Birisini öldürmeniz gerekiyor nasıl yaparsınız?

Eğer öldüreceksem bi kere arkadan vurmam önüne geçer beynine sıkarım

öncelikle kesinlikle acı çekmemesi için elimden geleni yaparım. ve çabuk bi ölüm olmalı. bunun için de ben:

1-kurbanı yakın takibe alırız. en azından 3 hafta olmalı bu süre. asla şüphe uyandırmamalı çnkü. bu sıre sonunda kurbanın alışkanlıkları tespit ederiz.
2- belirli plan hazırlarız dakika dakika en kötü ihtimaller hesaplanır. bu planın kontrolü yapılır bi kaç gün. eğer %90 lık bi uyum sağlanırsa plan tmmdır. cinayetin nerde yapılması burda buyuk onem taşır.
3- eğer cinayet kapalı bir mekanda yapılacaksa; kafa kazıtılmalı ve unun kollu tercihen sweat giyilmeli. çnku kıl parçaları bile kanıt için yeterli. eğer açık havada olucaksa bu kadar zahmete gerek yoq bi eldiven yeterli şimdilik. hatta saç ve sakal bırakılmalı ki nolur nolmaz gördü tanığı olursa tanınmamız zor olsun.
4- kısa namlu bir tabanca bulunmalı. bu çok zor deil belirli bolgelerde kolayca ruhsatsız bulunabilir. ii bi pazarlıkla da ucuza kapatırsınız. 10 mermi bizim için yeterli. hatta bulabilirseniz susturucu da fena olmaz :D
5-hazırladıımız plana gore kurbanı sobeler ve kafasına 3 el sıkarız. tabe gorgu tanığı olmamalı. olay yerinden uzaklaştıktan sora tabancayı ıssız bi yere salarız yada denize vs atarız. eldivenleri de tuvalete atar sifonu çekeriz yada yakarız.

geride iz kalmaz... kurban ölür

bi insan canını almak kolay diil sonuçta bu kadar uraşmak gerekio kanaatimce. bu kadar şeyden sonra izinizi kolay kolay bulamazlar. tabe kısa yolu da var:

bıçak alırsın (farketmez ne tür olduu) gider meydanda boğazını kesersin sora uzaklaşırsın ordan şehirden çıktın mı tmm.

Önce öldürmek için bir suçlu bulurum. Masum birini öldürmek istemem! Örneğin; tecavüzcü olabilr. Zanlıyı gizli gizli takip ederim, uygun bir zamanda kaçırıp ıssız bir yere götürürüm. Sonra zanlıyı çırıl çıplak soyarım ve ellerini, ayaklarını bağlarım. Vücuduna kör bir bıçakla hafif kesikler atarım ve bu kesiklere tuz basarım, kolonya dökerim. Vücuduna asit damlatırım. En sonunda bütün vücuduna asit dökerek eritirim.

filmi beyenmesemde (beyzanın kadınaları)!! bende kurbanlık keçi misali küvette kafasını keser sonrada kanını tükenene kadar akması için bacaklarından asardım.tabi asıl mesele öldürülecek şanslıyı mekana getirebilmek.o yüzden dişi tercih ederdim.tawlayamazsam sürükleye sürükleye eninde sonunda getirir dim!!

İlk önce sandalyeye oturttururum ellerinin arkadan kelepçelerim ayaklarınıda sandalyenin ayaklarına kelepçelerim, tabi sandalye yere sabit neyse matkapla belirli yerlerini delerim ardından neşterle vücudunda ufak ufak çizikler ooluştururum buraya tuz dökerim ya da limon, kolonya gibi sıvılar dökerim ardından bu demirleri birbirine yapıştıran kaynak aleti var ya onu alırım herifin gözüne doğru tutarım.... ardından bu inşaatlardaki demirleri kesen makaslar varya onunla ayak parmaklarından bir kaçını keserim sonra bunları yaptıktan sonra zaten herif deliricek... elektirikli testere ilede yavaş yavaş ellerini kokunu bacağını keserim... :) aa şeyi unuttumtum neşterle böbreğini alırım herife gösteririm bide:)

oturduğu evi öğrenir evine girerim.maktül gelince onu neden öldüreceğimi söylerim ve bana hayatta kalması için inandırıcı bi bahane söyleme hakkı tanırım eğer adam harbiden söylerse onu öldürtmek isteyen adamın boynunu kırar öldürürüm adamı bırakırım:cool:

