..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardeş öncelikle hayırlı olsun serverın hatana yardımcı olamam ama IP ni verirsen seve seve gelip serverında oynarız :):):)

Cs Cok kasiyoR

pingim cok yüksek ne yapmam lazım internetim hızlı ama pc bazı dosyaları cok gec mozillada sekmleri de geç acıyor

Cs demiş mozillaya geçmişsin
...
Pingin cok hızlıysa bir sorunun çıkmaması lazım... Cs Oynarken Arka planda calısan Ares Kaza Limewire gibi download programlarını kapat....

Birde Başlat Çalıştır Msconfig yaz çalıştır.. ordan Pc acılırken arka planda calışan gereksiz programları iptal et...

Anladım onun için Ares Kaza Limewire gibi download programlarını kapat. dedim...

Video modunun opengl olması gerekir . muhtemelen sende ki software dır ! ! !

yaaaaa sevgili arkadaslar ben cs 1.6 da server kurdum sizin anlattıklarınızla.ama hlds.exe
dosyasına çift tıklıyom.amahata veriyo.steam_api.hll dosyasını istiyo.acaba bu dosyayı nerden bulabilirim.yardımcı olabilirmisiniz. :(

Arkadaşım ilk önce bi yerde hata yapmışsın onun adı "steam_api.hll" değil "steam_api.dll" yani bir ".dll" dosyası . Ben bu dosyayı upload ettim bu yüklediğin dosyayı serverinin dizinine at.

steam_api.dll indirmek için tıkla

cs 1.6 launcher hatası sonrasında bellek read olmadı diyooor :(

Arkadaşlar cs 1.6 yı yükledim ama kendim bir bölümü açarken mesela haritaları seçiyorum dust2 yüklenirken yarıda Condition zero launcher hatası veriyor ve bellek read olmadı diyor yardım lütfen :(((

bellek read olmadı hatası genellikle ekran kartı ya da ramin bozuk olmasından yani yazılamayan bir sector oldugu zaman cıkan hatalardan biridir..

bende benzeri bi hata knight online de cıkıyordu ram i değiştirdim olmadı son çözüm ekran kartını garantiye gonderdim geldiğinde birdaha aynı hataya rastlamamıştım..

teşekkür ederim kardeş ama başka bi nedenden kaynaklanıyo olamazmı ???

bi yerde hata yapıyorsundur kesin dikkat et lütfen format at düzelir kesin

:( ama kesinlikle format atamam kardeş ya oooffffff nerden çıktı şimdi bu durduk yere :(((

Bir de maplarında hata olup olmadıgına bak ben de de aynı hatayı veriyordu . Maplerimin içinde virüslü bi map varmış onu silmdim sorun ortadan kalktı .

Eger bu da olmazsa condition zero yu sil onun yerine http://www.hackhell.com/showthread.php?t=397313 burdaki Counter Strike 1.6 (v26) yi yukle sorunun ortadan kalkması gerekir...

Counter Strike (1.6) Klasörüne giriyoruz.
" cstrike " Klasörünü açıyoruz.
twrjte24bit6xdlop06f.jpg

" addons " klasörüne giriyoruz.
nnuk09k6vlxiimzyseif.jpg

" amxmodx " klasörüne giriyoruz.
yewbc0omg7i56wy7bju.jpg

" configs " klasörüne giriyoruz.
p3p80t9nwv273to1tzj3.jpg

" users " Yapılandırma Ayarını Açıyoruz.
eg3dio6a3ck1vfap1n6.jpg

" Admin Adı " bölümüne admin adını " Admin Şifresi " bölümüne admin şifresini yazıp kaydediyoruz.
x5ag2d6t7ykn8tvk9ne.jpg

Consola " setinfo _pw Admin Şifresi " yazması gerekli.
( Admin Şifresi Yerine Kendi Şifresini Yazacak.)
2v4z4ftjy42wfxecp2zs.jpg

EMEĞE SAYGI
ßy Taken

Counter Strike (1.6) Klasörüne giriyoruz.
" cstrike " Klasörünü açıyoruz.
twrjte24bit6xdlop06f.jpg

" addons " klasörüne giriyoruz.
nnuk09k6vlxiimzyseif.jpg

" amxmodx " klasörüne giriyoruz.
yewbc0omg7i56wy7bju.jpg

" configs " klasörüne giriyoruz.
p3p80t9nwv273to1tzj3.jpg

" users " Yapılandırma Ayarını Açıyoruz.
eg3dio6a3ck1vfap1n6.jpg

" Admin Adı " bölümüne admin adını " Admin Şifresi " bölümüne admin şifresini yazıp kaydediyoruz.
x5ag2d6t7ykn8tvk9ne.jpg

Consola " setinfo _pw Admin Şifresi " yazması gerekli.
( Admin Şifresi Yerine Kendi Şifresini Yazacak.)
2v4z4ftjy42wfxecp2zs.jpg

EMEĞE SAYGI
ßy Taken

Klan

beyler klan için neler yapmamız lazım toplam 5 pyuncumuz var klan için yeterli midir
kısacası klan nasıl oluşturulur

:durdurunclan ısmını belırle ve o ısme uygun tagnı ORNEK(HeLL ormancı) mınımum 5 adam maxmum sınırsız ıstedıgın kadar al MSN adresını serverlere yaz reklam gıbı oyna dıgın serverlede 1 de clan macı yaptımı tamam clan kurulmustur her onune gelenı klana alma tavsıye basın cok agrır sonra konusma tarzzına bak ole al efendı olsunlar:durdurun

asagıda calısan prblerı kapat daha olmadı RATELERı consoleden ayarla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri