Dedicated Server Update HATASI
::....:: Lzexpand_Patch_v29 Kurulumu ve Setup::....::
*Dostlarım ;
Patch v23 ve Patch v29 Arasındaki Farklar ;
Patch v23 Yüklerseniz ;
-Public server 'lara bağlabilirsiniz.
-HLD & HLDS Dediceted Server kurabilirsiniz ve internet 'de server 'ınız gözükür..
Patch v29 Yüklerseniz ;
-Public server 'lara bağlanamazsınız.
-HLD & HLDS Dediceted Server kurabilirsiniz ve internet 'de server 'ınız gözükür..

Rar Password : Lzexpand
Hocam öncelikle emeğin için sağol ben daha once çok kez server kurdum linux windows olmak üzere şuan serverı windowsdan kuruyorum v29 kurdum v23 kurdum serverlar aktif internetten ipyi verdiğimde herkes girebiliyor problem yok fakat server internette aratıldığında bulunmuyor eskiden serverı açtığımda full çekerdi 10 dk sonra zaten bi uyarı veriyor hlds update yapın gibi bişeyler veriyor v29 en son değilmi neyi kurmamuz gerekli ? yardım bekliyorum ..
Sorun böyle bişey Jpg aldım bitane belki daha iyi anlarsınız..
(fotodaki hatayı alıyorum server aktif çalışıyor herkes geliyor ama internette server aratıldığında cs içindeyken listede çıkmıyoruz eskiden çıkıyorduk galiba bu uptade olayları flan yüzünden nasıl halledebiliriz)
v26da denedik yine olmadı yardım beyler ... yani ben serverı açtım herşey aktif netten arkadaşları çağırdığımda geliyorlar giriyorlar fakat nette aratıldığında (csnin içinde )
www.serverspy.com server listelerinin olduğu sitede flan çıkmıyor eskiden direk gözükürdük bu update hatası gibi hayatı vermeye başlıyınca oluştu...
Connection to Steam servers successful.
VAC secure mode is activated.
Adding master server 72.165.61.189:27010
Adding master server 68.142.72.250:27010
Your server is out of date. Please update and restart.
Your server is out of date. Please update and restart.
yeniden söylüyorum serverım aktif çalışıyor netten arkadaşları çağırıyorum giriyorlar fakat server aramalarında gözükmesi için update gibi bilşey lazım herhalde yapamadım..
arkadaşlar yardım edecek kimse yokmu bu forumda ???
arkadaşlar kimse bakmıyormu ??