Dernek: "Power düğmesine ayak baş parmağıyla basanlar"

aynen ayak başparmağıyla açmak en iyisi ama bi süre sonra koku yapmasın bu olay dai??:D

benden topuk tekniği kardeşler:)

Dayı harikasın yaaaaa..... Teşekkürler.... Helall......

bakın bu da ev arkadaşımın ayağı, biraz kokar ama idare edin. Bu işi biraz abartıp diziyle bile açabileceğini söylüyor.

Onu da derneğimize üye yapıyorum huzurlarınızda hadi vatana millete hayırlı olsun....

Yaşasın H.H.

yaa sizinkide bişimi :D:D:D ben Sırf Ayagımla Acam die Tuşunu Büyyüttüm parmagım sıgmıyoduda :D:D:D:D Benide ÜYe Yapın Ayrıca Bişi Daa Ben Bilgisayarıda Ayagımla kapatıyorum Tuşa Basılı Tutunca Kapanii :D

Öncelikle Şalteri Ayağımın Baş parmağı ile kaltırırım sonra odama gelir fişi ayağımın baş ve orta parmağıyla prize takar POWER Duğmesine Ayağımın BAŞ PARMAĞI İLE BASARRIM :) :D

BENDE İSTERM ÜYE YAPIN AZCIK ! :d

Öncelikle Şalteri Ayağımın Baş parmağı ile kaltırırım sonra odama gelir fişi ayağımın baş ve orta parmağıyla prize takar POWER Duğmesine Ayağımın BAŞ PARMAĞI İLE BASARRIM :) :D

BENDE İSTERM ÜYE YAPIN AZCIK ! :d

abi sen çok marifetliymişsin ya, akşamki güncellemede sizleri de ekleyeceğim.

Bu arada dernek üyeleri için çıkartma ve döğmeler hazırlayacağım, bilgisayarınıza yapıştırırsınız. ev ahalisinden birileri veya arkadaşlarınız gelince yapıştırmayı görüp hemen ellerini uzatmazlar oraya.

Böylelikle salgın hastalıkların da önüne geçmiş oluruz... :clap

benim de ilgi alanıma giren bir dernek kurmussunuz :) :) :)

Aha da ben walla düğmeye elle basmıyom hiç :D

4ever ayak başparmağı xD hatta gerektiği zamanlar diğer parmakların yardımıyla pc arkasında çıkan kabloları da geri takabilme özelliği war çok işe yarıo herkese tavsiye ederim xD

BEnide Ekleyin Ayak Baş PArmağının Dışında Herşeyimle Açarım Sorun Yok 5 Pc yi 5 Parmağımla Anında Açabilirim :)

bende varım dostum ayak parmakla bende acıyom beninde ekle

beni de ekle beni de ekle

beni de ekle beni de ekle he he he

inanmıyorum yaa. konuyu görünce öyle şaşırdımki. bende kendimi tek sanıyordum :))))

derneğimize üye alımları son hız devam etmektedir arkadaşlar.... :D

ben hem fişin şartelini hemde kasanın power düğmesini ayak baş parmağımla açıyorum benide ekle

€kle benide :)

Arkadaşlar Facebook da hizmetimiz devam etmektedir hepinizi gruba beklerim :D

ben insancıl yöntemler kulllanıyorum el başparmağım ile acıyorum ayrıca ayağımla acmak için en az 1,5 metre ayağımı kaldırmam lazım

Geri