Dernek: "Power düğmesine ayak baş parmağıyla basanlar"

Asit00

New member
Reaction score
0

Evet bi dernek kuruyorum :durdurun bu derneğe üye olacaklar, bilgisayarının power düğmesine basarken ayak başparmağını kullananlar, veya ayak baş parmağını basanları takdir edenler.

Üyelerin kendini kanıtlaması için resim koyması gerekiyo ama :clap

Daha değişik açma şekilleri de olabilir, hayal gücünüze güveniyorum arkadaşlar...

Hadi göreyim başparmakları :biggrin

Laptop unuza ram terfisi yaptıracaksınız diyelim:goz:
Hiç dert değil onun da içini açma şekli var arkadaşlar :biggrin

hemde yine ayakla :eek:ha

EDİT: Evet arkadaşlar yoğun ilgi var derneğe, İlk parti üye olanların isimlerini açıklıyorum

Kurucu:
Asit00

Üyelerimiz:

kimyastık
SaMoo_55
SINCE
Harder_Gm
BARRon
karamsarxz
sonoyuncu
oguzhan95
oLdness_07
turan_efe
trojan-exe
Madness
ruhiisci
Lbbc
umutlu06
tugrul61
burak1764
msersavas
utkueren58
hakandream
pullox
BlackStiL
jiyuu
|Nemesis|
KRAL REX
blue_nıght
matjha
MeLaNKoLiX

Yeni üyeler geldikçe listeyi güncelleyeceğim. Değişik resimler ve açma teknikleri bekliyorum arkadaşlar, Haydinnnnnn..... Oleyyyyy.....:durdurun

ben hep ayak baş parmağımla açarım çok iyi kullanırım baş parmağımı kola soda vb şeyleride baş parmağımla açarım =)

ayıptır solemesı bende tek hamlede basparmakla acanlardanım ıddalıyım en hızlı ben basarım :):):):)
dernek kuruluna da adayım :):):):)

Geyik ve mizah bölümünde tek resimle paylaşım yapılamaz. En az 2 resim olmak zorundadır. Konu kapalıdır. Konu sahibi yeni resimler ekleyecekse pm ile bildirdiğinde konu açılacaktır. Şimdilik konu kapalıdır..

Modumuza kilidi kaldırdığı için teşekkür ediyorum, ilk mesaj editlenip değişik bir ayakla pc açma tekniği daha gösterilmiştir. Değişik taktik ve teknikler öğrendikçe sizlere sunacağım. Bu arada derneğimize üye alımları da devam etmektedir....:biggrin

ben daha odaya girmeden acabiliorum pc yi ayağımla :durdurun :D
bende ayak bas parmağıyla acanlardanım ekle dai:victory

kahrolsun eller ayak başparmaklarına özgürlük. :D benide üye yapın. :D benide. bende o sıradan elle açanlardan olmak istemiyorum. :D

Ayakla pc açma olayını aştım artık televizyon falan da açıyorum.:D

bende ayakla açanlardanım gerekli katılımlar oldusa açalım şu derneği hadi yaw

Geri