Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilk başta söylemem gerekiyor dostum veya gerçekten sevdiğim değer verdiğim bir insan olursa kesinlikle yapmam onun yerine kendime yaparım.
Şimdi öldüreceğim kişiyi tanımıyorsam ve kızsa öncelikle onu tanır ve neler yaptığını her şeyi ile öğrenirim.Tabi güven kazanmak önemlidir.daha sonra onu akşam yemeğine davet ederim.Hiç bir şey çaktırmam ve normal bir şekilde devam ederim.Daha sonra onu yatak odasına davet ederim.Mutlaka kabul ettiririm Orda da ellerini bağlarım ve elime neşteri alırım bu arada ağzını kapatırım.Vücuduna ufak ufak çizikler atarım öldürmeyen yani süründüren (çin işkencesi ) Tabi bu çizikler ayaklarından boyuna doğru sürecek daha sonra boğaza geldiğim zaman biraz derin ama öldürmeyen son bir çizik atarım ve onu orda sabaha kadar bırakırım.sabah zaten ölmüş olacağı için cesedi götürüp ankara karşıyaka mezarlığına gizlice gömerim
YUKARIDA ANLATTIKLARIM HAYAL ÜRÜNÜDÜR.HAYATTA GÜVENDİĞİM VE BANA GÜVENEN İNSANLARI KESİNLİKLE GÜVENİNİ SARSMAM.BU BENİM İÇİN HAYATIN İLK KURALLARINDAN BİRİDİR
güsel ama güsel olan işkence ama büyük ihtimal yakalanırsın eve çağıracaksın ama onu başka birisine sölemeyeceğini ewe giriş çıkışında başka tanıdık bir insanın görmeyeceğini nerden biliorsun
sonuçta bulunduğum bölge de kimse böyle bir şeyi tahmin etmeyeceği ve benden beklemiyeceği için atlatmam rahat olur.Giriş çıkışl meselesi ise biri sorars gece birlikte olduğumuzu söylerim ve kızın sabah erkenden evden gittiğini söylerim
Dünya da yalan mı yok
ben bizim beLediye başkanını oLdururdum...
a.q herifi butun yoLları yaptı bızım mahaLLe de OHAL var (;
zaman ve mekan konusunda ise yapıLması en cafcafLı oLanı seçim zamanı sandık başında oy pusuLasını atarken oLurdu herhaLde...yok yok oLur asLında... evet evet kesinLikLe oLur (;
BU ANLATTIKLARIMIN HEPSİ BIRER ÜTOPİK KOMPLO TEORISIDIR (;
sevdigim bir kız var ama ailesi kızı bana vermiyor bende gece yarısı tabi önce kızla karar laştırırız sonra gece saat 02:30'da kızı alır kaçırırım bizim eve ondan sonra ailesi vermemekte ısrar'lı aileme anlatırım konuyu sonra ise uzaklaşırız bu diyarlardan bende işlerimi biraz ilerlettikten sonra küçük bir dükkan acarım bilgisayarcı işlerim iyiye gittik çe kıza bir nikah yaparım ondan sonra hadi gelsinde ailesi kızı benden alsın kız beni seviyor bende kızı seviyorum ailesine diyecek bir şey kalmaz gittigim memlekette evlenirim kısmet olursada antepe yani memleketime geliirimm kızın gardaşları peşimizi bırakmıyor alırım kızın gardaşını karşıma erkek gibi konuşurum bak abi kardeşin beni bende kardeşini seviyorum biz birbirimizi ölünceye kadar sevecegiz bırak bizi gidelim yolumuza yalvarırım abisine biraz damardan girersem abi yumuşar o zaman bir şey diyemez olay bu kadar basit
İlk önce bir ew alırım sadece bu cinayet mahali için sonra bu ewin etrafındaki insanları yani komşularımı öldürürüm sonra da eğer öldüreceğim kişi bir kızsa ve sewgilimse ona romantik bi akşam yemeği sözü veririm benim ewimde onu yemekte şarabına atacağım uyku hapı ile bayıltırım sonra da artık aklıma ne geliosa mesela onu bi boş havuza sandalyeyi koyup sandalyeye de kızı bağlayıp oturturum havuza da yavaş yavaş su doldururum kız da eninde sonunda rahmetli olr
Hepiniz yakalanirsiniz , benim oldurme teorimi oldurecegim insana gore secmem, fazlada insan oldurmem, en oldurmek istedigimi secerim, eve cagiririm, benim evde 400 litrelik akvaryum var, icindede 10 tane piranha, merdivenle cikip yem veriliyo, arkadasin baliklar konusunda beynini sulandiririm sonra yem verdirtirim, merdivendeyken ayagini kaydirip akvaryuma atarim, 30 dakka icinde hersey bitmis olur ne iz nede birsey
takip ederim cıkar karsısına sıkarım... kacarım sONra... yanı hayatta kımseyı arkaSından wuramam o ölen adam benı gorse nolcak öldükten sOnra yeterki baskaları gormesın
kafasına taş atar kaçarım artık şansıma ölürse ölür..
şaka bi yana..eğer bir intikam davası ise.. "oldboy" filmindeki gibi yaparım..izleyenler bilir.. en manyak intikam filmlerinden birisi..