Dinci Kanallardaki Çizgifilm Replikleri

yalnız bı kac konunun tartısmaya gıdıcek dıe daha ıkı karsılıklı mesajdan sonra kapandığına tanık oldum yapılması gereken hangısı burda gayet tartısma potansıyelı yuksek ve hatta bu potansıyelın kınetığe donustuğu bır konu var bu tarz konular hh ailesini bolmekten baska bı ıse yaramaz eğer dığer konulardakı davranıssa normal olan bence kapatılmalı

yalnız bı kac konunun tartısmaya gıdıcek dıe daha ıkı karsılıklı mesajdan sonra kapandığına tanık oldum yapılması gereken hangısı burda gayet tartısma potansıyelı yuksek ve hatta bu potansıyelın kınetığe donustuğu bır konu var bu tarz konular hh ailesini bolmekten baska bı ıse yaramaz eğer dığer konulardakı davranıssa normal olan bence kapatılmalı

haklı olabilirsin ancak geyik & mizah bölümündeyiz takdir edersinki tartışmaya uygun bir bölüm değil. ayrıca iki karşılıklı mesaj görüyorsun onları örnek teşkil etmesi açısından silmedim yoksa 20 mesaj falan var konuda silinen. konuyu tartışmaya uygun bir bölüme taşıyıp tartışmak isterseniz gelir tartışırız.

44 teşekkür alan bir konuyu 3 - 4 kişi beğenmedi diye kapatacağımı beklemesin kimse.

[]haklı olabilirsin ancak geyik & mizah bölümündeyiz takdir edersinki tartışmaya uygun bir bölüm değil. ayrıca iki karşılıklı mesaj görüyorsun onları örnek teşkil etmesi açısından silmedim yoksa 20 mesaj falan var konuda silinen. konuyu tartışmaya uygun bir bölüme taşıyıp tartışmak isterseniz gelir tartışırız.

44 teşekkür alan bir konuyu 3 - 4 kişi beğenmedi diye kapatacağımı beklemesin kimse. [/B]

dınıne laf etmek ıstemem yanlıs anlama ama ateıst arkadaslarım oturup dını tartısıcak kadar acık grusluyumdur actıım dar penceremden dıne laf var vurun dıcek bırı dıılım sadece uyeler arasında burdakı atısmalar buyurse bosu bosuna can sıkıntısı olur ılk forumum ve gayette super bı yer burası elımden geldıınce burda olmaya calısıcam bole bı forumda uyeler arası ayrılık gormek sadece benı uzer ve soledıklerım bu yuzden

Geri