Dünya Erdoğan'ı konuşuyor

Tabiki Filistin deki çocukları öldürmek bir insanlık suçudur.Fakat bakıyorumda kendi ırkdaşı olan araplar sus pus oturuyorlar.Başbakanın tepkisi haklıdır ama diplomatik değildir.Bizim israil ile siyasi ekonomik ve askeri ortak çıkarlarımız vardır.Bunları bir kalemde silip atamazsınız.Türkiye cumhuriyetinin çıkarlarıda herşeyin üzerindedir.Türkiye başbakanının asıl görevi Türk vatandaşının çıkarını ve menfaatini korumaktır.amerika da her ermeni tasarısının görüşülmesinin öncesinde bizim diplomat ve milletvekillerimiz akın akın amerikaya yahudi lobisinin desteğini almak için koşarlar.Şimdi bu olanlardan sonra ermeni tasarısı çıkarsa ve tazminat talebiyle karşılaşırsak kimse şaşırmasın.Ve şunuda belirtelimki hamasın terör örgütü olduğuna dair avrupa birliği belgesinde Türkiye Cumhuriyeti ninde imzası vardır.Yani hamasın terör örgütü olduğunu kabul etmişiz.Fakat burada sapla saman karıştırılıyor.Filistin halkını savunacağım diye hamasın destekçisi olmanın savunulacak tarafı yoktur.Unutulmaması gereken pkk bizim için neyse hamas da israil için odur.

evet ya benimde söyleme calıştığım bu işte. herşeyden önce kendi vatandaşının çıkarlarını düsünmeli. kendi ülkesinin kendi insanlarının geleceğini düşünmeli. arkadaşlar siyasetci dediğin eğerki siyasetciyse bir iki hamle ilerisini düşünebilmeli. sonucta bir nevi satranctır bu. önce burda Türk insanı dururken filistinliler israilller araplar amerikalılar hepsi 2. 3. planda olmalıdır onun için. kendi ülkesinin geleceğini düşünmelidir. şimdi kimbilir başımıza ne dertler acılcak. bizim ermenilerle olan problemimiz için amerikada destek veren kimlerdi. peki bize pkk ile olan haklı mücadelemizde arka cıkan kim. tabiki yahudi lobisi tabiki israil. işte başımıza ne geliyosa böyle at gözlüğü takmış siyasetciler yüzünden geliyo. sorarım size kürt sorunu pkk neden şimdi bu safhada. yanlış verilen kararlar yüzünden. zamanında abdye tezkere verilse bunlar olurmuydu. zaten ıraka girileceği belli tek giriş kapısı senmisin ki böyle bişeyi reddediyosun. taşlarını daima dogru oynamak zorundasın. yoksa düz gidip çapraz yemekten başka secenegimiz kalmaz. yani bi piyondan farkımız olmaz. masaya vurduğu yumrukla kalır.

poseidon musun nesin israilimi destekliyon tayyibi mi? sana tayyibci ol diyon yok ama cocuk katillerine destek olma seni katil ilan ederler.

istersem kendimi desteklerim sana ne benim kimi desteklediğimden..

Boş Beleş Konuşuyor .
:durdurun

Bu Senaryoya Kim İnanır ?
Ancak Kadir İnanır
Pahuauhuha
Bu kadar iğrenç espiriler yapmam ama artık mazur görün .
:hhmanD

29 Mart Seçimleri yaklaştı ya Türk Halkının Gönlünü Fethedecek .
Havaalanı görüntülerini izliyorum bir Grup Partili ve Tayyipçi çıkmış ellerinde , Dünyanın Yeni Lideri ! yazan pankartlar taşıyorlar .
Gülmekten öldüm izleyince .

Yandaş ve Takiyeci Medya çıkmış > Başbakan Davos'u Fethetti Felan .
Dedim ne oluyor .
O kadar sivil katledilirken , Kükremeyen Başbakan şimdi kükrüyor .

Bir hikaye yazılmış oynanıyor .
Saf ve Temiz Türk halkıda ağzı açık izliyor .

aynen katılıyorum...

Göstermelik bir tavır
çiftciye: 'ananıda al git ' dedi
apoya:'sayın öcalan' dedi
askere: 'yangelip yatma yeri dedi'
işsize:'senin olun işsiz kalsın dedi'

adamın bir yerden göze girmesi lazım oy toplaması lazım
belediye seçimleri yakın.
herkes saten şunu bilmeli erdogan bir mason ne yaparsa yapsın bir tarafı israile dayanıyor
israile laf etmesi israili tedirgin etmez sadece oynanması gereken senaryo erdoganda güzel oynamış
:D

Bu kadar ciddi bir konuda atılan bu postu görünce üzülmemek elde degil. Sanırım çocuk psikolojisi ile veya büyüklerine şirin gözükmek için yazılmış bir yazı olarak görüyorum.

Biz bu Forumda ne Çoluk-Çocuklar ne Reisler Görmüş kişileriz .
Merak etme Hepsi Gitti , Biz Yine Burdayız .
:goz:

Forum var olduğu sürece burdayız .

Ortamı Çoluk-Çocuk yada Reislere bırakmayız .

tek kelime ile helal olsun derim.şımarık katil israil için az bile söyledi.okadar masum insanın ölmesinden sonra. yok tayyip demokratik davranmadı yok bilmem nee.en iyisini en güzelini yaptı ayağa kalkmışken bir de tokat atsaydı daha iyi olurdu.birde yorumlarda okadar sivil katledilirken kükremeyen başbakan şimdi kükrüyor diyen sahış.haber izlemiyor galiba ozamanda tavrını en sert şekilde ortaya koymuştur.

düşmüyo mu. bkz. pkk. her ocağa da ateş düşürmüyo mu? biz gidip sivil masum halkı mı öldürüyoruz?

Arkadaşlar az önce de gazetede okudum tayyiple arasında şöyle bi konuşma da geçmiş. İsraile atılan füzelerde ölüm var mı diye sormuş erdoğan. cevap hayır yok.
Bu nasıl füzeki ölüm yok demiş erdoğan.
Bunun altında neler yattığını varın siz düşünün.
Bu da benim komplo teorim: İsrail bahane üretmek için filistinden israile zararsız füzeler gönderdi.

Nasil ABD Irak'a kitle imha silahi var diye dünyayi kandirip girdiyse Israil'de Hamas füze atti diye Gazze'yi isgal etti ama amaci dogal gazmis iste haberi

Güçlü bir politika ancak kendi gücünün farkında olup onu kullanmasını bilenlerin enstrumanıdır, Türkiye Bölgedeki en güçlü ülke, Avrupanın 6., Dünyanın 18. en büyük ekonomisine sahip, Askeri gücü ve Orta Doğudaki kültürel bağları yadsınamaz. Bu gücün farkında olamayanların, Başbakanlarından böyle birşey bekleyemicekleri açık.. Nitekim Perez kendisinden özür dilemiştir, ama siz israil Cumhur başkanından daha iyi biliyosunuz Erdoğan yanlıştı, keşke o özür dileseydi

ATATÜRK'ten sonra Türkiye'ye gelen en iyi adam bence tek kelimesi herkesi uyundırdı neden çünkü dünya Türkiye'yi bölmeye çalşıyo ama RTE bun karşı çıkıyo bunun yaptıgını kimse yapamaz.

Davos'ta Türk aslanı kükredi(!)..Seçimlerde %60'ı geçer artık Tayyipcan.

ATATÜRK'ten sonra Türkiye'ye gelen en iyi adam bence tek kelimesi herkesi uyundırdı neden çünkü dünya Türkiye'yi bölmeye çalşıyo ama RTE bun karşı çıkıyo bunun yaptıgını kimse yapamaz.

şakamı bu allahım sen akıl fıkır ver

işte zavallılığın bu kadarı , israil ortadoğuda türkiyeyide kaybederse yapayanlız kalır ortada

Filistin ve israil tarihi hakkında bilgi sahibimisin?
Bu yazdıgın yazıyı tekrar okumanı tavsiye ederim.Yalnız öncelikle Filistin ve İsrailin tarihi hakkında biraz olsun bilgi edinmelisin.Daha sonra pkk ile hamas ı nasıl aynı kefeye koydugundan utanıp forumdan özür dilemeni bekliyorum.

Türkiye Cumhuriyeti haması terör örgütü sayan belgenin altına imza atmıştır.Ve pkk ile aynı paragrafta yer almaktadır.Yani Türkiye Cumhuriyeti hamas ile pkkyı aynı kefeye koymuştur.Biraz okuyup araştırırsan sende bunları görürdün.Tabi bilmediğin konu hakkında ahkam kesmek kolay oluyor.Yakında aralarında Türk vatandaşıda olan onlarca kişinin kanına giren diğer terör örgütlerinide (el kaide vb.) meşru sayarsanız hiç şaşırmam.Bundan ötürü benim değil senin utanman gerekecek.

Arkadaşlar lütfen karşılıklı kişisel tartışmalara girmeden konu ile

(içerik) ilgili yorumlar yapalım ve seviyemizi koruyalım iyi forumlar.

Ne diplomasisi, neyin eleştirisini yapıyorsunuz. Adam ben hatalı konuşmadım, tarzım olması gereken gibiydi, çünkü ben diplomat değil siyasetçiyim diyor. Bakın çıkışta şunları söyledi ;
"Onun buyurgan tavrını kabul etmemiz mümkün değil. Değerli arkadaşlarım ben bazı diplomatların anladığı dille konuşmam. Ben diplomasiden değil siyasetten gelmiş birisiyim. Siyasetin içerisinde de çekirdekten yetişmiş birisiyim. Diplomatların adetini pek bilmem. Bilmek de istemem. Sadece ben Türk Milletinin onurunun A’dan Z’ye korumakla mükellef olduğumu bilirim. Ben kabile reisi değilim. TC’nin başbakanıyım Yapmam gerekeni yaptım. Bundan sonra da yapmam gerekeni yapacağım. Bu benim karakterimdir. Benim kimliğimdir. Yumuşak huyluysam da uysal koyun değilim."

Bırakın artık yok orada bilmem neyi temsil ediyordu, yok üslubu şu şekilde olmalıydı. Olmuş bitmiş, yer yerinden oynamış. Ağzına sağlık Kasımpaşalı, koydun lafı gediğine, sonu nereye varırsa varsın.

EEVVEETT..

7 yıldır ilk doğrusunu yaptı....

Geri