..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cl_righthand 1 yazın konsola oyundayken sağ ele geçsin..

cl_righthand 0 yazarsanız sol ele geçer.

Yardım Lütfen

Bot özelliği olan Contour Strike 1.6 Kullanıyorum Çok memnunum

Ama Oynarken elimdeki silah görünmüyor
sadece bonba elimde görünüyor
Elime silah aldığımda ise ne elim nede silaım görünmüyor

Yardım edecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim:aşk

Cs dosyaları hasar görmüş olabilir özellikle
silah grafiklerinin bulunduğu dosya uçmuş olabilir.
2 tür çözümü var;
1-Klasörü tespit edip internetten silah grafiklerini indirmek. (zor)
2- Cs yi yeniden kaldırıp kurmak (kolay)

Her patchda Değiştirebilrsin Croshairi ama Ayarlarını düşür sonra Croshairi Ayarla.

Server 1.6 Fiyatları yazısan iyi olurdu...

teşekkür ederim :) ama sorun ayarlarda olmalı. bunların hepsi denendi. ama olmuyor. bi oyuncu öldükten sonra onun gözünden oyunu takip ettiğimde de bende silahı solda gösteriyor ama silah sağ elde. :((

video ayarlarında openGL veya D3D yi kullan software modunda silah sağ ele alınmıyo..

eyvallah hocam. openGL olmuyodu makinada. ekran kartıyla ilgili heralde ama D3D yi denememiştim. şimdi düzeldi. çok teşekkür.

arkadaşım source ile birgisayarlara karşı oynayamasın 1.6 indir hem en son sürüm harika bişi hemde bir çok özeligi daha iyi

F2 sorunu

Onceden bildiğiniz üzre f2 ye basınca bi önceki elde ne aldıysak onun aynısını alıyorduk ama 2 gündür f2 ye bastıgım anda direk oyundan atıyor , ve hile diormuş.Haliyle hile olmadıgına göre bunun neden oldugunu durup duruken neden cıktıgını ve çözümünü bilen arkadas varsa şimdiden teşekkür ederim.

Arama tarama yaptım ama bi sonuca ulaşamadım sabitte varsa kızma bana bim_28 :melek

Edit:
Sorunum çözüldü, konu kapanabilir, teşekkürler...

sXe nasıl yüklerim?

arkadaşlar sXe nedir nerden yüklenir anlatırmısınız?

Arkadaşım sxe serverlara CHAT yani hile açan kullanıcıların tespiti ve serverdan atılmasını sağlayan bir programdır Sxe Yüklü serverlara girebilmek için makinanada sxe kurman gerekiyor

Sxe 3.9 İndirmek İÇİN Forumda arama yap ve indir​

bu ufak programı kurduktan sonra masa üstüne gelen sxe simgesini açıp cs ye öyle gir ve oyna unutmaki programı açıp öyle gireceksin....​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri