Birisini öldürmeniz gerekiyor nasıl yaparsınız?

alezyo' Alıntı:
birini öldürmek istiyorsanız kafasına bitane sıkın kımse görmeden tabi ondan sonra vurduğun saatte güvendiğin biri kredi kartından para ceksin o saatte başka yerde olduğunu makbuzdaki saatte ispatla kurtul
bir filimde görmüştüm tamamen hayal ürünü ben kalpten ölürüm çünkü :)

öyle bi şey yok para çektiğin yerde kamera seni görüntüler
kameradan kaydedilirsin ve yanarsın
bence en iyi ölüm şekli gece vakti sık kafdasına silahı denize at kimse görmes

Bir cinayet işlemek için ilk aranacak şart haklı olmaktır. (burayı geçtik)

Plan yaptıkça batarsınız, sadece sakin, kararlı ve cesaretli olmanız yeterlidir.
Bir silah bulun, zamanı gelince yakalayıp kafasını sıkın.

Hayırlı olsun :)

en güzel cinayet şöle işlenir. 2 3 yıl sonra kullanmak üzere güzel ve ücra bi yere bi dağ evi kur.(bide şöminesi olsun ve şöminenin arkasında çok dar bi alan lazım olacak)
öldüreceğin kişiyle muhabbet kur. gerekirse kendi huyunu değiştir ve dostluğunu kazan.
eğer kızsa pikniğe gitme ayağına dağ evine götür. eğer erkekse hadi böön köpekler gibi içelim de kimsenin bilmediği müthiş bi dağ evi biliyorum .(içkiye düşmansa inzivaya çekilelim diyebilirsin) sonra bi şekilde uyku hapı içir(ayyaşşa içkiye kat değilse zemzem suyu diye kandır inandırıcı olsun). sonra adamı yada kızı(kız ize psikolojisini bozmak için ifal edebilirsin) şöminenin arkasındaki bölmeye göm çünki ilerde biri gelirse farketmemeli sonra her gün o dağ evine git ve çok güzel tatlılar yemekler yedir(eğer kurban açlık grevi yapmazsa eğer öle bişi yaparsa ikinci gün kafasını bi beze sar ve şömineyi bol odunlu benzinli bi şekilde yak kurban canlıyken tabi yosa tadı çıkmaz) tabi bu yemeklerden dolayı pisleyecek ve her gün devam et bu işe pisliği kurtlanarak vücudunu kurtlar kemirmeye başlasın. ölene kadar devam et.

Bu şekilde öldürme işkence şekliymiş bi yerde okumuştum ama plan ve kurgu tamamen bana ait böle bişey yaşanmadı ve inşallah hiç yaşanmaz. tamamen hayal ürünü...
psikopatca bi katliam olurdu yawww

Shah' Alıntı:
en güzel cinayet şöle işlenir. 2 3 yıl sonra kullanmak üzere güzel ve ücra bi yere bi dağ evi kur.(bide şöminesi olsun ve şöminenin arkasında çok dar bi alan lazım olacak)
öldüreceğin kişiyle muhabbet kur. gerekirse kendi huyunu değiştir ve dostluğunu kazan.
eğer kızsa pikniğe gitme ayağına dağ evine götür. eğer erkekse hadi böön köpekler gibi içelim de kimsenin bilmediği müthiş bi dağ evi biliyorum .(içkiye düşmansa inzivaya çekilelim diyebilirsin) sonra bi şekilde uyku hapı içir(ayyaşşa içkiye kat değilse zemzem suyu diye kandır inandırıcı olsun). sonra adamı yada kızı(kız ize psikolojisini bozmak için ifal edebilirsin) şöminenin arkasındaki bölmeye göm çünki ilerde biri gelirse farketmemeli sonra her gün o dağ evine git ve çok güzel tatlılar yemekler yedir(eğer kurban açlık grevi yapmazsa eğer öle bişi yaparsa ikinci gün kafasını bi beze sar ve şömineyi bol odunlu benzinli bi şekilde yak kurban canlıyken tabi yosa tadı çıkmaz) tabi bu yemeklerden dolayı pisleyecek ve her gün devam et bu işe pisliği kurtlanarak vücudunu kurtlar kemirmeye başlasın. ölene kadar devam et.

Bu şekilde öldürme işkence şekliymiş bi yerde okumuştum ama plan ve kurgu tamamen bana ait böle bişey yaşanmadı ve inşallah hiç yaşanmaz. tamamen hayal ürünü...
psikopatca bi katliam olurdu yawww

sen baya akıllı çıktın, demek sana ait bu kurgu, puhahahahaaaa:D HİÇ YAŞANMADI DEMEK?????
bu kurguyu çinliler ne yazıkki senden yüzlerce yıl önce denemişiler. Çokta hoşlarına gitmiş.:D

BU ÇİN İŞKENCESİDİR
İNSANLARI PİSLİKLERİYLE ÖLDÜRÜRLER
HER NE OLURSA OLSUN BİR İNSANA BUNU YAPAN İNSAN OLAMAZ:mad:

en güzel cinayet herkesin gözünün önünde aşikar olarak işlenendir bence
:Sopa :Sopa yanlız,karanlık,başıboş cinayetler nedense ayrıntılı olur ve yakayı elevermek kolaydır kalabalık bir grup içinde yapılan bir faaliyet hem adrenalin hemde rahatlık sağlar nasılmı :::::

1 :
kurbanı izlemek alışkanlıklarını öğrenmek onu ondan daha iyi tanımak elinizdeki bir sineğin kanatlarının yolmak kadar kolay bir cinayet sağlar.

2 :
yemek alışkanlığı başlı başına bir imkandır zaten

3 :
yada eğlence tutkusu :mad:

vs. vs. vs.........

hadi basit bi plan yapalım :eek:

kurban 25 ile 30 yaşları arasında

hareketleri onun uçarı ve takıntısız olduğunu gösteriyor

haftada 2 gün dışarda yemek yediği ama belli bir mekana sürekli takılmadığı gözleniyor

evli değil ve kız arkadaşı yok

2 erkek arkadaşıyla beraber kalıyor :cool:

hadi öldürelimmmmmmm

acaba nasıl yapsak :hhman:

yoruldum planım kusursuz olacak ama bir sonraki yazımda

sizinde bu verilere göre planınız varsa yazın bakalım hangimiz daha iyiyiz:D

16 YAŞINDAN KÜÇÜKLERİN OKUMASI SAKINCALI VE YASAKTIR!!!!!!!!!!!!!!!

BU BİR GERÇEK HAYAT HİKAYESİDİR....

ARKADAŞLAR BU MESAJI WWW.GİRİLMEZ.COM DAN BAŞKASININ ŞİFRESİYLE ALDIM ÇÜNKÜ BU ŞİFRE BAŞKA SİTEDEN ALINIYOR VE AJAN HARİCİ ALAMIYOR

SENE:15.7.1948 OLAYDAKİ KİŞİ: AHMET ŞİMŞİR

ARKADAŞLARA BU MESAJ GÜNLÜKTEN KOPYALANMIŞTIR...

BUGÜN HAYATIMIN EN ZOR GÜNÜ OLDU.NEDEN Mİ?

BUNU SADECE GÜNLÜĞÜM VE ALLAH BİLİYOR...ÇATALLADIĞIM KİŞİ ARTIK SİZLERE ÖMÜR .. ASLINDA BEN DE ÜZÜLDÜM . ALAHIM BENİ AFFET YA RABBİM
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN BENİ AFFET KIZ ARKADAŞIMA SALDIRMASAYDI ONA ELLEMİCEKTİM SEN BENİ AFFET YA RABBİM.

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Cümlemiz Için Amin Din Kardeşlerim

bende ark gibi başlii ilk önce dağa bayıra insanın omadıı bi yere bi ev yap soona evin yakına derin bi çukur kaz 2-3 insan boyu soona çukura 5-6 tana pitbull yavrusu koy bunları hergün bunları taze kanlı kanlı etle besle biri yamuk yaptı öldürcen dimi hayvanları bir iki gün aç bırak tabii pitbulllar artık büyüdü çukur 4 m kare genişliinden daha önce temel çukuru olarak kazdırılmış ve çok derin adamdan özür dile ben hatalıydımde köpekleri spreyle uyut adama içir bi küzel sona döv vücüdüna birkaç biçak yarası aç kanatcak ama öldür micek sona uyuyan köpeklerin yaNINA AT köpekler hem adamın sesine hemde kan kokusuna uyanacaktır açköpekler herifi yiyip bilokma bırakmayacaktır işin birince köpeklerin üstüne bir bidon benzin dök bidonda 1-2 clitgre benzn kala çukura at her filmde olduu gibi zippoyu cıkar ve coozzzzzz sona çukuru bi güzel kapat hatta üstüne ağaç bile dik

bunlar pisikoman yak birere hayal ürünüdür:p :D :p :D

Birini öldürmek istesem önce hakkında bir bilgi yığını toplamam gerek. Eğer tanımadığım bir insan ise sniper gibi uzaktan öldürmeyi tercih ederim. Tanıdığım bir insanı da evimden uzakta bir başka isimle kiraladığım bir depoya çağırıp orada susturuculu bir silahla vurup vucüdunu 6 parçaya ayırıp onlarıda ayrı ayrı zamanlarda birbirlerinden çok uzak çöp kutularına atarak delilleri ortadan kaldırırım.

Bir diğer şekilde hid. asitin içine atıp ortadan delilleri kaldırmaktır.

Son olarak eğer seri cinayetler işleyeceksem bir vahşi domuz çiftliği kurup (Türkiye'de biraz zor ama) öldürdüğüm her cesedi onlara atarım, çünkü vahşi domuzlar herşeyi yerler. Bunlara kemikler ve kıllarda dahil. Geriye hiç bir iz kalmaz.

Bi kişiyi öldürmek isterseniz,asla o kişiyle arkadaşlık kurmayın.Sonra onu öldüremezsiniz.Ben birisini öldürmek istesem.Bu kişiyi kimseye sormam.Çünkü bu devirde kimseye güven olmaz.Kendim araştırırım.Onu takip ederim.Eğer bi kız arkadaşı varsa ilk başta onun kız arkadaşını öldürürüm.Bu onun psikolojisini tamamen dağıtır.Ve de yanlız kalmak ister.Bu bizim için büyük bi adım demektir.Bi dağ evine ya da herhangi başka bi yere gidip kafasını dinlemek.Yanlız olmak ister.Eğer gitmiyosa bara kafeye takılıyosa,mutlaka sarhoş olucaktır.Ve bende ona yardım eden iyi kişilik olucam o dışarı çıkarken-tabi ki kendinden geçmiş olucak,ve bunun için tanımadığı bi adamın istediğini yapar.Onu tutucam ve kendi arabama götürmüycem.Hangisinin onun arabası olduğunu öğrenip.Arabasının yanına götürürüm.-Eğer arabası yoksa,bir taksi çağırırım,Ama benim öldüreceğim adamın mutlaka arabası olucaktır- Arabasına götürüp,arabayı kullanamıyacağına çok sarhoş olduğuna ikna ederim ve arabasının anahtarını alırım.Ve evime doru götürürüm -çünkü evimden mezarı için kazma kürek almam gerekir-.Ve de ondan sonra ormanlık bi alana doğru yola çıkarım(tabi bu arada bu geceleyin olucak yoksa mahalle sakinlerini rahatsız ederim...Eğer adam ayıksa nereye gittiğimizi sorucak ve biza zorluk çıkarabilecek.Ama ayık olmıycaktır-buna emin olun!-.Ormanlık alanda boğazını neşter ile keserim.Ve kendi evimden aldığım kazma kürekle emzarını kasarım.Ve de onu oraya gömerim
Tabi ki arkadaşlar bunlar tamamen hayal ürünüdür.Ama kimse yapıp,yapmıyacağımı bilemez:mad:

BEKARIM...
İlerde bir gün evlenirsem ve KARIM bana ihanet ederse onu öldürürüm...
NASILMI ;

İhaneti öğrendiğim an bilmiyormuş gibi davranırım.. Ve gizliden gizliye öldürme planları yaparım..
Ve aklıma gelen en mantıklı planı uygulamaya geçerim..
Evde olduğum bir anda karim temizlik vs gibi islerle ugrasirken onun kullandigi herhangi bir elektrikli aletin kablosunu kazara soyulmuscasina soyarim. Ve fisi prize takarim.. Tabi o ana kadar karimin bundan haberi olmayacak. ve bir anda karimi kolundan tutar soydugum kabloyu eline veririm..
Elektrik akimina kapilmasini saglarim. Ve ölünceye dek yanindan ayrilmam. Öldükten sonra evden cikar giderim. Bir sure sonra eve gelip polisi ararim ve biricik karimin öldügünü ihbar ederim ve hic bir seye karismadan polis amcalarin gelmesini beklerim...Aglamak dövünmekte cabasi tabi..
Ayrica biricik karima cokta gusel bir taziye kurarim...ve KURTULMUS olurum :)))

Herkezin Dedigi gibi öldürmem gerek kızsa ilk başta onunla tanışırım :D Sonra onu yemege davet ederim onu restoranta gidiyoruz diye bir ormana götürürüm kız neden buraya ormana geldik der ben o sırada kıza sert bi cisim veya elimle vurarak bayıltırım sonra onu bir ağaça baglarım sonra kız kendine gelene kadar bir müddet beklerim Kız kendine geldiginde Kızın benim yaptık larımı görmemesi için ordan aldıgım küçük bir ağaç cubugu ile gözlerini cizerimmmmm :D sonra o ağaç cubugu ile kulaklarının zarını patlatırım Sonra cebimdeki cakı ile (kelebek) onun bileklerini keserim kız artık kan kaybından şuhrunu kaybetmek üzereyken cebimden cakmagı cıkarrım ve sigara iccmeye başlarım sonra sigara dibine geldiginde kızın üstüne atarım biliyosunuz kan YANICI bir sıvı dır kız arkada cıglık atmaya calışıyor olabilir ama atamaz cünkü dilini balıklarıma yem olarak ödünc almıştım....

Cok güzel biliyorum...

gecenin bi yarısı dolunay vakti onu kimsenin bulamıyacagı bi uçurumun tepesine götürrüm..ordaki büyük agaca asarımk onu...ayla bakışsınlar sonra gözlerini açtıgında karşısında tanrı olsun die

kızın bakkalına 4 5 kişi girrim 3 kişi kzıa nbişiler sorar oyalar bende kızı gizllice arkdasına geçip bayıltırım ve kapının önünde bizi bekliyen arabaya sokarım sonra boş bir inşaata götürürüm işkence yaparım döverim sonrada kafasını keserim

oncce isi vicdanda bitirmek gerekir.oldurdukten sonra dostoyevskinin dirilis kitabindaki karakterin durumuna dusmemek icin.

eger oldurmem gereken kisi onemli biriyse:
zaten oyle bir insani oldurmeye kalkısan biri elinde birtakim imkanlari (telefonlari dinleyebilmek gibi..) olan biridir.randevularını,gittigi yerleri,korumalarına kadar herseyi arastiririm.tabii biraaz uzun surer fakat onemli olan yakalanmadan isi basarmak.daha sonra en musait zamani tespit edip en musait silahla (zehir,virus falan..)isimi bitiririm

eger onemsiz ve sıradan biriyse kolay olur:
birkac gun takip edip hangi saatlerde nerde oldugunu ogrenirsin.mutlaka mesai yada eve geciktigi zamanlar olur.o vakitlerden birini secip tenha bir yerde yakalayip bogazini keserim.tenhada yakalayabilecegime inanmiyorsam yolda yanindan gecerken şırıngayla vucuduna zehir enjekte ederim.goren yada suphelenen olmaz.

tabii teoriler cogaltilabilir.

bu arada cinsiyeti farketmez onemli olan planın saglamlıgıdır.kurbana yakınlasmamak en onemlısı!!!

çalıştığı yer yada evinin orada yüksek binaya çıkar , rifle ile tek kurşunda bitirirm işini...

kişi eğer kızsa parayla tecavüz etmesi için birilerini tutardm.. kimseni,n olmayacağı bi yerde sonra olay anında mekana gider silahla kızı ve adamı vururdm kızı öldürr adamı ölecek seviyede umutsuz şekilde yaralardım. olaya tecavüz edilmekten kurtulmaya çalışan kızın mücade etmesiyle silahtan çıkan kurşunun adama isabet ettiği sinirlenen adamın kızın üstüne kurşun yağdırması ve kendininde ölümcül yara almasına neden olmaı şeklinde bi görünüm yaratırım silahı siler adamın eline skıştırırm hiçbirşey bırakmadığımdan emin olduktan sonra olay yerinden uzaklaşırım...

eğer erkekse dost gibi davranırım içmeye gidelim derim sarhoş olunca komaya girene kadr içirirm komaya girsede içirmeye devam ederm.. benm bi suçum yok içme dedikçe içiodu derimm.. ki zaten ban suçlusun demezler alkol koması bu

..

valla hocam ben acImam ölümün bile zavklisini severim toplarIm bizim abaza timi sitee siteee öldürürüz..... made in ABAZA TEAM

jigsaw tarzı bir oyuna sokarım.bakarım hayatta kalmak için ne kadar kan dökebilecek.nihahahaa....

oldürecegim insanla kesilikle tanısmam belirli bir sure takip ederim calıntı bir arabayla kacırır jandarma bolgesinde ruhsatsız bir tabancayla kalbine bir el ateş ederim

Geri