..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cl_crosshair_medium gibi bi cod var consola yazıp tap yapınca en küçügüde pek küçük :F nişanı göremen v6 üzerine v22 non steam yüklersen yazılarda sorun kalmaz

NoBanPls Radio: Need Backup !!

Ya bu sXe-injected Kapatılacak hatası verior revonun verdigi çözüm işe yaramadı!!

Başka çözüm bilen anlatsın please!:vur:vur

NEED BACKUPPP :help:mad:

O konuya yazmıştım bi daha yazayım belki birinin işine yarar..=)

Zone Alarm yüklüyse bilgisayarınıza sorunu o çıkarıyor ya da başka bi firewall varsa onu kaldırmayı deneyin..

Cs 1.6 servera map ve sxe yükleme (admin mod)

beyler 22 kişilik server accam servera degisik maplar ve sxe yuklemek istiorm.nasıl yapıcağım konusunda yarımcı olursanız bu kıyğınızı unutmam :goz:

arama yapmadan konu acmayalım :) sabitte var .

Acil Yardım

arkadaşlar forumdan half life ve cs1.5 i indirdim ve kurdum. ancak cs simgesine tıkladığımda halflife açılıyor ve herşeyi denememe rağmen cs açılmıyor. lütfen yardımcı olun bilgisayarı pencereden atıcam şimdi.

Cahilliğim için affedin.CS source için.

Arkadaşlar ben de counter oynamak istiorum.O yüzden geçen netten cs source indirdim.Ama ben bilgisayara karşı oynamak istiorum.Online değil.Napmam lazım.Ne indirmem ve de indirceğim şeyi nereye nasıl kurcam bilmiorum.Çok fransızım bu konuya.

Acil Map Yapım Öğretmeni Aranıyo..

Acil Map Yapım Öğretmeni Aranıyo.. Arkadaşlar Ne Olur Bana Öğretmen Olcak Gibi Bir Map Yapmış Birisi Lazım Bilenler Msn İni Yazsın Ben Eklerim Ordan Konuşuruz

Ne Olur Yokmu Kİmsee

İndirdigin Setupu Kur Bilgisayarına ßüyük ihtimaLLe onun içinde botLar vardır , konsola "bot_add" yazarsın botLar girer kaç kere yazarsan o kadar bot girer ..
Eğer Bot Pakedi Yoksa İnternetten Ayrı oLarak Source İçin Bot İndirmen Gerekir.

Daha yolun başındasın.
Sen en iyisimi menüleri biraz kurcala.
Change game gibi bir menüye gelirsen
orda dur ve C-strike yi seç bakalım bulabilecek misin?...

Daha yolun başındasın.
Sen en iyisimi menüleri biraz kurcala.
Change game gibi bir menüye gelirsen
orda dur ve C-strike yi seç bakalım bulabilecek misin?...

işte sorunda orda. işin başında falan değilim.bu oyunu ilk çıktığı günlerden beri oynarım ve çıldırmamın sebebide bu. change game haa :durdurun çok iidi yaa. oyunun kodlarıyla oynadım nerdyse ama olmadı. indirdiğim oyunda sorun vardı galiba. zaten ilk açtığımda halflife uyumsuz mesajı vermişti :vur neyse şimdi 1.6 kurdum o sorunu hallettik gibi. şimdide silahı sağ ele alma problemi var. sakın h ye bas 1+4 falan espirileri yapma. aynı sorunu yaşayan bi kaç kişiyle karşılaştım. ekran ayarlarıyla ilgiliymiş galiba. onuda çözücem inşallah.

server lara baglanmiyor

arkadaslar cs1.hackhell.com ve diğer siralamadaki hiç bi sunucuyu cs server liseteme ekliyemiyorum eklenmiyor neden acaba :S modetor arkadaslar sorun ne acaba....tskler

Görüntü ayarlarından 640*480 yada 800*600 denersen sorun kalmaz..
yada bim in dediği gibi v21 de ayar yapma şansın var.
Ama sana tavsiyem 640*480 oynaman

bu oyunu nerden indirecegiz sadece bilgisayara karşı oynayabilecegim bi link verebilrimisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri