Dernek: "Power düğmesine ayak baş parmağıyla basanlar"

buraya asil üye olarak benim neferleri yazmak lazım, ama hem hackhell de üye değiller,(bi siteye bi delüü yeter değilmi?)yasları yetmeszz keratalar hep ayak basparmagını kullanıyolar..

benim o günkü ruh halime bağlı ama genelde baş parmakla açarım öfkeliysem basarım tekmeyi :) ama artık açamıyorum kasayı yukarı aldım :) bu kuruluşu can-ı gönülden tebrik ediyorum başarılarınız daim olsun benide üye listesine ekleyin ilerde vole rövöşata uçan tekme ve ileri burgulu 2,5 takla atarken power düğmesine bastığım resimlerimi ekleyeceğim bu alanda iddalıyım saygılarımı sunarım :)

bnde ayagımla acarım hatta bn prızıde ayagımla guc kaynagıda war onuda ayagımla acıom yakın ayagımla mesaj yazmayı ogrenecem I love you Food Food club XDXDXD

benide baş sıraya eklerseniz sevinirim yalnız baş parmakla açmakla kalmıyo hatta resetleme tam kapatma fişi takma çıkarma v.s. e ypabiliyorum

ben ben ben ayağımla açıp kapatıyom res atarken basılı tutarken biraz açıyo ama kas yaptım

Ekle Beni . Malum Kasa Alcakta Eğilmiyorm :D Koyuorm Parmagıı :D .Resetede AyakTırnagımla Basıorm :D

parmağımla bira açarım kola açarım sigara içerim Pc açarım v.b. benide üye edin :D

bende hep başparmağımla açarım eğilmek hep zor geldiği için beni de alın aranıza :durdurun

+
bas parmakta ne kucuk parmagimla bile actigim zamanlar oldu :p

bende ayak parmagımla acarım bıde egılcemmı xD

ooo ne dionuz siz ben ayak başparmagımLa burnumu biLe karıştırırım :D

varım :D...

ayak bas parmagımın tırnagını keserken ayrı bir özen gösteririm :)

Geri