By CaPTaiN' Alıntı:
KOmşu kardeş arkadaş bakkal kız birisini öldürmeniz ve yakalanmamız gerekior anlatın bakalım en planlı arkadaşımız kim? :eek:

buınları yaptıktan sonra direk polise giderdim herhalde.nedenine gelince yakalanmamız gerekiyo diyo

ilk bakkalı öldürüp akşam yemeğine arkadaşımı çağırırım ve onun leziz etlerini pişirip arkadaşıma yediririm. Hazımsızlıktan öleceği için fazla meşakatli olmaz ilk önce bağırsaklarından kokoreç yaparım , sonra dilim dilim doğaryıp rosto yapabilirim. Diğerlerinide aynı şekilde. Fazla detaya girmek istemiyorum..

öncelikle bunu yapmam için gözümün dönmesi yani çok sinirlenmem lasım bi nedenden dolayı.. kızlara zarar veremem o yüzden komşu diim.. öncelikle kimse yokken onu kömürlüğe çağırırım bisim apt. kömürlükten bahçeye bi kapı da war ben ona kömürlükte biri war diip çağırırım yalnısken,sonra gelince kapıyı kapar ve sakladığım, hırsızlara özel yatağımın yanına koyduğum o uzun bıçağı sakladğıım yerimden çıkarır çocuu işkence ederek öldürür kanını içer sonra da yakardım çuvala koyup.. ondan geriye sadece kömür kalır onuda orda ki kömürlük kapalılarından birine atar üstüne de kömürleri atardım.. sonra bişey olmamış gibi ordan çıkar hayatıma devam ederdim..

yanlış yapana asla acımam pilan falan yapmadan oracakta doğrarım kıtır kıtır adam gibi. göz yaşına bakmak yok .hele bide kız ise üf ölüm lerin en acısını tatırırım ona .........................

tanimadigim biriyse, yanina cok yaklasmam

takip ederim caktirmadan

bi ara sokaka girenece arkasindan ayrilmam

eger bu olursa, ve kimsenin bakmadigini hissedersem

elimde bicakla

kosup arkadan
bógazina saplarim

sonra bicagi da alip kacarim

sonra ertesi gün

hic bisey olmamis gibi

isime devam ederim

bir sorarsa, ben DGB derim

DGB=duymadim görmedim bilmiyom

:cool:

bular hayal ürünüdür

hehe

Bi arkadaşım va tav oluyorum mesela.aleme içkiye düşkündür bide tek yaşıyo zaten.derim kanka gel alem var takılıcaz falan öle.zaten lap atlar.derim kimseye söleme de peşimize başka eleman takılmasın gidelim öle ii kişi içeim sabaha kadar.dice tek laf tamam aga. tenha bi yer söylerim seni burdan alııcam diye kimse görmez. götürürüm bunu arabayla dağa bi yerde durur başlarız aleme.dışarı çıkartırım bunu arabadan aaaa manzaraya bak hesabı.bi ara ben işemeye gidiyorum derim. arkasından dolaşırım karanlıkta zaten yavaş görsün görse nolur bağırsa nolur kimse yok.arkadan gırtlağına teli dolayıp boğarım. sonrada gömer basar giderim kim gördü kimse noldu öldü bitti.

Yazılanların hepsi alıntı ve orjinal bi öldürme şekli yok olabilir mi benim aklıma gelmedi gelseydi heralde bi korku film yazarı olurdum

dıkşın dıkşın dıkşın yaparım :D

beyler hepiniz saçmalamışsınız kimse bu konuyu düşünmemiş güzel gider okçuda 85 milyona ucuz bi yay alırım eve geliş saatini örenirim sonra özel bi ok alırım ucunda özel bi zıpkın sisstemi girince açılan arkasına jilet bide ufak tüp patlayıcı takarım böyle oklar var şaka deil sonra apartmanın karşına geçerim yani karşı apartmanı bi ağacın arkasına sonra oka asla elimi sürmem eldivenle alır atarım apartmana girerse mesafe muhtemelen 50-60 metre bu mesefedan yok ederim onu yay katlayıp giderim hiç bişi olmamış gibi ok ta parmak izi yok kanıt yok hiç bişi yok biraz düşünelim beyler

not:bu teori bana aittir her an uygulamaya koyabilirim birine çok gıcık oluyom

ben olsam ilk tecavüz eder sonra öldürürdüm

Geri