Dünya Erdoğan'ı konuşuyor

bazı arkadaşlar erdoğanı tanımıyor galiba ... erdoğan denen şahıs danuşıklı döğüş olmadan bu kadar ses çıkaramaz ve israil gibi bir devletin başındaki bi ismi azarlayacak ne bir güce ne de cesarete sahip .... hayırlısı diyorum ... teşekkürler

YAPMA YA BİTEK ERDOĞANI SEN TANIYOSUN BAŞKA KİMSE TANIMIYO BUNDAN ÖNCEKİLERİDE TANIYOMUYDUN ACABA LAF OLSUN DİYE KONUŞMA

arkadaşlar bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösterir

Erdoğan nı tebrik ederim de.Bu konuşma secimlerde yansrmı sizce ?

helal sana tayyip
Türkiyedeki başka bir siyasetci bunu yapamazdı..
kolay deyil israile kafa tutmak adamlar dünyayı yönetiyor

Peres: Türkiye ile çatışma istemiyoruz

Tartışmalı oturum sonrası Peres'in, Başbakan Erdoğan'ı telefonla arayarak 5 dakika konuştuğu ve özür dilediği belirtildi. Ancak İsrail'den bugün yapılan açıklamada "özür dilenmediği" vurgulandı. Son açıklama ise halen Davos'ta bulunan Peres'ten bu sabah geldi. Peres "Türkiye ile çatışma istemiyoruz" dedi.

7252427.jpg

PERES: ÖZÜR DİLEMEDİM

İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres bugün, Dünya Ekonomik Forumu'nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı tartışmanın Türkiye ile ilişkilerini etkilemeyeceğini ümit ettiğini söyledi.

Forumun yapıldığı İsviçre'nin Davos kasabasında gazetecilere konuşan Peres, Türkiye ile çatışma istemediklerini belirterek, "bizim Filistinlilerle sorunumuz var" dedi.

Uluslararası haber ajansı AFP ise, İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'in Erdoğan'dan özür dilemediğini duyurdu. AFP'ye açıklama yapan İsrail Cumhurbaşkanı sözcüsü Ayelet Frish, Erdoğan'dan özür dilendiği haberini yalanladı. Frish, "Özür dilendiği açıklanması doğru değil" dedi. İsrailli sözcü, Erdoğan'ın telefonla konuşma sırasında tavrının Peres'e karşı olmadığını, ancak oturumun moderatörüne karşı olduğunu belirttiğini de özellikle vurguldı.

İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres'in, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı telefon görüşmesinde, “olanlardan son derece üzgün olduğunu ve dostların zaman zaman kendi aralarında tartışabileceğini” söyledi.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre Şimon Peres, Başbakan Erdoğan'a, Türkiye Cumhuriyeti'ne ve başbakan olarak Erdoğan'a her zaman büyük saygı duyduğunu söyledi. Peres'in, telefon görüşmesinde şunları söylediği bildirildi:

“Bugün olanlar için son derece üzgünüm. Dostlar zaman zaman kendi aralarında tartışabilirler. Herşeyden önce Türkiye Cumhuriyeti'ne ve başbakan olarak size her zaman büyük saygı duydum. Kendimi Türkiye'nin ve Başbakan Erdoğan'ın dostu olarak görüyorum. Başbakan olarak size olan saygım ve takdirim her zaman sürmüştür.”

Kaynak

Katilllllllllllllll
Hemde çocuk Katiliiiiiiii

AYRİYETEN Bİ ÖZLÜ SÖZZZ GELDİ AKLIMA

deveye diken
israile tayyip lazım

ya anlamıyorum.benim ülkemde neler neler olurken gündem nerelere gidiyo. evet israil in yaptığını kınıyorum çok vahşice ama Amerika kuzey Irak'tan çık dediği zaman tıpış tıpış çıkıyoruz. Amerika şu şu yeraltı kaynaklarını çıkaramazsın dediği zaman boyun eğiyoruz (ve daha sayamadığım birsürü şey) o zamanlar nerdeydi sayın! başbakanımız. ama soz konusu filistin olunca herkes aslan kesiliyo.
bunların hepsi gündem değiştirmek, oy politikası arkadaşlar. uyanalım artık noolur .

tabi şuan Türkiye iLe herhangi bir sorun olmasın dersiniz ilerde sorun bizle olacak

Perez konuşurken Filistinlilerin ne attığını görmesek sanarsın ki Hawk Füzesi atıyolar, atılan füzelerin kendine hayrı yok, İsrailin kullandığı bombaları kimse görmedi heralde adamlar Resmen kobay gibi Filistinliler üzerinde yeni nesil bomblarını denedi, bi nevi gövde gösterisi yaptı, Dünyaya ben vururum kimsede bişey diyemez edasıyla kimseyi tınmadan girdi Arap topraklarına. Savaşın bile bi şanı şerefi vardır, sivillerin zarar görmemesi esastır. İsrail ise iki bine yakın sivili direkt olrak öldürmüştr. Erdoğanın tepkisine karşı zırvalıklar söyleyenler gitsinler önce kendi insanlıklarını sorgulasınlar. İnsani duygular taşımayan azmanların o tepkiyi anlayamadıkları ortada.

tayyip erdoganı savunmazdım belkıde bu gunlerın baş sebebı o ama o hareketı ınanılmaz taktir edilcek bi davranıstı helal olsun... ısrailin yalakası olmak dısında adam bas kaldırdı ya helal olsun ama sole bısıde var havaalanında karsılamaya gıdenler sanki bunların olacagını bılıyomus gıbı Davos fatihi gibi pankartları hemen hangı kısa surede hazırlattıysa o da ayrı bısey ;)

Çok Yerinde Bir Hareketdi...

Tek cümle yeter.
HELAL OLSUN Başbakana

χ∂αηтє23χ;4005897' Alıntı:
göstermelik yaptı ama bazı kesimler ( cahil kesimler desek yeridir ) buna inandılar

Sanırım her sabah ve akşam yatmadan önce aynaya bakıp "ben ne kadar aydın ne kadar çağdaş ne kadar zekii birisiyim" diyorsun. Kişilerin siyasi tercihlerine göre insanları bilinçli yada cahil olarak ayırabilen sevgili arkadaşım, bence sen o aynayı bir önce parçala.Ayna seni fena halde kandırıyor, hatta seni aptal durumuna düşürüyor.

Başbakanın göstermiş oldugu tavrı içsiyasete yönelik olarak değerlendiren arkadaşlar klasik ve artık demode olmuş muhalefet zihniyetini ortaya koymaktadır.Ortada yüzlerce kişinin gözlerimiz önünde katledilişi gibi bir durum varken, buna gösterilen tepkiyi bu şekilde değerlendiren zihniyeti bu ülke için bir tehlike olarak görmek yanlış olmasa gerek.

Filistinin pozisyonu ile pkk teror örgütünü yanyana koyabilen sevgili dostlarımı zaten bahse değer dahi görmüyorum.
Biz cahiller siz değerli aydınlarımızın paçalarından süzen ahmaklığa katlanabiliyoruz çünkü herşeye ragmen sizleride seviyoruz yaratandan ötürü.

Dünya bizim üstünlüğümüzü kabul etmeye başlıyor. Çoğu ülke bize güveniyor ve abilik görevimizi sonuna kadar sürdürüyoruz. Sayın ERDOĞAN'ın bu tepkisinin sonuna kadar arkasındayım. Bu konuda favori liderlerim Ahmedinejad ve Putin'di. Şimdi başı Sayın ERDOĞAN çekiyor. :) Herkes soylu yüce TÜRK milletini tanıyacak!

Geri