Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..
ya wallaha bende anlamadim, dogru durust 1 turlu online hackhell serverinde oyniyamadim. ya aslinad oynuyorum fakat yazilar karman corman birsey anlasilmiyor. dedim directx denmi kaynaklaniyor 10uncu surumunu indirdim yine ayni yine ayni
Kardeş Bence Yeni Bi Sürümünü Indir Eğer Biraz Hevesin Varsa Ve Hh Serverlerinde Oynuyamıyorsan çok şey Kaybediyorsun Demektir Küfür Yok Wall Yok Sade Seviye Ve Dostluk Var
ya bikdim arkadaslarin kafalarina vura vura, sinir tanimam, asabiyim, hackhell serverind kendimi kanitlarim (recep ivedik). saka maka 1 yana harbi bu oyunu cok seviyorum oynadim herkez bir yerden saldiriyor manyak oluyor ama yazilari okiyamiyinca olmuyor
o zaman pc den şu anda kuLLandığın cs yi tamamen kaLdır..
program fiLes içerisinde cs ye dair bi şey kaLmasın
sonra aLttaki Linkte buLunan cs yi indir
sorunsuzca oyna
mevcut oyunda hiçbir sorun yoktur şahsen iki seneden fazLa zamandır kuLLanmaktayım
ayrıca oyun 10.000 den fazLa indiriLme sayısına sahip şimdiye kadar şikayet geLmedi
pc de yazıLım oLarak probLem oLması muhtemeL