Birisini öldürmeniz gerekiyor nasıl yaparsınız?

hapla başka türlü olmaz adam vurmam anca silahla oda belki;)

react0r' Alıntı:
ilk önce öldürmek istediğim kişinin en hassas noktasını bulurum,
örnek veriyorum çukulota seviyosa,her zmn çukulota aldığı dükkana gider
bakkal amcaya dükkanı bana devretmesini söyler
iyi bir para verip,dükkanın sahibi olurum
iş bundan sonra başlıyor
orjinal kutularda gelen çukulotaları
bir bir açıp içlerine,hafif dozda karbon ilave ederim
ve yalıtıcılarla aynı şekilde paketi kapatırım
kurban hep çukulotalarımı alır ve yavaş yavaş zehirlenir:D
:s ben çikolatayı bırakkıom su andan ıtıbaren :D

önce güven kazanmam lazım sorası zaten kolay ani bi kararla kimsenin haberi olmadan onu bi yere götürürüm son ana kadar onun da haberi olmaz bi yere gideceimizden orda öldürürüm denize atarım ama böle bişi yapmam imkansız gibi bişi şimdilik bu sadece bi teori yannış annamayın

çok yakın olmasa da tanıyor olmam yeterlidir eger bir gün birini öldüreceksem hep sadistçe öldürmeyi düşünmüşümdür gezme amaçlı,kafa çekme amaçlı,piknik amaçlı herhangi birşey olabilir bir sebepten ıssız bir yere çıkarcaz kaçmasını engellemek için ayaklarına sıkalım önce sonra bunu baglayalım ve erkekse cinsel organından içeri şiş sokalım agzını böceklerler dolduralım sonra canlı canlı göğsünü açıp iç organlarını dökelim parçalayalım ve etobur bir haycanın önüne bırakalım abi çuvalı...

Öldürmek

Ben Bağdat Caddesinde ki Finansbank da çalışan güzel kızı öldürmek isterdim. Bana bir kaç kere dükkanımın nerede olduğunu sormuştu. Bende tarif etmiştim ama gelmesi için hiç ısrar etmemiştim. Bu sefer yine giderim. Her zamanki gibi sıra beklememe gerek kalmaz yanına çağırır. İşlemimi yaptırırken bu sefer ısrarcı bir şekilde kesinlikle bugün iş çıkışı dükkana uğramasını harika kıyafetler geldiğini söylerim. O da büyük ihtimal gelir. Bizim dükkanın aşağı katı var. Orada mutfak ve tuvalet var. Bana aşağıdan su getirip getiremiceğini sorarım. o da kabul eder. Aşağı indiinde bende arkasından giderim. O tam buzdolabını açarken elimdeki mendili burnuna sıkıca tutarım ve bayılır. Daha sonra gözünü açtığında çırılçıplak şekilde dükkanın alt tarafında bulur kendini. Elleri kolları ve ağzı bağlıdır. Defalarca o şekilde ona tecavüz ederim. Sonra cinsel organından başlayarak onu testereyle ikiye bölerim ve 2 ye bölünen cinsel organının her iki tarafıylada ayrı ayrı cinsel ilişkide bulunduktan sonra tamamen parçalara ayırır torbaya koyar sonrada bir çöp tenekesinde yakarım. Dükkandaki kan izlerinide temizlemeyi unutmam tabiikide:D

Edit:ya demin bi daha okudumda yazdıklarımı. Tam psikopat gibi yazmışım. Bunlar sadece hayal ürünü. Böyle bişey yapmam asla :)

İlk önce ödüreceğim kişiyi takip ederim onu çok iyi tanımaya çalışırım ve onun en çaresiz en savunmasız vede en sevinçli anında kafasına sıkardım

öldüricem kisinin guvenini kazandiktan sonra suyuna yada yemegine zehir koymam yeterli ama az az koyicam oda yavas yavas göc edicek bu dünyadan..
pat diye olursa suphe cok cekerim yavas yavas:p

2. bi $Ik
issiz biyere gotururum onu..
sonra basina bisey vururum ve bayiltirim..
yavas yavas kesmeye baslarim..
ic organlarini cikaririm ve nasil biseymis diye iyice incelerim..
beynini incelerim
inceledigim ic organlarini kazmis oldugum kuyuya tek tek posetlerim ve atarim..
iste boyle...

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
issiz biyere gotururum onu..
sonra basina bisey vururum ve bayiltirim..
yavas yavas kesmeye baslarim..
ic organlarini cikaririm ve nasil biseymis diye iyice incelerim..
beynini incelerim
inceledigim ic organlarini kazmis oldugum kuyuya tek tek posetlerim ve atarim..
iste boyle...

Brawo pasaklı :p

abi ben olsam arkasından vururum geceleyin ne kimse görür nede bişi

acısız ve çabuk bir ölüm olmasını sağlarım.gerisini anlatmam :D

bi kaşık suda bogarım:):):)

APARTMANLARININ shalterini indiririm sonrada onun bulundugu kattan en alt kata dogru her basamagi bos brakmayacak bicimde cam siseler dizerim , o ilk basamakta adimini atinca siseye basacak ve karanlik oldugu icinde tutunacak biryerde goremiyecek ne oldugunu anlayana kadar cam siselere vura vura ve her yeri kesile kesile dusecek ve son basamaga geldiginde halen yasiyorsa bile hastaneye kaldirilamadan can verecek tabi bu isi yaptigimida kimsenin gormemesini istiyorsam o kisinin eve giris zamanlarini iyice belleyip en uygun zamanda bunu yaparim tabi siselerde parmak izi olmamasi icin eldiven kullanmaya dikkat ederim ve bunun bir kaza susu olabilmesi icinde adamimiz yada kiz herneyse dustugunde yanina daginik market torbalari brakir uzerinede o siselerdeki SIVI neyse ondan dokerim... boylece bunun bir kaza olduguna inandiririm herkesi ortadan kaybolurum ve asla iz brakmam kendime ait.... apartmana girip CIKARKENDE peruk , kaynakli sac ve BIYIK ,gozluk gibi kendime ait olmayan materyallerle kamufle olurum.

Bilmem nasıl ölmek istersin? :) Ona göre gerekli listeyi hazırlıycam =)

önce öldürmek istediğim kişinin günlük işlerini takip ederim(kim olduğu farketmez o sıralar duygusuz olucaksın). En çok yapmayı sevdiği şeyleri öğrenip arkadaşlık kurarım.Öle hemen niyeti belli etmem 1-2 ay dostça takılırım sonra ıssız biyerlere kampa falam gitmek için aklını çelerim. Kampa gittiğimiz ormanlık yerde eski püskü bi ev bulurum(tabii önceden planlanmış bir şekilde). Öldürmek için yarattığım bahane çok sinir bozucu ise ölümü kolay olmaz sizi temin ederim. Önce böbreklerini çıkarırım. Sonra vücudunda ne kadar tüh,kıl,tırnak varsa tek tek sökerim.. Fazla acı çekmesi ve bağırması çok ii olur. Beni öldür artık die bağırmaya başladığında yaralarına tuz basar biraz daha bağırtırım. 2 gün sonra tekrar gelip ölüp ölmediğine bakarım. Ölsede ölmesede onu ve evi yakarım.. Sonra mutlu mutlu gezerim :)
Yok yok baya bi psikopata bağlı gezerim bea

~Önc€ DÖv€rİm Sonra €l€ktİrİklİ T€st€r€yl€ Ufak ParÇalar Halİn€ G€tİrİrİm~:):s:)

öldüreceğim kişi sewgilimin eski erkek arkadaşı olurdu,

onuda kar maskesi takıp gece sakin - yalnız bi yerde arkadaş vururdum belki öldürmezdin sakat bırakırdım o anki ruh halime bağlı:]..

Ben öldürmek istesem önce sabırla beklerım hemen yaparsam cakılır 1 ay veya 1 sene sonra onu pusuda yakalar arabaya atarım ıssız bir yerde kafasına sıkar gömerdım..

Geri