak bagırsaklarının patlayana kadar su dolmasını saglayarak karın agrısından ve mide fesadi gecirerek ölmesini saglamak

2- Kurbanın en sevdigi yakını çırılçıplak soyarak kurban delirene kadar yakınına her türlü fantaziyi yapmak kurbanın psikolojisi alt üst olduktan sonra hepsini kurban ölene kadar üstünde uygulamak

3- Kurban erkek ise erkeklik organını koparmadan uzatmak mesela aletinden bi yere asmak gibi iğrenç fantaziler tabi bi süre sonra kopacagından kan kaybından ölümünü izlemek

4- Kurban kız ise vucudunda çıkıntısı olan her yerine elektrik şokları vererek yavaştan yavaştan vücudunu ve iç organlarını yakmak tabi çekecegi acıyı düşünmek bile istemiyorum

5- Kurban bir aile babasıysa çocuklarını öldürerek intihar etmesini ve kendi kendine bi kaç saniye yaşamak için sebebi kalmadıgını düşündürmek ve kendi ölümünü hazırlamasını saglamak tabiki elimizdeki ölüm aletleriyle ölümüne imkan vermek gibi mesela kolay ölmesine engel olarak

6- Kurban erkek yada kız hiç fark etmez en acı verecek ve en kötü ölüm çeşidi çoğumuz damacana su kullanırız bu damacana su şişesini kurbana koltuk olarak kullandırmak ve kurbanın şişeyi tamamen vücudunun içine sokmasını saglamak mesela şişeye tekme atarak olabilir kurbanın basenlerinden kemikler kırılıp iç organları alt üst oldugunda ve henüz bilincini yitirmediyse cehennemin dünyadada var olabildigini gördügü an kurban için en büyük cezalardan birisi olabilir ;);)

Not: Sakın bu uygulamaları evde birbirinize denemeyin....

ya arkadaşlar hepinizin planlarını okudum ama ben yapamam ya Allah'ın verdiği bi canı alamazdım hayal yada kurgu olsa bile!

Eğer son çarem bu ise pek kolay olmaz...Yane öldürceğim kişi icn diom =)
kolay bi ölüm olmaz kesinlkle hemen cat vurdm oldrdm yapmam ki gunlerce biyere hapseder işkence yaparm.sonundada artk bukadr yeter cektigin acı deyip kesip bogazını atmammmmmm o kendi ölurse ölur abi acıdan.yani nezaman olucegi ona direncine baglı olur...Hayat kolay değil,yasamak hic değil peki ölmek niye kolay olsun ki!?!

:vur :hhdil su anda ben baska bırısını deil ama suy anda onun msn sifresini ve hackhelldeki şifresini bildiim için o beni öldürmek isteyecek

walla süpe konullar nerden buluonuz bunları :D :D :D

behzmc' Alıntı:
arabayla çarparım 1 sene yatar çıkarım, hem vicdanım rahtsız olmaz hemde 1 sene yatmış aklanmış olurum.

1 değil 3 yıl... ayrıca başkasını belki kaza olduğuna inandırabilirsin, ya kendini... onun için vicdanın rahat falan da olmaz, sonuçta cinayet işlediğini biliyorsun... onun için başka yol bul...

Yamıcagim bir seyinde planını yapamam kusura bakma ....

black meta' Alıntı:
katliorum sana aci cektirmek bana gore degil cunki insan karsindaki hayvan olsa bile yapilmaz yani:vur :vur :vur
Ne alaka ya hayvanlıkla?

ck alaka hayvanlikla aci ceken kisinin yerine kendini koy bakim nasil oluyomus ki ck hakkettiysede eline ne gecicek aci cektircen o olcek sende hayvanliginla kalicaksin

Geri