..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oyunun versiyonunu yükseLtmeyi dene..tercihen v23 ü kuLLanmayı dene...

v23 o ne ya bu oyunu oynamasina oynuyomda, patchlar sunlar bunlar ne ise yarar bilmiyorum. 1 yardimci olursan cok sevinirim

Kanka bence boşuna bakmasın :) Çünkü Webmod v1.3 sürümü başkaları tarafından yapılmışve adamlar bu versiyonu dağıtmıyolar :D

ya wallaha bende anlamadim, dogru durust 1 turlu online hackhell serverinde oyniyamadim. ya aslinad oynuyorum fakat yazilar karman corman birsey anlasilmiyor. dedim directx denmi kaynaklaniyor 10uncu surumunu indirdim yine ayni yine ayni

Kardeş Bence Yeni Bi Sürümünü Indir Eğer Biraz Hevesin Varsa Ve Hh Serverlerinde Oynuyamıyorsan çok şey Kaybediyorsun Demektir Küfür Yok Wall Yok Sade Seviye Ve Dostluk Var

*-*asker*-*

ya bikdim arkadaslarin kafalarina vura vura, sinir tanimam, asabiyim, hackhell serverind kendimi kanitlarim :)(recep ivedik). saka maka 1 yana harbi bu oyunu cok seviyorum oynadim herkez bir yerden saldiriyor manyak oluyor ama yazilari okiyamiyinca olmuyor :)

patch yükleyince düzelmedi mi kardeş ?

v30'u denedim olmadi, simdi v23de olmadi, acaba ne sorunu var bu oyunun anlamadim gitdi arkadas

ozaman eski cs yi sil tamamen, program files içinde cs hakkında bişey kalmasın.

bu konudan v7 full ve v23 patch indir. http://www.hackhell.com/showthread.php?t=412468

önce v7 kur sonra v 23 kur.

yine olmazsa tekrar sil, reg temizleyici bi program ile temizle. sonra tekrar kur.

mevcut oyunda hiçbir sorun yoktur şahsen iki seneden fazLa zamandır kuLLanmaktayım
ayrıca oyun 10.000 den fazLa indiriLme sayısına sahip şimdiye kadar şikayet geLmedi
pc de yazıLım oLarak probLem oLması muhtemeL

sagolasin ya senide baya ugrasdirdik, artik obur bilgisayarda deniyecem olmuyor boyle, isdeyim ve oyunsuz zaman gecmiyor :)

ozmn format paklar arkadaşım senin pc yi =)

Socl2 ?

Beyler Elinde SOCL 2.0 Dosyası Olan Warsa Bir Yere Upload Edip Link Werebilir Mi?

SOCL 2.0 Da Dosya Değil AmxMod Pluginiymiş.

Lütfen Beyler Bu Dosyayı Bulmam Lazım.

biraqın onları sız benım msn ekleyın sızın portları acarım msn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri