..::Birleştirilen Konular(Konu Açmadan Mutlaka Bu Konuda Arama Yapın)::..

cS De FAvoRi OyunCunuz...

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
counter strike source yeni yükledim online yada hamachi ile nasıl oynucam.acil yardım

counter strike source yeni yükledim online yada hamachi ile nasıl oynucam acil yardım arkadaşlar product key filan dio galiba oyunun icinde serverlar var baglan connect diyorum yarıda kesiliyor steam diye bişey var oraya product code filan soruyo bu konuda yardım edermisiniz?

oyun non steam ise eğer source için nonsteam server yok denecek kadar azdır tr de
bazıLarı hamachi ağından server kurup oyun açabiLiyorLar ama bu serverLarı kişiseL açtıkLarı için
uLaşması sorun oLabiLiyor
eğer steam sahibi isen yurtdışı kaynakLı serverLara steam paneLinden uLaşabiLirsin

source için hamachi kuruLumunu arama motorLarında uLaşabiLirsin

bişey anlamadım ama emegine saglık.şimdi yani işin aslı ne yapmam gerekiyor.resimli anlatım yapamazsın dimi?hem benim gibi bilmeyenlere kıyagın olmuş olur :)

Online Cs Oynayamıyorum Yardım...

Arkadaşlar sxe (7.0) açıldıktan 15 sn sonra kapanıyodu sorunu çözdüm: http://www.hackhell.com/counter-str...sorunlar/515185-sxe-kapanma-sorunu-cozum.html

Ancak şimdide v_awp.mdl/v_scout.mdl hatası vermeye başladı bu sorunun sitede çözümü vardı ona göre yaptım (models i filan deiştirdim) ancak sorun aynı nasıl düzelte bilirim bu sorunu bilen varmı eğer varsa lütfen yardım etsin online oynayamıyorum

:help:help:help:help:help:help:help

o hatayu googlede arattır muhakkak vardır birisindede

Cs 1.6 Vista Uyumu !! YardıM Pls....

Arkadaşlar Cs 1.6'ya girdiğimde direk bluescreen geliyo ve bunun neden vista uyumlu olmamasıymış nası düzeltebiliim ??

Cs Server Update Sorun

::....:: Lzexpand_Patch_v29 Kurulumu ve Setup::....::

*Dostlarım ;
Patch v23 ve Patch v29 Arasındaki Farklar ;

Patch v23 Yüklerseniz ;
-Public server 'lara bağlabilirsiniz.
-HLD & HLDS Dediceted Server kurabilirsiniz ve internet 'de server 'ınız gözükür..

Patch v29 Yüklerseniz ;
-Public server 'lara bağlanamazsınız.
-HLD & HLDS Dediceted Server kurabilirsiniz ve internet 'de server 'ınız gözükür..

29-1.jpg

29-2.jpg

Rar Password : Lzexpand

Hocam öncelikle emeğin için sağol ben daha once çok kez server kurdum linux windows olmak üzere şuan serverı windowsdan kuruyorum v29 kurdum v23 kurdum serverlar aktif internetten ipyi verdiğimde herkes girebiliyor problem yok fakat server internette aratıldığında bulunmuyor eskiden serverı açtığımda full çekerdi 10 dk sonra zaten bi uyarı veriyor hlds update yapın gibi bişeyler veriyor v29 en son değilmi neyi kurmamuz gerekli ? yardım bekliyorum ..

Sorun böyle bişey Jpg aldım bitane belki daha iyi anlarsınız..

(fotodaki hatayı alıyorum server aktif çalışıyor herkes geliyor ama internette server aratıldığında cs içindeyken listede çıkmıyoruz eskiden çıkıyorduk galiba bu uptade olayları flan yüzünden nasıl halledebiliriz)
sorun.JPG

v26da denedik yine olmadı yardım beyler ... yani ben serverı açtım herşey aktif netten arkadaşları çağırdığımda geliyorlar giriyorlar fakat nette aratıldığında (csnin içinde ) www.serverspy.com server listelerinin olduğu sitede flan çıkmıyor eskiden direk gözükürdük bu update hatası gibi hayatı vermeye başlıyınca oluştu...

Connection to Steam servers successful.
VAC secure mode is activated.
Adding master server 72.165.61.189:27010
Adding master server 68.142.72.250:27010
Your server is out of date. Please update and restart.

yeniden söylüyorum serverım aktif çalışıyor netten arkadaşları çağırıyorum giriyorlar fakat server aramalarında gözükmesi için update gibi bilşey lazım herhalde yapamadım..

Dedicated Server Update HATASI

::....:: Lzexpand_Patch_v29 Kurulumu ve Setup::....::

*Dostlarım ;
Patch v23 ve Patch v29 Arasındaki Farklar ;

Patch v23 Yüklerseniz ;
-Public server 'lara bağlabilirsiniz.

Patch v29 Yüklerseniz ;
-Public server 'lara bağlanamazsınız.

29-1.jpg

29-2.jpg

Rar Password : Lzexpand

Hocam öncelikle emeğin için sağol ben daha once çok kez server kurdum linux windows olmak üzere şuan serverı windowsdan kuruyorum v29 kurdum v23 kurdum serverlar aktif internetten ipyi verdiğimde herkes girebiliyor problem yok fakat server internette aratıldığında bulunmuyor eskiden serverı açtığımda full çekerdi 10 dk sonra zaten bi uyarı veriyor hlds update yapın gibi bişeyler veriyor v29 en son değilmi neyi kurmamuz gerekli ? yardım bekliyorum ..

Sorun böyle bişey Jpg aldım bitane belki daha iyi anlarsınız..

(fotodaki hatayı alıyorum server aktif çalışıyor herkes geliyor ama internette server aratıldığında cs içindeyken listede çıkmıyoruz eskiden çıkıyorduk galiba bu uptade olayları flan yüzünden nasıl halledebiliriz)
sorun.JPG

v26da denedik yine olmadı yardım beyler ... yani ben serverı açtım herşey aktif netten arkadaşları çağırdığımda geliyorlar giriyorlar fakat nette aratıldığında (csnin içinde ) www.serverspy.com server listelerinin olduğu sitede flan çıkmıyor eskiden direk gözükürdük bu update hatası gibi hayatı vermeye başlıyınca oluştu...

Connection to Steam servers successful.
VAC secure mode is activated.
Adding master server 72.165.61.189:27010
Adding master server 68.142.72.250:27010

yeniden söylüyorum serverım aktif çalışıyor netten arkadaşları çağırıyorum giriyorlar fakat server aramalarında gözükmesi için update gibi bilşey lazım herhalde yapamadım..

arkadaşlar yardım edecek kimse yokmu bu forumda ???

arkadaşlar kimse bakmıyormu ??

rcon restart sorunu

Merhaba arkadaşlar cs sunucusunda rcon a restart attığım zaman komple kapanıyor...

C.S 1.6 server kurulumu yardım

Arkadaşlar sorum şu :

Şimdi diyelimki ben aynı makina üzerinden 100 adet cs server kuracağım.Oda en az 100 diyelim. ve diyelimki bu yüz serverda 3000 kişi online cs oynayacak. Kullanmam gereken bağlantı hızı ne olmalı ve nasıl bir pc konfigrasyonu olmalı.Linuxmu kullanmalıyım yoksa windowsmu? Yardımlarınızı bekliyorum.

linux olsa daha iyi olur fakat şu anda kullandığın pc ye kuramazsın. serverın olması gerekiyor, masaüstüne o kapasitede server kurulamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri