Dinci Kanallardaki Çizgifilm Replikleri

bence diye bir yorum yok.vatan ,din,millet bütündür.ayrılamaz.vatanı olmayanın dini de olmaz.dini olmayanda ne millet olur ne vatan olur.tarihi bir araştır istersen.

ya sen Türkçe falan bilmiyorsun arkadaşım. adı üstünde "yorum" kişisel birşey !
kişisel yorumumu yazarkende bence, bana kalırsa diye ifade ederim.

din, millet dedin Türkçe hocası kesildin sonra Din Kültürü hocası şimdi sıra Tarih'te mi ?

єηGℓiѕħ тєα¢ħєя;3290069' Alıntı:
Böyle replikler asla olmamıştır, lekelemekten, kara sürmekten, aşağılamaktan ve dalga geçmekten başka bişi değildir bu.

Sadece acıyorum.

bizde böyle birşey olmuş demiyoruz. yazdık olmuş oldu.
konunun sonundaki yazıda belirtmeme rağmen hala anlamamakta ısrarcısınız.
lekelemek, aşağılamak yok amacımız dalga geçmek ama din'le değil dini alet edenlerle.

okuduğunu anlayamadığın için kendine acımalısın bence.

Herkesi bir kere daha uyarmak isteriz. Konuyu beğenmemiş olabilirsiniz. Yapacağınız tek şey teşekkür etmemek ve konuya bir şeyler yazmamaktır.

Burası siyasi yada dini konuları tartışacağınız yer değildir. Konu sahibini kınamak gibi bir lükse hiç bir üye sahip değildir.

Konu ile alakalı olmayan mesajlar silinmiştir. Silinecektir de.

Sataşmalar bu şekilde devam ederse ceza almanız yönünde girişimlerde bulunulacaktır. Daha önceki uyarılamızı dikkate almayanlara bir kez daha duyurulur..

transformerslar değişim olayına gireceklerdir.
-rahman ve rahim olan allahın adıyla.. diiijjjttt diijjtt diijjttttt..(dönüşüm efekti)
-optimus lan ben sıkıştım kaldım
-demedim mi ben size cenabetken dönüşmeyin diye! git kaportacıda gusül abdesti al da değiş mendebur seni.

Dağıldım toplayın gelip!!:durdurun

kopptum yaa... paylaşım için saol :):):):):):):):):):)

Madness
daha önceki yazdığın cevabı şimdi gördüm.neden sana yakışır şekilde yazmadın da trajikomik arkadaşın yazdığını sırf bayan diye destekledin..asıl bağnaz senin ve onun gibi kendini bilmezlerdir.benim gözüm kapalı değil..sizin gözlerinizin olamayacağı kadar açık..sözümüzün arkasındayız ,burdayız derken; olsan ne olur olmasan ne olur..arkadaş bayan diye ağzınızın suyu akmış.demokrasi kültürünüzü artırın derken siz neden artırmıyorsunuz..bu demokrasiniz tek taraflımı çalışıyor.hep karşı taraf mı size anlayış gösterecek.dmokrasi ;konu siz oluncamı dile gelecek.
iyi ki bir forum da yapmışsınız.sanki çok büyük işler başardınız .siz daha oyun oynarken ben forum hazırlıyordum.
BİRDE İSTERSEN O GÖRMEYEN GÖZLERİNİ AÇTA BİR BAK BAKALIM.HAKARET İÇEREN MESAJLARI KİM YAZMIŞ.FAZLA DEĞİL 5 SAYFA ZATEN BİR OKU.AMA İŞİNE GELMEDİĞİ İÇİN GÖREMEZSİN.BEN HAKARET ETMEDİM ETMEM DE.SADECE UYARDIM.O SİGARA İÇEN ŞAHSI.SENDEN BÜYÜKLERE KARŞI BİRAZ DAHA SAYGILI OLMANI BEKLERİM DİYE.
ŞİMDİ DÖNDE BAK .İYİCE OKU.BUNUN İÇİNDE BANLANACAKSAK HİİİİİİİİİİİÇÇÇÇÇ ÖNEMLİ DEĞİL.AMA SENDE BİRAZ DAHA Dİ,KKAT ET.KONUŞMALARINA.BUNU DA HEMEN SİLECEKSİN ÇÜNKÜ BURDA KALMASINA TAHAMMÜL EDEMEYECEKSİN.ANCAK SİLİP SİLİP KENDİ FİKİRLERİNİ YAZARSIN..ELİNDEN GELENDE BU ZATEN..FAZLA BİŞEY YAPAMAZSIN.HADİ BANLASANA......

