[Dünya Hackerlık Sıralaması:(İlk 50)]

ya bu şifre kırma nasıl oluyo:( bana bi adresin şifresi lazım:( ne olur yardım edin

Bana 1000$ verin.
Listede sizi 1 numara yapayım !

Böyle boş listelerle uğraşıp iskorpitx gibi lamerlara hackerlık sıfatı vermeyin :)

1000$'da ciddiyim parayı alın cebinize koyun yanıma gelin 20günde 1 numara olun

Bu arada adamı lekeleme sen yaptın ki vs. gibi şeyler sormayın lütfen
Extradan boş işler için ayıracak 1000$'ım yoktu Olanınız varsa teklifim ciddidir.

Acaba bu liste başı hacker gerçekten tek tek her siteyi hackle dimi yoksa alet çalıştıda el mi övündü.

iskorpitx ben tanıdığımdan beri 1.sırada fatal error 3.idi 2 olmuş bi zamanlar fatal errorün kardeşi msnde vardı konuşuyorduk sonra sanırım çok soru sordum sildi beni :D

Adam boru gibi cosmus iste daha ne laf soluonuz yaw...

Zaten ne demişler

MADEM ERMENISIN BIR KERE VERMELISIN...MADEM RUMSUN BIRAKICINDE DURSUN...MADEMKI TURKSUN GOSTER URKSUN !!!

prastoy' Alıntı:
Acaba bu liste başı hacker gerçekten tek tek her siteyi hackle dimi yoksa alet çalıştıda el mi övündü.

Hayır tek tek degil Iskorpit-x %80 ini kendi %20 sinide 2 arkadasından yardım alarak yaptıgı 2 program ile otomatik olarak hacklemekte ( IMIS )

bence türk hacker daha iyi diğerlerine göre

arkadaslar lamerlikle hack arasındaki farkı yazında bu adama dünyanın hackeri demeyin yaptığı işe saygımız var ama ahack çok farklı bu adam lamerlikte 1 sırada

Bence domain hacklemekle oraya buraya index atmakla .. Hacker olunmaz ben bu işin içindeyim. Benim gözümde hacker demek fba nasa gibi veya İsrail veya Irakın devlet bilgisayarına girebilen hackerdir.

Almanyada bir çocuk linux biliyor ve annesini işten çıkartıyorlar. O da bunu anneme nasıl yaparsınız diye annesinin eski çalışıtığı yerin serverine öyle bir dalıyorki ... Çocuğu buluyorlar ve de şirkette server qüvenlik sistemine geçiyor. İşte hacker diye ben buna derim arkadaşlar.

Neyse fazla uzatmayalım.. İskorpit bana qöre iş yapacak kapasitedir. Çünkü sonuçta açık bulmak hackerliğin ilk kurallarındandır

Geri