[Dünya Hackerlık Sıralaması:(İlk 50)]

Helal Be İSKO be adam bir seferde 21,549 + 17,000 = 38,549 site hackliyor..Ayakta alkışlıyorum isko.İNŞ.TANIŞMAKDA NASİP OLUR NE DİYİM BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYOruz..:)

İscorpitx e ölmüş diolar doğrumu

iscorpitx bu sitede ciddi diyorum sessiz sakin birisi fazla kişi bilmiyor bu sitenin adminleri modöratörlerinden başka bilen az war hellboy726 turk hard a falan ögreten bunlari odur diye düşünüom

Bence domain hacklemekle oraya buraya index atmakla .. Hacker olunmaz ben bu işin içindeyim. Benim gözümde hacker demek fba nasa gibi veya İsrail veya Irakın devlet bilgisayarına girebilen hackerdir.

Almanyada bir çocuk linux biliyor ve annesini işten çıkartıyorlar. O da bunu anneme nasıl yaparsınız diye annesinin eski çalışıtığı yerin serverine öyle bir dalıyorki ... Çocuğu buluyorlar ve de şirkette server qüvenlik sistemine geçiyor. İşte hacker diye ben buna derim arkadaşlar.

Neyse fazla uzatmayalım.. İskorpit bana qöre iş yapacak kapasitedir. Çünkü sonuçta açık bulmak hackerliğin ilk kurallarındandır

Konuyu uzatmaya gerek yok sanırım adam gayet açık ve bet yazmış.

helal olsun derim..zaman sanal savaş zamanı.. güç=bilgi artık... kaba kuvvet tarihe karışacak... lütfen daha iyisini yapabilenler eleştirsin.. yapamayanlar da bilmediklerini kabul edip birşeyler kapmaya calışsın.. kuru gürültüyü bırakalım... formun sunduğu bilgilerden yararlanalım... dünya hackerleri bilgilerini artırırken biz burda tartışmayalım.. yoksa kevın mitnicki sayıklar dururuz böyle.. evet kendisine ve zekasına saygımız vardır.. bizim kevın mitnickimiz de iscorpitx.. (şimdilik) ama en iyi hacker daha yetişmedi.. hayat devam ediyor.. Bilgiyi paylaşalım ve sanal dünyalar savaşında yerimizi sağlamlaştıralım...

Merhaba...

Dünya Sıralamasında Açık Arada Fark Açarak Dünyanın En Büyük Hacker İSKORPİTX dir.

Bazı Asılsız, Bahenelerle Örtüşük Vurgunduymaz ve Bilgisiz Yorumlar Ortalıklarda Dolaşmaktadır,Çok Şey Yazılıp Çiziliyor Aleyhine Yazılan Yorumlar Gerçek Değildir..

O Eleştirileri ve Saldırgan Yorumları Yapanlar Bilgi ve Birikimleri Nedir de Bu Kadar Alahane Eleştiriler Yapmakta Anlam Verilmez..

Bu Arada İskorpitx Öldü , Yaşıyor Ama Lamer , vs. Bunların Aslı Astarı Yoktur...

İskorpitx Yaşıyor, Hatta Eşi Enderine Rastlanmayacak Bir Hacking and Security CD Hazırlamıştır..

İskorpitx in Resmi Siteside www.mavi1.org

Türkiyenin Bayragını , Yüce Mustafa Kemal ATATÜRK ün Dalgalanan Resmini Dünyaya Duyuran ve '' Bir Türk Dünyaya Bedeldir '' Sözüü En İyi Şekilde Tezlemektedir..

Türk Arkadaşlarımızın Bazıları Niçin Bazan Bu Kadar Kıskanc ve Alayane Olabiliyorlar Şaşırtıcı..
Madem O Kadar Bilgi ve Birikimleri Mevcut , Nerde Kimdirler ,Çalışmalarını Görsek Bari..

Sevgiler...

Gecen yıl pentagona giren Ingiliz hacker en iyi hacker sayılıyor bildigim kadarıyla. Issiz bir bilgisayar muhendisi idi. Buyuk ihtimal oldukca teknik bir sekilde sisteme sızmıstır.

gecen yıl pentagona gıren ıngılız dıyosun ama onu turkler yaptı 2007 nın ilk aylarında yıne gırdıler ve hepsının mahkemesı vardı...

cogunu tanıyorum..

dusenlı 2 gunluk bır calısma sonucu gırılmıstır pentagona haberınız olsun ıngılız degıl turk grubuydu..:D

hertasın altından turk cıkıyo...:D

Pek Bişi Göremedim kanka.

ben kendi ismimi görmedim orda neden acaba:D

iscorpitx helal olsun be yaw

Alemin Kralı ENO7 dir arkadaslar. Kendisi ozel ve devlet kurumlarinda bilisim ve gelisim uzmanligi yapmis biridir. Kendi adina websitesi vardir ve hack uzerine pek cok dokuman yayinlamis bir beyefendir. Ama ne yazik ki hack isini gecen gunlerde ozel sebeblerden dolayi biraktigini aciklamisti. ISKO ya gelince de kendisi bir site acmis ve actigi siteyi arka arkaya 1 er gun arayla siteye index bastiklarini biliyor musunuz? Kendisi lamer den baska birsey degil ta ki ENO7 yi taniyana kadar boyle degildi... Sevgilerimle AYT AdReNaLin

ya Bunun Kaydedeni Var Kaydetmeyeni Var .. İsko Her Hacklediği Siteyi Kaydetmiş ..
Ayrıca 1 Sitenin Sayfalarını Ayrı Ayrı Kaydedio Die Bşi Duydum .. Gerçi İnandırıcı Deil Ama :)

ya kink mi bozuk yoksa bnmi beceremiyorum

link diyecem ya pardon arkadaşlar:D:D
özür dilerim

evet link rahmetli :D aslında rahmetli değil domain onaylatılmamış

bu liste zaten turkler için yıldızlı olan dunya heneline ait dunya capınca chinehacer diye bir gurup birinci

Geri