Malesef kafasına göre replik yaznlar yada kanal efradına uygun olsun diğe replikler değiştirilirse böle komik durumlar ister istemez çıkar güzel paylaşım teşekkürler

tragedy bence yanlış yazmışın cartmanı öldürsen o kefareti de ödemez.:)
SP5_small.jpg

öğretmen görmedi dimi yanlış yazdığımı

ödlürsen yazmışım tüühhh yakalandım heheh:D

bayan olduğumu nerden çıkardın :) forumda avatara göre mi yorum yapıyorsun ? ağzının suyu akmış falan :) hiç güleceğim yoktu :D merak etme konuyu yönetime bildirdim ve incelenmesi istedim.

Minareyi çalan kılıfını uydururmuş.
Atın tutun ondan sonra hepsi geyik diyin.Olucak işmi. Geyik yapılacak o kadar konu varki.İnsanların dini anançlarını geyik malzemesi yapmak ne kadar ahlaki bilemiyorum.
Sizin değer verdiğiniz bir şeyle geyik yapılması hoşunuza gidermi? Mesela babanızla dalga geçilse sitede. Ya süper geyik yapıyoruz oleyyy be valla bizim pederde amma geyik malzemesi oldu ha konuya bak bayada hit oldu ooo bir sürüde teşekkür geliyor. Diyen biri karşılaşıcağımı sanmıyorum. Aksine ulen babama nasıl dil uzatırsınız siz asarım keserim sizi olur cevap.
Bunun vebalini de nasıl ödersiniz onu hiç bilemiyorum.

şu an itibari ile sadece geyik & mizah bölümü altında 4789 konu var. buda demekki geyik yapılacak fazla konu kalmamış kısaca malzeme az :] anlamadığın nokta dinle alay edilmiyor, din geyik malzemesi olmuyor sadece dini alet edip çizgi filmlerde, dizilerde vs. saçma sapan replikler yazanlarla dalga geçiyoruz ki konunun sonunda anlaşılır bir dille (Türkçe) belirttim. ya okumadan yorum yapıyorsunuz yada önyargılarınızın esiri olmuşsunuz. bu konuyla ilgili silinmeyen son uyarı olacaktır bundan sonra konu dışında gelecek her yorum silinecek ve yönetime bildirilecektir.

iyi forumlar.

Biliyorum ki herkes forumda saldıracakbir yer arıyor. Ama birke daha tekrar edelim ki; Başta bizler burada hiçbir din ile alay edilmesine izin vermeyiz. Lütfen sadece konu başlığına bakıpta bir şeyler yazma ihtiyacı hissetmeyin.

Tekrar tekrar söylemek isteriz ki. Konuda din ile ilgili bir şey yoktur. İslami medya ile ilgili bazı mizahi kurgular vardır.
Beğenmeyebilirsiniz. Bu en doğal hakkınız .Ama bu sizin saldrgan tavır takınmanız için yeterli değildir. Din konusunu tartışabileceğiniz forumda başka bölümler mevcuttur.

Konu ile ilgisiz mesajlar silinecektir.

Bir kanalda çıkan son mohikan repliği: Uçan Kanatlı Yılan(adamın ismi ) yardımına ihtiyacım var. Üzülme ingiliz dostum Allah'ın izniyle bulacaz kızını. tabi bunu derken o kendi tanrısı olan bir cisme bakıyor. e soruyorum. daha dinin ne olduğunu bilmeyen çocuklara hitap eden Tv ye. acaba o çocuğun zihninde canlandırdığı tanrı imajını nasıl sileceksin. bu daha da zarar vermektir dine ypacaksan kendin Türk islam ahlakına uygun çizgi filmler yap bu çocuğun anlamasına yardımcı da olur ama bu yaptığın saşmalık sayın tv kanalı

konunun sahibi olan yönetici arkadaşımız konunun ana temasını gayet uygun we anlaşılır bi dille açıklamış, anlaşılamayacak birşey olduğunu sanmıorum, bölüm yöneticisi olarakta tartışmaya mahal werecek postları silme hakkına sahiptir, tartışma ortamını engellemeye çalışan bir yönetici nasıl yönetimde olmayı haketmez ?
beğenmediğiniz bir konu için beğenmedim, hoş olmamamış diebilirsiniz fakat karşınızdakini kafirlikle suçlayamazsınız, bu hakarete girer .. yorum yaparken çok daha dikkatli olunuz lütfen ..

kenny ölür yine her bölümde olduğu gibi
-allahım sen kenny'nin tahsilatını affet yarabbim.
-vadesi çok kısaymış görüyor musun.. vah vah..

bu kraldı :)

Geri