Dernek: "Power düğmesine ayak baş parmağıyla basanlar"

ben masa üstü pc kullanmamama rağmen zamanında alışkanlık olduğu için laptopu bile ayak parmağımla açıyorum. sadece ayak mı tabiki hayır: el,dirsek,koltukaltı, burun ,azı dişi, dil, kulak memesi vb... benide aranıza alın lütfeenn

Başka Nasıl Açıcaz Ki Git Eğil Parmagını Uzat Kim Uğraşcak Öyle

Benide Yazarsanız Sevinirim

ємєğiηє SağLıк тєşєккüяLєя

bende ayak başparmağimla açiorum...üstelik sol ayak baş parmağimla güç kaynağını,sağ ayak başparmağımlada power düğmesine basıyorum:D bende üye olmak istiyorum:D

yaw ne zorunuz varda ayakla açıyonuz makinayı onunda bi haysiyeti var :D eliniz ne güne duruyo bu yaşta tembelliğe alıştırırısanız kendinizi yakında pc başından kalkmamak için yanınızda lazımlıkta bulundurursunuz :) yok kardeşim ben üye olmuyom bu derneğe hatta size karşı anti dernek kuruyorum buyrun arkadaşlar ben pc'min haysiyetiyle oynamam elimle açarım diyenler buraya :biggrin :biggrin :biggrin

hem daha hızlı açılıor hem daha kusursuz çalışıor ayak baş parmakı ile açıldığında. deneyin görün

bilgisayarı açmanın başka bir yöntemi mi var yoksa:)

Ohhooooo ben ayak başparmağımla reset atıyorum.Ben aştım artık derneğe girmem gerek yok:)

ben bi çok işi ayağımla yapıyorum ama bunu hiç denemedm deneyeyim bari :D

power tamam:durdurun reset düğmesi azcık küçük onu da başparmağımın tırnağıyla açıyom:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

Hiç mi başka işiniz kalmadı. Sizi gidi başparmakçılar sizi...

KArdes Eğilip belimi yormam:d ayaKLa tabi.. BAş parmaqım Düqmeye göre biraz büyük ama.ÖYle BÖYLe düqmeye temas ettirip acıyorum:Dyaz benide Derneqe=)

Geri