TuğяuL
Banned
- Reaction score
- 0
Protesto ediyorum diye kaldırımları söküp gariban esnafın camını çerçevesini kırıyorsa dükkanlara taş atıp maddi zarar veriyorsa tabiki teröris den farkı yoktur
bu mu yani?
teröristten farkı yoktur
gariban esnaf=)
o esnaf kendi kendine mi o haLe geLdi?
bu mu yani?
teröristten farkı yoktur
gariban esnaf=)
o esnaf kendi kendine mi o haLe geLdi?
protestoculara polisle birlik olup mecidiyeköyde dayak atan esnaftan mı bahsediyoruz yoksa zavallı, kendi halinde, ekmek parası peşinde koşan esnaftan mı?
durup dururken cam çerçeve inmez zaten oraya giden adamın esnafla bir alıp veremediği yoktur.
esnaf diyorum holding demiyorum
ayrıca sözlerinden sanki "evet taş atıp kırma hakkı insanların malına zarar verme hakkı"nı savunuyormuş gibi bir izlenip var
IMF yi protesto edecem diye Ahmed amcanın dükkanını kırıp döken adamın yaptığı nedir sizce
bu türkiede herzaman yaşanan şeydir.
birileri provakasyon yapar polis herkesi coplar. sonra olaylar çığrından çıkar.
aynı türden taşkınlıklar başka ülkelerde olmuyor mu?
tabi ki oluyor. ama başka ülke polislerinin çoğunluğu sapla samanı birbirine karıştırmıyor. ortalığa deodorant sıkar gibi biber gazı sıkmıyor.( biber gazını bu kadar yoğun kullanan başka polis varmı merak ediyorum)
napıyor diğer polisler: nokta atışıyla o taşkınlık yapan, hakı proveke eden kişiyi topluluğun içinden sıyırıp alıyor. sonra sen sağ ben selamaet.
ne biber gazı yiyen masum vatandaş var ne de kafası kırılan polis.
bence polis önce sapla samanı birbirinden ayırmayı öğrenmelidir.
esnaf diyorum holding demiyorum
ayrıca sözlerinden sanki "evet taş atıp kırma hakkı insanların malına zarar verme hakkı"nı savunuyormuş gibi bir izlenip var
IMF yi protesto edecem diye Ahmed amcanın dükkanını kırıp döken adamın yaptığı nedir sizce